lauantai 5. toukokuuta 2012

114. Laatuaikaa pupujen kanssa

Otsikoista voittekin jo päätellä, pääsette tutustumaan meidän pupuihin.Vilistä olettekin jo kuulleet. Pari päivää sitten kumminkin meille tuli uusi pupu, Diiva. Vili tuli meille viime syksynä, aluksi se asui häkissä, koska me asuimme kerrostalossa. Kun sitten muutimme tänne, Vilpu pääsi talliin, jossa se viihtyy vieläkin. Se siis ei ole enää häkissä, vaan irti tallissa, mutta se käy häkissä välillä syömässä ja juomassa. Diiva taas asuu edelleen häkissä, ja tulee asumaankin, sillä jos se pääsisi ulos niin talli olisi täynnä vauvvapupuja ;) Välillä se on kumminkin satulahuoneessa tai ponien karsinoissa juoksemassa.

Vili olisi mennyt lopetettavaksi, jos me ei oltaisi sitä otettu, Diiva taas tuli meille äitini kaverilta. Se on seurallinen ja tykkää silittelystä, toisin kuin Vili, josta on tullut ihan villipupu. Välillä kumminkin antaa silitellä, mutta ei mitään muuta. Nyt kumminkin kuviin, Diiva on tuo millä on musta pää ja Vili tuo yksivärinen.











Sitten normaaleihin juttuihin. Anni on nyt ollu pari päivää vapaalla, torstaina menin sillä viimeksi. Hypeltiin vähän kavalettia ja puomeja, ja poni oli ihan innoissaan! Nasulla olin torstaina siellä kouluvalkussa, joka meni ihan hyvin, muutamaa pukkia lukuunottamatta. Tehtiin aluksi sulkuja käynnissä ja ravissa, ja laukassa sitten vähän vastalaukkoja.

Nyt myös Annilta on tippunut kenkä, joten kengitetään molemmat ympäri tässä viikonloppuna, Nasu menee tänään ja Anni sitten varmaan huomenna. Maanantaina meillä on aluevalmennus, menen taas molemmilla. Tällä kertaa se on poikkeuksellisesti Sorsasalossa, mikä on tosi kiva, sillä lauantaina siellä on kisat. Mennään sinne siis hyppäämään, menen molemmilla perusluokat (Anny 80&90cm, Nasu 90&100cm). Sorsiksessa tullaan siis olemaan paljon tässä viikon aikana, sillä eilen oltiin siellä raveissa. Ei tosin Annin ja Nasun kanssa, vaan minun ja ukin yhteisen 5-vuotiaan ravuriruunan kanssa. Tykkään paljon käydä raveissa, vähän vaihtelua tavalliseen. Ja varsinkin silloin, kun menee hyvin, kuten eilen, sillä Olli (se meidän heppa siis) oli neljäs ja teki hyvän, puhtaan juoksun.



Tämä nyt oli vähän erilainen postaus, mutta vaihtelu virkistää! :D

8 kommenttia:

  1. jee hyvä olli<3 vitsit siitäki on jo kauan ku oltiin viimeks raveissa, kaipaan niitä talutusratsastuksia:D:D

    VastaaPoista
  2. Vooi, mitä söpöläisiä pupuja c: Aiheutat mulle pian pupukuumeen! :D Noei, ja hyvä sijoitus, onnea! :)

    strongerblogger.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. hienoa, olli-heppa ;)! ja ihania teidän puput!

    VastaaPoista
  4. huomasinki lehest et ollil oli menny hyvin ;) iihania noi pupuset ♥

    VastaaPoista
  5. Hieno blogi!(: Ihania pupuja myös <:

    http://jennanhevosharrastus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. jos teillä on tallin ovi auki niin eikö vili lähe karkuun?? vai huolehditteko niin tarkasti siitä että ovi on aina kiinni??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovi on auki sillon kun siivotaan tallissa, ja muutaman kerran on äitiltä karannutkin (: Huonompi juttu vaan on se, kun meillä on kaksi kissaa, jotka haluasivat myös säikytellä pupuja, niin sen takia ovia ei voi pitää auki jos kukaan ei vahdi.

      Poista
  7. http://aiinon.blogspot.com/2012/05/blogger-award.html

    Sulle olis haaste tuossa linkissä :)

    VastaaPoista