lauantai 21. huhtikuuta 2012

106. Pikapäivitys

Sain Siiriltä vähän aikaa sitten  no aika kauan aikaa sitten haasteen, ja teen sen nopeasti nyt (: Eli säännöt on seuraavanlaiset:

1. Avaa kuudes kansio jossa säilytät kuviasi

2. Avaa toinen kuva ja julkaise se blogissasi

3. Selitä kuva

4. Haasta joku bloggaaja tekemään sama: sori en jaksa nyt haastaa ketään ;)



kuva on siis viime keväältä, Anni oli edellisenä päivänä muuttanut Sakun tallille Tuusulaan. Meidän satula oli silloin topattavana Ypäjällä, joten jouduttiin ensimmäinen viikko ratsastaa ilman. Sakulla kyllä viihdyttiin tosi hyvin se kesä mikä siellä oltiin, ennen kun muutettiin tänne Kuopioon.

Sainpas tuonkin haasteen nyt tehtyä, tosin en olisi varmaankaan muistanut jos ei Siiri olisi muistuttanut :D Mutta olette varmaan huomanneet, etten ole paljoa postaillut nyt, mutta se johtuu vain siitä, ettei ole ollut postailun aihetta. Nasu oli klinikan jälkeen pari päivää vain tarhassa, ja nyt ollaan eilen ja tänään käyty maastossa ilman satulaa, ihan kävelemässä vaan. Poni on kerännyt jo nyt paljon energiaa, ja ratsastaessa se on aika lentoon lähdössä. Mitäköhän siitäkin tulee, kun aletaan ratsastaa normaalisti...

Myös Anni on ollut kevyellä liikutuksella, olen ohjasajellut ja tänään käydään maneesilla, katotaan nyt mitä saadaan aikaiseksi siellä. Huomasin muuten yksi päivä, ettei Anni ole poni, vaan pupu. Joo, ainahan se on siinä mielessä ollut, että se pomppii samalla tavalla, mutta nyt se on alkanut jo syödä pupun ruokaa! Nimittäin, kun yhtenä iltana laitoin Vilin kuppiin ruokaa (Vili on siis meidän tallipupu, jos joku ei tiennyt) niin Anni hyökkäsi salamana siihen ja söi kaikki ruuat :D No, ei se varmaan kovin myrkyllistä ponillekkaan ole, toivottavasti.

Vili, kun se oli vielä lemmikkipupu... ♥

Ajattelin muuten tehdä sen varustepostauksen kaksi viimeistä osaa yhdessä, kuvailen ne varmaan tänään, ja teen sen sitten viimeistään huomenna. Ainiin, olen kai lähdössä auttelemaan Tiiaa ja Pinjaa kisoihin huomenna ja kattomaan niitä muutenkin, niin voi olla etten silloin kerkeä sitä tekemään, kun on molemmat ponitkin hoidettavana. Mutta teen sen kumminkin heti kun kerkeän, jopa tänään jos jaksan. Kuka tietää?

3 kommenttia:

  1. aww siihen tuli toi kuva :D venla kelaa, siit on jo vuos!!! :o

    VastaaPoista
  2. niimpä, ja vastahan me lähettiin sieltä :D kauheen nopeesti aika menee... ♥

    VastaaPoista
  3. liian nopeesti! olis nii herkkuu jos olisit viel tääl <3 mut ehkä teille enemmän herkkuu on olla siel..;) tee muutes sellane erikoispostaus jos jaksat et kerrot sillee sun koko ratsastusvaiheet niinku into sava nikke tolkinkylä lullu anni jne :D et miten kaikki on alkanu ja sillee jos tajusit :)) :D

    VastaaPoista