perjantai 3. helmikuuta 2012

63. Höpinöitä

Huom. edelliseen postaukseen liittyen, kannattaa klikata kuva isommaksi että sitä näkyy jotain! (:

Ponit oli molemmat liikkeessä tänään, päivällä oli alle sen -30, olen siis pysynyt hengissä vaikka molemmilla ratsastinkin. Nasulla lähdin heti koulun jälkeen maneesille. Kierrettiin pieni maastolenkki ennen sitä, kävellen vaan, ja maneesissa sitten mentiin reippaammin. Ei ollut kumminkaan niin lämmin, että olisi voinut "kunnolla" mennä, niin tehtiin vaan helppoja tehtäviä hyvällä fiiliksellä. Nasulla oli paljon kerääntynyttä energiaa, ja purki sen kaiken raviin, ja mulla oli olo niinkuin kouluratsastajalla, kun poni meni niin mageesti, ilman että mun tarvitsi ratsastaa hurjasti. Ei siis tehty mitään muuta kun erilaisia kaaria ja muita teitä, että saatiin liike sujuvaksi ja tasaiseksi. Laukassa ei ollut ihan niin hyvä, edelleen ehkä vähän pohkeentakana, ei kuunnellut apuja vaan punki ulkoapuja vasten ym. Sain sen silti menemään ihan okei, ja muutama vaihtokin meni helposti. Lopuksi kun ravailin, mulla oli alla oikea superlentonakki ♥ Olin kyllä tyytyväinen kun käveltiin kotiin, huomattava ero viime kerralta, kun maneesissa menin.

Täällä on nyt niin hieno kuutamo taas, että käytiin Annin kanssa vasta illalla pimeän tulon jälkeen ulkoilemassa. Lähdettiin taas jäälle, tarkotuksena että poni saisi vähän mukavamman käsotyksen siellä ratsastamisesta kun sen että punaiseksi muuttunut kiljuva hermoromahduksen saanut omistaja on sille vihainen ja kaikki menee päin ensanomitä mutta kumminkin. Tänään oli kyllä kieltämättä hyvä päivä, minulla ei ainakaan ollut lunta kengissä samassa määrin kuin viimeksi, mutta lähellä oli. Käveltiin siis vähän pitemmälle kun viimeksi, ja ravattiin takasin päin, ja poni teki monta kertaa äkkipysähdyksiä, ja kerran siihen vielä päälle sivuloikan, niin että roikuin kaulalla ilman jalustimia, muttä pääsin silti ylös. Annia pelotti erityisesti myös jäällä olevat moottorikelkan jäljet, ja niitten yli ei voinut todellakaan mennä, niin jouduttiin kiertämään pitkä lenkki, että päästiin niistäkin ohi. Joo ei kuullosta kovin hyvältä, uskon, mutta tossa oli vaan ne huonot palat, ja hyviäkin oli, sillä ainakin vähintään puolet ajasta Anni oli oikein mallikelpoinen eikä pelleillyt ♥

Vielä siitä erikoispostauksesta, ajattelin kohta alkaa tehdä sitä, ja varustepostausta on ehdotettu, onko muita toiveita vielä? Kommenttia kehiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti