lauantai 11. helmikuuta 2012

70. Varustepostaus 1/6

Sain yhtenä päivänä älynväläyksen päivittää/tehdä uudestaan näitä varustepostauksia, ja aloitin sitten tästä ekasta osasta! Tämä on siis tehty kesäkuussa 2013, ei silloin joskus kauan sitten mikä tämän postauksen päiväys on. Mutta mennäämpäs asiaan, ja aloitetaan samalla tavalla satulasta ja huovista yms.


Satuloita meillä on edelleenkin vain yksi. Tai oikeastaan niitä on kaksi, mutta vain toinen on säännöllisessä käytössä, molemmat ponit siis käyttävät samaa satulaa. Se on Cliff Barnsbyn poniestesatula, väriltään ruskea. Satula on ollut meillä jo kaksi ja puoli vuotta, ja se on yksi suurimmista rakkauksistani, ah niin ihana. Jalustimina meillä on pinkit Jin Stirrupit, tai en tiedä ovatko ne aidot, mutta sillä nyt ei ainakaan minulle ole mitään väliä, tykkään näistä silti! Jalustimet on ostettu hihsistä 2011, en muista, mistä liikkeestä.


Satulavöitä ja panssareita meillä on nyt käytössä yhteensä neljä. Molemmilla poneilla on oma vyö ja oma panssari. Vasemman puolimmainen panssari on Nasun, se on tilattu Börjesiltä ja pituudeltaan 120cm (läskiponi), samoin kuin myös Nasun vyö, joka on siis myöskin vasemman puolimmainen. Annin panssari taas on ostettu Hööksistä, se on 100cm pitkä, ja Annin vyö on Börjesiltä ja se on 110cm. Kaikki vyöt ovat ruskeita, nahkaisia ja niissä on joustot.





Sitten niihin tärkeimpiin, eli huopiin! Ensimmäisenä yksi suosikeistani, ehdottomasti maailman suloisin huopa ja varmasti täysin uniikki-kappale. Tämä on vain ja ainoastaan Nasun huopa, melkein kaikki muut ovat yhteisiä. Sain tämän huovan kaveriltani joululahjaksi 2011, hän oli muokannut tämän siis itse. Varmasti yksi parhaimmista lahjoista ikinä! ♥ No, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, millainen huopa onkaan.




Vähän tavallisempia huopiakin kyllä löytyy, kuten nämä kaksi. Molemmat ovat Hööksistä, saman mallisia Gold Medalin huopia. Nämä ovat tosi paksuja ja siinä mielessä ponille kivoja huopia, eikä ulkonäössäkään hirveästi vikaa ole.


Seuraavana sitten yksivärisiä huopia, niitä onkin jo ihan kiva kasa. Vasemmalta ensimmäinen on Horzesta, toinen Ypäjän Ratsuriihestä ja kolmas taaskin Horzesta. Se on Annin ekoja huopia, ja siinä onkin molemmin puolin brodeerattuna Anny. Loput kolme ovat samanmallisia Eskadronin huopia, mikä mistäkin ostettu. Eskadronin huovat ovat tosi ihanan värisiä, sen takia niitä onkin kertynyt muutama.


Nämä kaikki kolme huopaa ovat Hööksistä, ei mitään merkkihuopia, mutta söpöjä ja kivoja silti! Näitä käytetään varmaan eniten molemmilla poneilla, mikään ei ole erityisemmin toisen oma huopa. Kaikki ovatkin aika vanhoja ja paljon käytettyjä, minkä takia ne ovat jo vähän nuhjaantuneita.

 Vielä loppurutistuksena viimeiset huovat. Aloitetaan taas vasemmalta, ja kaksi ensimmäistä ovat Hööksistä ostettuja Gold Medalin huopia. Kolmantena GG:n (mistäköhän sekin on lyhenne, en tiedä) huopa, mikä on ostettu Satulavyöstä. Seuraavana taas Hööksin ja Gold Medalin tosi vanha harma huopa, tätä on muuten käytetty paljon molemmilla poneilla! Viimeisenä vielä ihana Horse Comfortin blingbling-huopa, se on ostettu hihsistä 2010.

