sunnuntai 19. helmikuuta 2012

76. HA-71 alue-este

Kauden ensimmäiset kisat nyt takana, Kuvansissa Kimmon tallilla oltiin. Meiltä Kuvansiin on traikun kanssa 1½h, joten lähdettiin ajamaan jo puoli kahdeksalta. Paikanpäällä saatiinkin sitten kokea, millaista on laittaa kahta ponia kahdestaan, tai oikeastaan laittaa Nasua ja pitää Annia. Onneksi ukkini, joka on myös ihminen, tuli auttamaan meitä, ja saatiin Nasulle varusteet ja pääsin maneesiin verkkaamaan.

80cm, jossa olin molemmilla poneilla, oli arvostelulta 367.1. Nasulla oli tarkoitus vain katsoa, miten poni käyttäytyy kisatilanteessa ja saada siisti, hyväksytty rata. Radassa oli muutama jännä este, mm. kirkkaan vihreä puomi+valkea portti ja muuritalo, mutta silti poni meni hienosti, saatiin puhdas rata! En ratsastanut uusinnassa aikaa, tein ihan normaalit tiet, ensi kerralla sitten. Mutta rata oli kaikenkaikkiaan ihan siisti, selästä tuntui etten osaa ollenkaan olla hypyissä mukana, ja kaikki lähtivät joko kaukaa tai läheltä, mutta videolta näytti paljon tasaisemmalta, Nasukin oli ihan innoissaan, muttei kuitenkaan villi, vaan käyttäytyi hyvin.

Annihan oli viime estevalkussa huono, kielsi yms. Mutta tänään ei olisi edes voinut uskoa, että sellaista olisi tapahtunut samalla viikolla, aivan täydellinen muutos. Anni meni ihan korvat hörössä ja iloisena, hyppäsi ihan superisti! Uusinnassa käänsin pienet tiet, ja lopputulos olikin toinen sija, very goood. Nasulla olin 8/24, eli ei sijotuttu mutta ei se ollut tarkoituskaan.

90cm olikin arvostelultaan A.2.0, eli vain yksi vaihe, ja se sinänsä kokonaan "uusintaa". Anni on niissä loistava, kun se on niin ketterä ja nopea, ollaan aina pärjätty niissä. Saatiin tälläkin kertaa vauhti päällä heti alusta asti, ja pari kertaa käänsin niinkin pienen tien, että olin varma, että poni kieltäisi, mutta pelasti minut sitten ja hyppäsi vinostikin. Ja päästiinpäs rata loppuun nollilla, tälläkin kertaa, ja mentiin johtoon. Koko loppuluokan jännitin, että meneekö joku ohi, ja ei mennyt, joten me voitettiin se luokka ♥

Kotiin tultiin siis mukana kolme nollarataa, kaksi ruusuketta, pokaali, 70€ palkintorahoja ja syperhyvä mieli! On mulla kyllä tykkitytöt! Kuvat on sitten tavallista huonompia, koska kun äiti kuvasi, sen käsi tärisi jännityksestä, ja tulos onkin sitten tämä... Mutta koittakaa kestää! Ja muut kuvat ovat kasikympistä, paitsi tuo toiseksi ylin on ysikympistä.












"Luotettava valinta!" :D 90cm palkintojen jako


                                                               

7 kommenttia:

  1. Paljon onnea sijoituksista! ♥

    VastaaPoista
  2. hei onnea sijoituksesta: )! äiti otti susta ja annystä muuten muutaman kuvan: http://www.tiiaah.kuvat.fi/kuvat/Kisat+2012/Estekisat/Kimmon+aluekisat+19.2.-12/
    jos kiinnostaa: ). tuosta nasustakin oli mutta tuli niin huonoja että : /.

    VastaaPoista
  3. onnee venla kolmannen kerran ootte parhaaaat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kolmannen kerran, ja säkin oot paras ♥

      Poista
    2. hahahah enooo :D tai ehkä ooonkii ;) mä tuun teille sit viimeistää kesällä! :D tai ehkä ennemminki jos saan junaliput :)

      Poista