keskiviikko 2. toukokuuta 2012

113. Kenttä käyttöön + irtojuoksutusta

Nyt on hurja bloggausinto päällä, saatte tänäänkin postauksen päivän kuulumisista (: Viimeksi en muistanut yhtään mainita, että käytiin eilen maneesissa Anninkin kanssa, meni ihan ok, vaikkakin poni oli hieman pöhkö. Mönkijä oli ihan huihui-pelottava, samoin kun maneesin oven viereen tullut sininen penkki.

Tänään menin Nasun omalla kentällä, pitkästä aikaa! Alkuun vähän totuteltiin, kun ponin mielestä oli aika jännää, piti tutkia kaikki nurkat ja aidat. Nasu oli vähän hidas, joka saattoi johtua siitäkin että meidän kenttä on pienempi kun maneesi, joten aidat tuli heti vastaan kun kerkesi kiihdytellä. Mentiin paljon keskiympyrällä, ja siinä asiat alkoivat sujumaan paremmin. Vasen laukka meni täydellisen hyvin, niinkuin aina, ja tehtiin myös muutamat onnituneet vaihdot.

Mutta sitten naapurin shettis meni kärryillä muutaman kerran siitä ohi. Nasun mielestä se oli hiiirveän pelottavaa, ja se tuijotti sitä järkyttyneenenä. Kerran piti myös lähteä pukkilaukkaa karkuun, hölmöläinen :D En onneksi tippunut, ja kun poni sitten lähti pois, kaikki alkoi taas sujua. Loppuraveissaa poni oli ihan huippu!

Anni sitten, päätin sitä irtojuoksuttaa. Alla muutama kuva ja lyhyt video, niissä näkyy kaikki oleellinen.







ärsyttää kun videot on aina näin pienenä, mutta näätte paremmin jos katotte youtuben kautta (:

10 kommenttia:

  1. mummolla on vauhti päällä ♥

    VastaaPoista
  2. tässä ohje videon surentamiseen postauksessa ;D
    menet siihen videoon youtubessa, klikkaaa "jaa" siihen tulee se videon osote jne ja sen viereen linkit "upota" ja "sähköposti" niin paina "upota" ja sitte siihen alas tulee eri kokoja, ite suosin eniten tuota 640 x 360 kokoa. Klikkaat sitä kokoa ja maalaa ja kopioi yllä oleva koodi, mene blogitekstiisi ja klikkaa "html"sivun vasemmasta yläreunasta (ei ihan reunassa, blogin nimen alapuolella) ja sitte liität sen koodin siihen ja palaat takaisin "luo" painikkeeseen :) tää ohje on vain uudemmalle bloggerille et en tiiä miten vanhassa toimii.

    Ja Anny ihana pörisijä videossa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooop liian hankalaa mulle :D:D ehkä te vaan saatte olla reippaita ja kattoo tubesta tai sitte ette oo nii reippaita ja katotte pienenä :D

      Poista
    2. Kiitos, mua ainakin auttoi tuo ohje! :) Ja ihana Anni <3

      Poista
    3. Venla, ei tuo niin hankalaa ole, vaan mä selitin sen vähän pitkävetoisesti :D:D

      Poista
    4. hei kiitti nyt jaksoin lukea ajatuksella nii sain tehtyä, kiitos tosi paljon! (: nyyyt saatte isompia videoita, hih ♥

      Poista
  3. Vitsi anni näyttää hyvältä! Oon sillä joskus menny ku se oli ratsastuskoululla ja ihan mahdoton tapaus se sillon oli mut meet sillä toosi hienosti! :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on meillä kyllä ongelmia ollut että ollaan tänne asti päästy, mutta Anni on onneksi huippuponi ;) ♥

      Poista
  4. voi ankkeliini ihana <3 vetikö rodeoo?:D mut jeeee ootte päässy ny omalle kentälle reenaamaa :))

    VastaaPoista
  5. ihana toi video ♥ kiva sitten jos päästään näkemään kentältäkin videota !(:

    VastaaPoista