Noniin tässä nyt tämä eka osa sitten, uusittuna. Kaikkia postauksia ei ole vielä päivitetty, tämän lisäksi vain 2. ja 3. postaukset! Muut osat ovat vielä vanhassa alkuperäisessä muodossa.


MUUT VARUSTEPOSTAUKSEN OSAT:

2. Loimet
3. Suitset, riimut yms.
4. Suojat, pintelit, bootsit
5 & 6 (sama postaus). Muu pikkutavara & minun ratsastusvarusteet

27 kommenttia:

  1. voitko tehä varustepostauksen myös omista kamoista ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voinhan mä (: Teen sen sitten vaikka viimesenä.

      Poista
  2. Hitsi suhun ois kiva tutustua, kun niin samanhenkisen kuuloinen olet!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhaha siitä vaa tuut juttelee tai jotain jos näät joskus, kisoissa tai muuten :D:D:D

      Poista
  3. voiei onks se punanen huopa vielki hukassa? :( sä et voi hyödyntää sitä peffistä :D

    VastaaPoista
  4. Vitsi meillä on ihan sama maku varusteissa :DD Joomut ihania :3 ja tee se postaus sun omistaki varusteista!

    btw. puuttuko tästä se joku GG:n huopa?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tästä puuttuu vielä kolme huopaa, yksi on kadonnut ja sitten ne Eskadronin oranssi ja se GG:n, mutta niitä ladatessa kone päätti lakata toimimasta, mutta laitan tuohon postaukseen linkin siihe joulupostaukseen että ne löytää sitten sieltä (; ja kiitos ♥

      Poista
  5. Vähänkö ihana huopa toi missä on Nasu ja siin lukeeki Nasu ♥ ^^

    VastaaPoista
  6. ihania : D! ootan iha innoissani jo seuraavaa ;)). ps. kivoja kvareita sulla ku saat niiltä huopia lahjaks: D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Seúraavaa olen jo aloittanut kuvailemaan, ei vaan montaa loimea voi kerralla kuvata, kun poneilta loppuu kärsivällisyys, ja ei sitten ole kiva jo kuvissa on malleina korvat luimussa seisovia laamoja ;D Ja tänä jouluna tuli Nasulle tosi paljon huopia, tajusin sen itekkin vasta tätä tehdessä :D Mutta onhan ne ihania ;)

      Poista
  7. Rakastan tota hyppäävä poni huopaa <3 ! Itelläkin ollut hakusessa jo aika kauan semmonen, Hööksistä kun niitä ei enää saa. :( Täytyy varmaan laittaa nettiin ilmotus :D
    Meillä on ihan sama maku varusteissa! Suosikkini olivat noi kolme ekaa, mutta myös Nasuhuopa ja toi huopa 'ihanilla blingeillä'. :)
    Ää mäki haluun noi ihania huopia lahjaks.. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, ne tosiaan on munkin suosikit ;) Mut harmi jos ei niitä huopia enää mistään saa, se on tosi ihana ja hyvä laatuinen huopa!

      Poista
  8. TÄSTÄ VANHEMMAT KOMMENTIT ON LÄHETETTY ENNEN POSTAUKSEN PÄIVITYSTÄ!!!

    VastaaPoista
  9. hihii GG = Glen Gordon:) mutta tosi ihania varusteita!

    VastaaPoista
  10. Jeee, kivaa kun jaksat päivittää näitä!

    VastaaPoista
  11. Siis käytäks sää estesatulaa kun ratsastat kouluakin?? Ko teillä oli vaan se yks hyppysatula...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo käytän, sillä on kyllä hyvä mennä kouluakin..:) en ees osaa istua koulusatulassa:D

      Poista
  12. Uusittu versio oli paljon selvempi ja jotenkii vaa kivempi:) ! (Y)

    VastaaPoista
  13. Missä tuo Satulavyö-kauppa on? :)

    VastaaPoista