sunnuntai 5. helmikuuta 2012

64. Tuplasetti tuhmuuksia

Eilen en omistanut poneja, vaan tuhmia pikkuporsaita.

Annilla ajattelin lähteä riimulla maastoon kävelemään, ja hyvällä tuurilla päästiin kävelemään pihatien päähän, missä ensimmäinen juuttuminen. Siitä moottori vielä sytytti, mutta ei bensa pitkälle riittänyt, parikymmentämetriä päästiin kävelemään, ja sitten se totaalinen jumi. Muutaman minuutin yritettyäni meni kärsivällisyys, ja lähdettiin toiseen suuntaan. Meidän tien käännökseen asti meni sujuvasti, ja siitä taas parinkymmenenmetrin päähän totaalinen jumi. Arvaattekin varmaan, että seuraavat kymmenen minuuttia käveltiin sitä väliä, kokeilin että menisikö ravissa, no eipä tietenkään. No, hyppäsin alas selästä ja talutin jonkun matkaa eteenpäin, hyppäsin lumikasalta selkään (ja ei sekään ongelmitta sujunut, loikkivan ja pomppivan ponin selkään ei ihan noin vain hypätäkkään) ja siitä pikkusen matkaa eteenpäin vielä, mutta sitten meni lopullisesti kärsivällisyys ja käveltiin kotiin. Kostoksi laitoin ponin vielä rämpimään umpihangessa meidän pihan ympäri, ja sitten takasin tarhaan.

Nasulla en jaksanut edes ratsastaa, kävin taluttelemassa taas 15 minuutin lenkin tiellä. Se ei onneksi ole yhtä suuren luokan sika kun Anni, mutta ihan tarpeeksi kumminkin, häsläsi ja sätkyili koko ajan, tai jyräili ja töni mua ojaan... Nasu on muutenkin nyt ollut tuhma taluttaessa, varsinkin sisään hakiessa ryntäilee ja kerran peruutti koko matkan talliin, ihan normaali poni kaikin puolin...

Tänään oli niin ihana ilma, tosin kylmä, -36 astetta pakkasta aamulla, niin kävin kuvailemassa poneja kun vein ne ulos, ja tässä jonkin verran kuvia nyt!








3 kommenttia:

  1. Millainen kamera sulla on? Kun olen kiinnittänyt huomiota, että varsinkin maneesissa otetuiksi kuviksi on ollut tosi hyviä aikaisemmissa postauksissa laadultaan? =) Nämäkin kivoja, Anni suloisena kyttäilee jotain! <3

    VastaaPoista
  2. Mun oma on Nikon L120 (: Jotkut, ainakin suurin osa näistä uusimmista kuvista, on otettu mun kahden kaverin kameroilla, kun ne on ollut meillä, ja niillä on molemmilla Canon EOS 1100D.

    VastaaPoista
  3. Minulla on Nikon L120 (: Nyt suurin osa, varsinkin uusimmat maneesikuvat, on otettu kaverieni kameroilla kun he ovat olleet täällä. Molemmilla on Canon EOS 1100D. Vanhemmat kuvat voivat olla myös muiden kuvaamia (:

    VastaaPoista