tiistai 21. helmikuuta 2012

78. Varustepostaus 2/6

Tänään saatiin inspiraatiota kuvailla näitä varustepostauksia taas, ja tällä kertaa urakoitiin tätä kolmospostausta, eli loimia! Tämä on siis päivitetty versio, tehty lokakuussa 2013, ei silloin kauan sitten kun postauksen päiväys on. Mutta niin, pidemmittä puheitta, esittelyiden ja kuvien pariin :)



Ensimmäisenä vuorossa onkin heti yksi suosikkiloimistani, tämä ihana toppaloimi Horzesta! Tämä on huippuhyvä, ollut tosi kestävä ja ulkonäkökin on juuri minun makuun. Käytetään tätä molemmilla poneilla, ja tämä sopiikin kummallekin tosi kivasti.


Sitten toinen toppaloimi, tämäkin ponien yhteinen. Ostettiin tämä joskus Hööksistä ehkä 15€, 75% alennuksella eli neljäsosa oikeasta hinnasta! Mutta on ollut tosi hyvä loimi, oikein söpö ja ollut jo kauan käytössä ilman mitään rikkoutumisia.


Tämä sininen kaulakappaleellinen paksu toppaloimi on myös Hööksistä. Tämä on vaan Nasun loimi, tosi lämmin niin että pärjää kovemmillakin pakkasilla.


Sadeloimet seuraavaksi. Tämäkin loimi on Hööksistä ostettu, Nasulle alkuperäisesti mutta Annikin käyttää tätä tarpeen vaatiessa. Väri on ihanan pirteä ja muutenkin kiva loimi.


Toinen sadeloimi horzesta, highneck-malli eli ulottuu vähän tuonne kaulallekin. Tämä on molemmilla poneilla käytössä, sopii hyvin molemmille. Ja muutenkin on ollut tosi kestävä loimi, ollut meillä ihan Annin alkuajoista eli melkein neljä vuotta!


Sitten molempien talliloimet. Näitä käytetään aika vähän, koska ovat jotenkin huononmalliset (valuu taakse ja "kuristaa" ponin kaulaa) Ulkonäkö on tässä Annin loimessa kumminkin kohdallaan, ihana pinkki...


... ja Nasulla tämmöinen siniruskea. Molemmilla on siis sama loimi, mutta erivärisenä. En nyt yhtään muista mistä nämä on ostettu.


Tässä Nasun tallitoppis, Hööksistä Thermo Masterin kiva tummansininen loimi.


Annin oma fleeceloimi, kaulakappaleellinen ja aika paljon käytetty. Silloin kun Anni tuli meille, vihasin tätä loimea, koska olisin halunnut pinkin fleeceloimen ja tämä oli musta :( Joka kisoihin lähtiessä käytiin äitin kanssa taistelu, onko pakko ottaa se ruma loimi mukaan.. Nykyään tämä on ihan hyvä, vaikkakin aika karvainen mutta ihan hyvässä kunnossa pysynyt.


Sitten toinen Annin fleeceloimi, Hööksistä tämmöinen hirmu söpö loimi. Tätä ei ole kovin paljoa käytetty, joskus kisoissa ja semmoisena siistimpänä loimena.


Tämä on varmaan yksi Nasun eniten käytetyistä loimista, ruskea fleeceloimi Hööksistä. Tässä on kaulakappale, kiva ulkonäkö, sopii hyvin Nasulle, eli oikein kiva loimi.


Vielä yksi fleeceloimi, tämä on Horzesta. Tätä taas ei ole käytetty melkein yhtään, niinkuin huomaa. Meillä on tosi paljon fleeceloimia, ei jaksettu kuvata tämän enempää, mutta niitä löytyy näidenkin lisäksi varmaan viisi vielä.


Tässä toinen lemppariloimistani! Niin tunnearvoltaan kuin ulkonäöltäänkin. Tämä on minun ja Nasun voittoloimi, ja tämä on oikeasti hyvä villaloimi! Ja muutenkin tosi kivan näköinen, kisoissa käytetään tätä pääasiassa.


Ratsastusloimiakin löytyy muutama kappale. Nämä kaksi ylintä ovat Hööksistä molemmat. Tätä käytän vähän enemmän, koska tykkään tästä tosi paljon! 


Mutta kyllä tämäkin on usein käytössä, enemmänkin ehkä talvella koska tässä on paksu karvavuori sisäpuolella.


Tämä on yksi tärkeimmistä loimista, heijastinloimi Horzesta, kun kävellään maneesille/maastoillaan pimeällä tosi usein. Halpa henkivakuutus jos näin sanotaan, ja ollaankin saatu tästä paljon kehuja kun näkyy jo kauas joka suunnasta!


Ja viimeisenä tällainen vohveliloimi, ponien yhteinen, mutta tällä hetkellä Nasun talliloimena (minkä kyllä huomaa kun on noin likainen, hyi..)


MUUT VARUSTEPOSTAUKSEN OSAT:

1. Satula, huovat, yms.
3. Suitset, riimut yms.
4. Suojat, pintelit, bootsit
5 & 6 (sama postaus). Muu pikkutavara & minun ratsastusvarusteet

6 kommenttia:

  1. Voi että, ootpas sä nähnyt vaivaa kuvata noi kaikki loimet ponien päällä!
    Kiitos tästä postauksesta (seuraavaa odotellessa) ! :))) <3

    VastaaPoista
  2. Oi, ootpa ollut ahkera kuvailemaan! Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  3. Nojoo olihan siinä vähän hommaa :D mutta kiitos! ♥

    VastaaPoista
  4. Hööksin ratsastusloimi, harmaa keskeltä, ja vaaleanpunainen- sekä heijastinreuna. Alakulmassa ponin kuva Lena Furbergin käsialalla. Fleecevuorellinen.


    Myytkö mulle tuon??

    Riina, kirppunenc@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus, omalla hevosella samanlainen tuo Hööksin ratsastusloimi, tosin vähän pieni ja tuo viininpunanen sadeloimi (:

    VastaaPoista