perjantai 10. helmikuuta 2012

69. Motiivatio?

Tuosta varustepostauksesta vielä, kun sanoin että teen sen tänään (perjantaina) mutta koska lähdemme käymään kaupungissa, ja tullaan vasta illalla kotiin. Ja aluevalmennusten suhteen tilanne on se, että tänään ei ole, mutta huomenna sitten taas pitäisi olla. Ja meillä alkaakin ihanasti kahdeksalta aamulla se valmennus, joten seitsemältä pitää lähteä ajamaan, ties milloin pitää herätä... Mutta se varustepostaus alkaa vasta huomenna.



Olen Nasulla käynyt molempina päivinä (keskiviikko ja torstai) maneesilla ilman satulaa, noin puolen tunnin koulutreeni. Pakkaset on pysynyt alle kolmenkymmenen, joten on pystynyt sentään jotain tekemään. Lähinnä ollaan vaan tavoiteltu että poni liikkuu nätisti, tasaisesti ja herkästi, ja keskiviikkona koinkin ahaa-elämyksen, ja Nasu meni tosi hyvin! Tehtiin myös keskiviikkona vastalaukkoja, ei olla ennen niitä paljoa tehty, mutta hyvin ne meni silti. Meillä on muuten taas ensiviikon keskiviikkona Paken kouluvalkku, jee (:



Anni on edelleen ollut kevyemmällä, keskiviikkona äitin oppilas kävi sillä äitin kanssa maastossa ja eilen ponilla oli vapaa. Se on aina vähän nyreän näköinen kun laitan Nasua kuntoon ja hellin ja silittelen sitä, mutta sitten kun Annilla lähtee ratsastamaan, neiti vaan pysähtyy eikä suostu liikkumaan. Jaa mitä siihen rapsutteluun ja taputteluun, Anni joka on ollut 7-vuotta ratsastuskoulussa ennen kun tuli meille, ja on muutenkin tykkää olla omassa rauhassa ja harjatessakaan ei ole kiltimmästä päästä... Mutta kun sitten hetken sitä rapsuttelin, niin oli ihan tyytyväisenä.



Mulla ei ole tällä hetkellä kovin suuri motivaatio tohon ratsastamiseen, kun on niin kylmä, ettei pysty tehdä mitään. Ei aina huvittaisi lähteä ratsastamaan. Mutta sinänsä se asia on hyvä, ettei pysty tedä paljon mitään, sillä en ole missään suunnassa kovin kärsivällinen kouluratsastaja, että mulle riittää se puolen tunnin ratsastus ja se, että poni vaan liikkuu hyvin. Kouluvalmennukset on kivoja, kun kerrotaan mitä pitää tehdä, mutta oma ajattelu ei keksi mitään kivoja tehtäviä. Mutta ehkä nyt lämpenisi ja pystyisi alkaa hyppäämään ja kun kisatkin on alkanut, niin se motivaatio palaisi (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti