keskiviikko 30. toukokuuta 2012

123. Uusi ulkoasu

Sorisorisori, taas on ollut pitkä tauko bloggailusta, mutta ei ole taas vain jaksanut. Haasteita on odottamassa ihan jonoksi asti, teen ne jos jaksan, mutta voi olla etten. Lisäksi Tampereen kisoistakaan ei ole tullut postausta, koska en ole saanut kuvia, ja se tulee siis vasta sitten kun niitä saan. Muutenkin nyt ei ole oikein tapahtunut mitään, joten en jaksa postailla ihan turhanpäiväisiä.

Nyt kumminkin pääsin jotain tekemään blogin hyväksi, nimittäin uuden ulkoasun! Siiri teki meille bannerin ja tein siihen sitten kokonaan uuden ulkoasunkin. Itse en mielestäni onnistunut yhtä hyvin kun viimeksi, mutta mitä mieltä te olette? Mitä kannattaisi muuttaa? Nyt on teidän vuoro puhua (: Taas tuli tämmöinen pikapostaus, mutta pitää lähteä vielä ratsastamaan Anni!

muokkaus * Muutin ulkoasua taas, koska en pitänyt yhtään tuosta edellisestä, joten nyt tämmöinen. Ehkä vähän liikaa vaaleanpunaista, mutta mennään nyt tällä hetki. Muusta voi kumminkin antaa rakentavaa kommenttia, mutta ei siitä pinkkeydestä, koska en jaksa muutta sitä enää.

9 kommenttia:

  1. lue ku laitoin sulle viestii :)

    VastaaPoista
  2. aiempi oli huomattavasti parempi! :)

    VastaaPoista
  3. Sulle ois haaste tuolla mun blogissa(;

    VastaaPoista
  4. ihana ulkoasu:) postausten teksti voisi olla hieman tummempaa, nyt on vähän hankala lukea tuollaista harmaata sinisellä pohjalla. muuten on kyllä tosi kiva!

    VastaaPoista
  5. Mun mielestä tää on vähän liian vaalea ja räikee, joutuu siristelemään silmiä kun lukee.. :(

    VastaaPoista
  6. Hyvä tää on (: Toki esim. valeempi tausta + musta teksti tekis terää mut banneri on parempi ku se tiian tekemä--hyi yök

    VastaaPoista
  7. Tää on ihana! Ainaki banneri <3 tekstit vois olla mustalla mutta muuta parantamisen kohteita en näe, ehkä asteen vaaleempi tausta :) mutta kiva näinkin!

    VastaaPoista
  8. Musta tää on hyvä! Tosi kivan värine ja pirtee :)

    VastaaPoista
  9. Mun mielestä tämä ulkoasu on hyvä! :)

    VastaaPoista