maanantai 30. huhtikuuta 2012

111. Kesäkesäkesä

Voi että, nyt viime päivät ovat olleet hirmu kivoja! Sää on ollut täydellinen, tänäänkin pystyi ulkoilla hupparilla ja hetkittäin pelkällä topillakin, sillä auringossa oli parhaimmillaan +25 astetta lämmintä. Meidän kenttäkin alkaa olla kuiva, muutaman päivän päästä siihenkin pääsee ratsastamaan. Annille tämä on erittäin hyvä, koska neiti ei vieläkään suostu lähtemään maastoon, ja ei viitsisi näin hyvillä ilmoilla mennä maneesissa. Nyt ollaan siis jatkettu edelleen ohjasajo-linjalla, ja se onkin nyt alkanut sujumaan tosi hyvin. Saan minäkin vähän enemmän liikuntaa!

Välillä on miettinyt, että olisi ihan hurjan kivaa, jos Annilla olisi kärryt. Tänään kumminkin, kun poni huomasi tien reunalla tappavan pelottavan kivirykelmän, ja siitä nousi pienoinen show. Anni on ehkä kumminkin hieman liian äkkipikainen kärryjen eteen.. ;)

Nasu on kumminkin ollut ihan huippu! Tuuppailu on alkanut vihdoin sujua, ei mitään vastusteluja tai pitkänä juoksemista, vaan kaikki mennyt superhyvin. Hiiieno poni ♥ Mutta tänään, kun oltiin lähössä maneesille, huomasin että toinen kenkä on tippunut. No, tänään jäi ratsastelut väliin, mutta huomenna saadaan kenkä taas kiinni että päästään pitkästä aikaa hyppäämään. Harjailtiin kumminkin kurainen poni pikkusiskon kanssa ulkona.

Meillä on muutenkin nyt viikonlopun aikana ollut paljon tekemistä, lauantaina kävin elokuvissa katsomassa Nälkäpelin, sitten meille viriteltiin tramppa = kesä tulee! Loppuun vähän kuvasatoa tältä päivältä, poneista ei nyt ole niin paljoa, kun aina vaan on niitä tarhakuvia, kyllästys iskee jo. Mutta huomenna saatte videoa estevalkusta, jei!



 





Äiti osti tämmöset kahvat Annin ja Nasun portteihin tänään, söpöt eikös?


9 kommenttia:

  1. ihanat noi kahvat :D ja söpö toi pikkune kun kantaa tota loimee! ja tietty ponit myös :)

    VastaaPoista
  2. tät sun blogias on tosi kiva lukea, aina tulee kivoja postauksia ja on usein miten kuvia. (: sitte vaan paranee kun saatte kentältä kuvia ! (:

    VastaaPoista
  3. osta tollane annylle:D http://www.avantiafritid.se/index_frame.asp

    VastaaPoista
  4. hahah vähä söpöt noi kahvat :D ja ihana ella♥

    VastaaPoista
  5. bongasin tän sun blogin youtuben kautta (: ihastuin kyllä heti tähän ja pakko alkaa lukijaks! tierä ees miten onnistunu missaamaan näin kivan blogin :o ja vitsi noi portin kahvat on aivan supersöpöt! mistä tuollaset ihanuudet on löytyny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nuo kahvat on Leppävirran K-maatalouksesta (: ja kiitos paljon ♥

      Poista
  6. Onpas kiva blogi. Pakkohan tässä oli lukijaksi liittyä:)

    VastaaPoista