tiistai 7. helmikuuta 2012

67. Pakkasta, lunta, pakkasta, lunta...

Ei ole mun päivä tänään. Aamulla kouluun lähtiessö oli vaan -5 astetta pakkasta, ja olin ihan jee pääsee hyppäämään. Ja tietysti kun tulen kotiin, niin onkin -20 astetta, ja sinne meni estevalkku tälläkin kertaa, kurjuus. Ja tietystikään, kun ei päässyt hyppäämään, tulin sisään ajatuksena katsoa eilisen Salkkarit, niin ne ei ollutkaan tullut nauhalle. Ja kun en tykkää katsoa muita jaksoja, jos en ole edellistä nähnyt, niin joudun nyt lauantaihin asti odottamaan, että se tulee uusintana, ja kaikki viikon jaksot voin katsoa vasta viikonloppuna, tuplakurjuus. Mutta aikaahan mulla on, nimittäin ei varmaankaan sitten ole aluevalkkuja viikonloppuna pakkasen takia taaskaan, triplakurjuus.

Annilla kävin kuitenkin lyhyen maastolenkin, kun aurinko paistoi mukavasti, ja silloin en tiennyt vielä että valkku oli peruttu, ja en jaksa valkun jälkeen enää toista ponia ratsastaa. Ravattiin ja laukattiin vähän, mutta pääasiassa käveltiin, ei siis mitään revittelyä, ja Annikin oli hyvin hallinnassa, ihme! Se on kumminkin ollut aika kevyellä, ja jos nämä pakkaset vielä jatkuu niin on kevyemmällä vieläkin. Että mä niin inhoan tällaista talvea, liikaa pakkasta ja liikaa lunta. Viime yönäkin tuli ainakin 20cm lunta lisää... Se olisi kiva jos olisi siinä alle -10 pakkasasteen.

Meillä on muuten uusi kone, saatiin joululahjaksi, mutta ainakin tällä hetkellä tämä on yhtä hidas kuin toinenkin. Vajaa toimivuus johtuu (ainakin tällä koneella) siitä, että me asutaan senverran metsässä, että täällä ei nettiyhteyksiä juurikaan ole, mutta toivottavasti jossain vaiheessa saataisiin jotain tehtyä sille asialle.

2 kommenttia:

  1. http://www.katsomo.fi/?treeId=33005005 siin on salkkarit :D

    VastaaPoista
  2. Äääh ärsyttää kun vois tietty kattoo ne katsomost, mutta kun nää meijän koneet on niiin surkeita ettei ne näytä niitä :D:D ennen katoin aina katsomosta kaiken (;

    VastaaPoista