tiistai 1. toukokuuta 2012

112. Estevalkku [video]

Tänään päästiinkin pitkästä aikaa hyppäämään Nasun kanssa! Lähdettiin siis maneesille, jossa ensin saatiin Nasulle kenkä jalkaan, kun oli eilen tippunut tarhaan. Verkkailin tavalliseen tapaan itsenäisesti ensin ja Nasu oli aika villinä, tai no tosi villinä. Tuntui siltä että poni kaahasi ympäri maneesia kuin Vermon maalisuoralla ja minä roikun kyydissä ilman mitään hallintaa. Laukassa irtosi muutama hillitön pukkisarja, vähän samantapaisia kuin viimeksi saikun jälkeen (tästä löydät kuvia kyseistestä pukkisarjasta). Tällä kertaa en kumminkaan onneksi tippunut, vaan roikuin joka kerta kyydissä kaikilla voimilla.

Nasu temppuili siinä verkassa niin paljon, että se oli jo läpimärkä hiestä, ennen kuin edes aloitettiin hyppäämistä. Mentiin koko tunti pienempiä esteitä, koska meidän ryhmässä oli uusi poni, ja myös Nasun saikun takia. Aloitettiin kavaletilla ja minipystyllä, jotka sujuivat vielä hyvin. Mutta kun tultiin lyhyt radanpätkä, Nasu villiintyi lisää, vauhti kiihtyi lisää.

Kumminkin muutamilla tehtävillä, kuten jumppasarjalla, poni alkoi rauhoittua, ja loppuun tultiin sitten n. 80-90cm rata, joka meni osittain jo hyvinkin. Yksi puomi tuli alas, kun Nasu hyppäsi trippelin niin kaukaa. Pidätteet silti alkoivat mennä läpi, tosin jouduin muutaman kerran ottamaan vähän rajummin kiinni, myöskin sen takia ettei pukittaisi mua alas. Mutta lopuksi sujui kumminkin jo melkein normaaliin Nasu-tyyliin, että eiköhän kaikki ala taas kohta sujumaan. Tässä vielä video siitä radasta, sekä yksi videolta kaapattu kuva, hieno poni ♥




10 kommenttia:

  1. KIva postaus :) ja kiva et jaksoit pistää taas videotaki :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit, sä ratsastat niin hyvin! Teidän menoa on tosi kiva kattoa :)

    VastaaPoista
  3. ihanaa et nakki on parantunu nytte! ootte nii hiaanoja ♥(: venla nyt siit on muutes tasan vuos ku te häibbäsitte!:o

    VastaaPoista
  4. kiva postaus ja kiva video kans (: tosi kiva kun on usein noita videoita, kun teidän menoa on niin kiva kattoa (: ootte tosi hieno pari ja sullal on hieno poni!(:

    VastaaPoista
  5. heei hienon näköstä menoa teillä, oot hyvä ratsastaa ja hyvin näytät pysyvän nuissa nasun pukeissa yms. :D mut mitkä saappaat/kengät sulla on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on ihan normi kengät en ees tiiä minkä merkkiset, ja sitte mountain horsen-nahkachapsin :)

      Poista
  6. Uusi poni :D Juu ja te menitte kivasti :)!

    VastaaPoista
  7. Ekaa kertaa eksyin tänne blogiisi:) kivaa ratsastusta oli! vähän ehkä menet selkä notkolla, mutta muutn olen oikeasti iloinen, että sun ratsastus on tosi siistiä, eikä mitään erus poniratsastaja kruisailua! tesemppiä :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, se on ollut ongelmana jo pitempään, muta nyt alkaa pikkuhiljaa korjaantua (: ja kiitos!

      Poista