keskiviikko 22. helmikuuta 2012

79. Kiitos Nasu = vapaapäivä ♥

Täällä oli eilen inhottava sää, lunta tuli paljon. No, joka tapauksessa, meillä oli eilen estevalmennus, olin Nasulla siis. Aloitettiin muutamilla kontrolliharjoituksilla, kavaleteilla ja pienillä esteillä. Poni oli hyvin avuilla, ja meni nätisti. Sitten tultiin ns. kolmoissarjaa, niin että pitkällä sivulla oli okseri - 14m - okseri - 16m vähän kaarevalla linjalla - pysty. Se 16m väli oli ihan normaali neljä askelta, mutta se 14m väli tultiin kolmella askeleella, ja se oli pitkä ponilaukalle. Nasu kumminkin venyi siihen joka kerta. Lopuksi tultiin pari pidempää tehtävää, korkeuden oli lopuksi siinä 90-100cm välillä, ja Nasu hyppäsi edelleen tosi hyvin! Viimeisen radan lopussa oli yksi vaikea kohta, lävistäjällä oli pysty, siitä 90 asteen kulma ja ja toinen pysty, ja siinä meni joku vikaan, ja poni stoppasi, mutta toisella kerralla meni yli. Nasu oli silti koko tunnin tosi hieno, olin tyytyväinen (:







Tänään taas on ollut aivan ihana ilma, aurinko paistaa ja lunta ei ole tullut yhtään! Onneksi tämmöisiäkin päiviä on. Meillä olisi ollut tänään koulussa Ice Marathon, eli retkiluistelua, mutta kun minun jalkani on kipeä, kiitos Nasun, en pysty luistella, ja jäin kotiin, koska jos olisin kolme tuntia seissyt järven rannalla odottamassa, olisi tullut pikkusen kylmä. Kun kerta jäin kotiin, siivosin tallin heti aamusta, ja puolen päivän aikaan käytiin Nasun kanssa maastossa vajaan tunnin lenkki. Nasu ei ensin ollut kovin innostunut, kun piti yksin lähteä, mutta kun päästiin ravaamaan ja laukkaamaan niin se unohtui, ja poni veti korvat hörössä pitkin lumisia teitä, oli tosi kivaa, molemmilla (;
Ja tajusin tuossa hetki sitten, kun tulin sisään, että ei se aurinko enää paista niin kirkkaasti sen yhden jälkeen. Se hienoin ilma on aina silloin, kun istutaan neljän seinän sisässä koulussa, vaikka voisi käyttää päivänsä paljon hyödyllisemminkin ulkona! No, sille asialle ei valitettavasti vaan voi mitään, ja onhan sentään viikonloput ja lomat ♥ Siitä tulikin mieleen, että meilläkin on hiihtoloma jo puolentoista viikon päästä!

Anny söpöilee ♥

Anny ruokailee ♥

4 kommenttia:

  1. Meilläpäs onkin jo nyt hiihtoloma! :P kiva postaus ja mukavaa luettavaa! ::)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No reiluu (; mut onneks se meilläki on tulossa! ja kiitos ♥

      Poista
  2. hii meilläki alkaa samaan aikaan talviloma kun teillä(:!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva :) kerkeetkin käydä sitte täällä kommentoimassa reippaasti niinku tähänki asti, kiitos siitä ♥(:

      Poista