torstai 17. toukokuuta 2012

118. Pomppuponi, kouluponi ja paljon kuvia!



Keksin sittenkin keinon saada kuvat tänne! Bloggailen siis ihan normaalisti, tai ehkä jopa normaalia paremmin, sillä Roosa tuli taas meille loman ajaksi, joten saadaan paljon hyviä kuvia! Kone ei kumminkaan ole täysin yhteistyöhaluinen välillä, mutta silloin kun toimii nätisti niin saadaan kuvia tänne.

Eilen menin Nasulla pitkästä aikaa kunnolla, se oli ollut muutaman päivän kevyemmällä. Käytiin alkuun maastokävely ja mentiin sitten omalle kentälle tarkoituksena hypätä vähän. Meillä ei kumminkaan ole vielä kunnollisia esteitä, joten kyhättiin pari kotitekoista estettä sinne. Puomeja oli vähän sekä kaksi kavalettia, tuotiin vielä pari heinäpaalia ja ämpäriä lisäksi.

Alkuun mentiin ihan minikokoisilla esteillä muutama tehtävä, ja lopuksi sitten vähän isommilla myös. Ei ne korkeimmatkaan tosin ollut kuin 85-90cm ehkä, mutta vähän pääsi kumminkin pomppimaan ennen sunnuntain kisoja. Pari kertaa Nasu teki loikkia innostuessaan, muttei niitä jättipukkeja kumminkaan ;)







ai lähti muka kaukaa? :D





Roosa meni Annilla ihan koulua, niinkuin yleensäkin ekana päivänä, että saa taas ponin tuntumalle. Anni menikin ihan hyvin, ne tekivät siirtymisiä, väistöjä yms. Poni saikin pitkästä aikaa kunnon tuppailijan selkään, kun itse ei jaksa kovin kunnolla mennä ikinä. Kuvat ovat sitten alkuverkoista, sen jälkeen mikään kuva ei onnistunut edes noin hyvin.. :D





Huomenna teen sitten tästä päivästä postauksen, luvassa on riimuratsastelua, Roosan koulurääkki ja muuta kivaa ;)

8 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, varsinkin nuo jotka on otettu tuota vettä vasten! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia, sulla on niin hienot ponit että ei voi kuin ihailla! (: ja osaat mennä noilla myös tosi hyvin (: ! Tsemppiä sitten niihin kisoihin myöskin (;

    VastaaPoista
  3. ihanii kuvii ja ihanat ponit ja ihanat te <3 ja just hienoi esteit :D

    VastaaPoista
  4. Mihin meette kisaan? (: Oon uusi lukija. :)

    VastaaPoista
  5. Haluisitko mennä Nasun kanssa kesällä johonkin etelään, jonkun valmentajan luokse treenamaan, esim. sun aluevalmnetajan luo? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm, voisihan se olla ihan kivaa (: Kesällä on kumminkin paljon kisoja, myös etelä-suomeen mennään hyppäämään.

      Poista
  6. Ihana toi eka kuva Roosasta ja Annysta :3 Ropo on sulone. :D Muutenki ihania kuvia, näit on kiva kattoo.

    VastaaPoista