perjantai 13. huhtikuuta 2012

102. Huonoja uutisia

Nyt uskon että 13. perjantai on epäonnen päivä. Meillä ei nimittäin tänään muuta ole ollutkaan kun epäonnea.


Aluevalmennuksiin siis lähdettiin molemmilla poneilla. Nasulla menin verkkaamaan, ja kerkesin hetken ravailemaan kun huomattiin että se ei ole ihan puhdas. Oikeaa etusta ontui, joten jäi sitten aluevalkku hyppäämättä, samoin kun jää väliin ainakin sunnuntain kisat Kuvansissa sekä ensi viikon kisat Ypäjällä. Harmittaa vaan niin paljon, olin varsinkin tuota Ypäjää odottanut oikeasti paljon ja tietysti pelottaa, että mikä ponilla on vikana. Mutta toivotaan nyt että Nasu tulee kuntoon, ollaan menossa klinikalle jossain vaiheessa ja 23.4 poni käy hieronnassa, jos kyse on vaikka jostain jumista tai muusta sellaisesta.

Anni nyt onneksi on kunnossa. Aluevalkussa ei hypätty paljoa, tehtävistä ainakin puolet koostui puomeista ja kavaleteista, ja tehtiin töitä niillä sekä pienillä esteillä. Lisäksi hypättiin jumppasarjaa. Aika pieniä ja vähän mentiin, lopuksi tultiin kerran yksi isompi okseri. Poni oli ihan hyvä, muutaman kerran tuli puomi mukaan, jumppasarjalla ainakin kun Annilla oli kiire ja välit oli ahtaat. Mutta ilosesti hyppäsi kaiken, kieltoja ei ainakaan tullut. Anni lähtee sunnuntaina nyt siis yksinään sinne Kuvansiin, mennään siellä se 80cm (lähtövuorona 7/40) ja 90cm (lähtövuorona 8/35).

Luultavasti blogi nyt hiljenee Nasun sairastelun takia, en jaksa kirjoitella mistään kävelylenkeistä tai mitä nyt ikinä saadaan sitten tehdäkkään. Välillä toki kerron ponien kuulumiset ja laitan kuvia, jos niitä on, mutta en ainakaan kovin montaa kertaa viikossa, ehken edes joka viikko. Fiiliskin on suoraan sanottuna surkea, joten voisi olla vähän vaikeaa kirjottaa kivoja postauksia, kaikista tulisi varmaan jotain pettynyttä valitusta.. Mutta kisoista teen kumminkin vielä postauksen, älkää huoliko!

Joo, ei siis meidän parhaita päiviä tämä. Ei todellakaan.

12 kommenttia:

  1. voi että, paljon tsemppiä nasulle!! :(

    VastaaPoista
  2. Voi höh :( Paranemisia Nasulle ja voimia sulle :))
    + huomasin tossa, että olet tulossa Nasulla ponimiittiin, tulen kanssa mun ylläpitoponillani Pasilla :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih kiitos tiedosta, edes jotain kivaa tänään ♥ ite en oo käyny kattomassa sähköpostia, mutta näköjään sitten päästiin sinne ;)

      Poista
  3. Paljon tsemppiä teille sinne! :( Ootte tosi hieno pari, toivotaan et pääsette nopeesti takas treenaileen ja kisaamaan! :)

    VastaaPoista
  4. aaaa :( voi vitsi, paranemisia nasulle & tsemppii sulle !♥ ja ylläriylläri, aina kun on jotain kivaa tulossa, niin tietysti just sillon sattuu jotain... :(

    VastaaPoista
  5. Nii ja toi bannneri on superhieno!(=

    VastaaPoista
  6. noi voi höh :( nasselle paranemisia ! <3
    ps ainahan sä voit lähtee ypäjälle kepalla ;)

    VastaaPoista
  7. toivotaan et nasu paranee pia! (:(: kirjottele kuitenkin mitä oot annin kanssa tehy? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä mä välillä siitä postailen, mutten varmaan niin usein kun nyt :)

      Poista
  8. voi eeei paranemisii nasbelle !♥ ja toi karlan idea oli kyl mahtava :D

    VastaaPoista
  9. Voi itku, olisin niin halunnut nähdä sut ja nasun siellä Kuvansissa :(

    VastaaPoista
  10. välitän nasulle paranemiset! ♥

    VastaaPoista