torstai 12. huhtikuuta 2012

101. Team tarhankorjaajat

Nöniin, saatte nyt tämmöisen pikakertauksen ponien touhuiluista viime päivinä! Sunnuntaina käytiin kevyt hölköttely Nasun kanssa, ja maanantaina oli se kouluvalkku Korholassa. Meillähän ei viime viikolla kouluilu oikein sujunut, mutta kouluvalkku auttoi paljon! Itse valkku ei mennyt mitenkään superisti, poni oli ihan suht hyvä, mutta ei parasta Nasua kumminkaan. Nyt kumminkin kun ollaan tuuppailtu muutaman kerran, niin on sujunut ihan huipusti! (: Tänään olin ihan oikeasti kouluratsastaja ja treenailtiin jopa harjoitusravia, mikä on hyvin epätavallista.

tuitui poni ja tuitui loimi ♥


Ainiin, tiistaina oli estevalkku. Sekin meni vähän niin ja näin, vähän holtitonta hössötystä koko ajan, Nasu ei ollut ihan avuilla. Ei hypätty kovin isoa, kun loppu viikosta on aluevalkku (eikun se onkin jo huomenna, oho) ja kisat. Lopputunnista meni kumminkin jo paremmin.

Annilla kävin maanantaina maastossa, ja sitten poni oli kaksi päivää lomalla. Tänään ei ollut sitten parhaat fiilikset ponilla, matkalla maneesiin jumittui miljoona kertaa, maneesissakaan ei suostunut liikkumaan, joten laitoin neidin sitten vähän juoksemaan irti. Sen jälkeen pääsin jo ratsastamaan, mutta kehuttavasti ei mennyt. Jätin sen takia ratsastuksen lyhyeksi, kun Annin kanssa on turha alkaa taistella. Kummallekin tulisi vaan paha mieli siitä. Ja niin, huomennahan menen epänormaalisti aluevalkkuihin myös Annilla, eli kaksi tuntia putkeen hyppään sitten, klo 13.00-14.10 Nasulla, ja klo 14.10-15.20 Annilla. Kisoissa hyppään Annilla tavalliseen tapaan sen 80 ja 90cm, Nasulla vain 100cm.





Lisäksi, kuten otsikosta saatoitte jo päätellä, me ollaan isin kanssa pariin otteeseen tarhoja korjailtu, kun pienet jyrsijäponit tuhoavat niitä hyvää vauhtia. Mutta nyt on taas aidat suurimmalta osin kunnossa, ei mitään suuria karkuaukkoja :D Lisäksi Annilla on valtaisa karvanlähtö, alla muutama havainnollistava kuva aiheesta:



+ huomasitte varmaan Tiian tekemän uuden bannerin! Itse rakastuin heti siihen, mitäs te pidätte? (:

8 kommenttia:

  1. Hienohan tuo olis ilman tota ihan pientä kuvaa missä ratsastat annylla...ihan röpelöinen ja tyhmän näkönE!!

    VastaaPoista
  2. wou iha sikahieno banneri!

    VastaaPoista
  3. Hieno banneri ja oli kiva postauskin! :) Jos teillä siis on puuaidat(?) ja ponit syövät/jyrsivät paljonkin niitä, kannattaa vaihtaa putkitarhoihin. Meidän pihassamme asustaa tosiaan 6hevosta ja vaihdoimme aika äkkiä putkitarhoihin kun ponit saivat puuaidat hirveeseen kuntoon ja siitä tuli niille muutenkin huono tapa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on puuaidat. Me kesällä viritellään sähköt aitoihin, ja ehkä poistetaan nuo puuaidat, riippuu vähän missä kunnossa ne on sillon (: Eiköhän silloinki jää se jyrsiminen vähemmälle, kun saa pienen sähköiskun :D

      Poista
  4. ihana loimi ja ihana ulkoasu ja ihania kuvia!!! (: ♥♥ tsemii kisoihi ja tykitelkäääs!

    VastaaPoista
  5. Sinun blogisi on todentotta mielenkiintoinen. Jään tätä seuraamaan ja hyvin kirjoitat. Kivat ponit sinulla ja etenkin kun tuot esille, ettei niiden ponien kanssa aina kaikki onnistu, vaikka ratsastusosaamista riittäisikin. Kiva huomata, että et väkisin lähde ponin kanssa vääntämään.

    VastaaPoista