perjantai 27. huhtikuuta 2012

110. Lepolomalta palailua + (vanha) videopostaus

Ponit palailevat siis takaisin normaalikäyttöön kevyiden viikkojen jälkeen. Nasuhan oli lomalla sen jalan takia, ja Anni on siinä samalla ollut paljon kevyemmällä liikutuksella kun yleensä, taisin edellisessä postauksessa mainita, että ollaan lähinnä ohjasajettu nyt.




Nasu on kerännyt aivan hillittömät määrät energiaa tämän kävelytysviikon aikana. Jo tarhasta hakiessa hyppelee, ja kun ollaan maastossa käyty kävelemässä, niin aina välillä sille tulee pukkipomppukohtaus. Se siis alkaa hyppiä tasajalkaloikkia pyörien ympyrää siinä tiellä :D Ekan kerran kun poni tuon teki, alkoi naurattaa niin paljon, että tipuin sieltä melkein sen takia. Myöhemmin niihin oli jo varautunut.




Tänään siis käytiin maneesissa. Ajattelin luonnollisesti, että Nasu on ihan villinä, mutta vielä mitä. Se oli ihan normaali, tai no jäykkä tietysti ja minä en oikein taas osannut. Mentiin kyllä aika rennosti, kun poni on kumminkin ollut jo melkein pari viikkoa kevyellä. Mutta silti, minusta tuntuu ettei oltaisi tänään päästy edes helpon C:n radasta läpi.. Ainoastaan vasempaan laukkaan toimi normaalisti. Vasen laukka on aina se maaginen toimiva alue, vaikka menisi kuinka huonosti muuten, niin siinä kaikki sujuu hyvin. En tänään sitten edes jaksanut alkaa liikaa ajattelemaan, että miten Nasu liikkuu.





Ja niin kuin jo otsikossa kerroinkin, saatte videopostauksen. Monet ovat sitä toivoneet, mutta valitettavasti en pysty itse sellaista toteuttamaan. Osa kumminkin muistaa, kun noin kaksi kuukautta sitten kerroin, että minä ja Roosa kuvailtiin videopostausta. Roosa sai sen kumminkin vasta nyt tehtyä, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, vai mitä? Tuosta päivästä löydät tavallisen postauksen tästä linkistä. Kannattaa muuten laittaa äänet aika kovalle, koska puhun aika hiljaa, tiedän sen enkä kaipaa valituksia.



10 kommenttia:

  1. hei jee sä laitoit ton videon(: nakki ei oo oikee viel varmaa tottunu noihi sun kikatuskohtauksii :D:D toisinku eräät.. :D

    VastaaPoista
  2. mistä maneesilta toi video on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä meiän vieressä on Kallioharjun Ratsutila, Markkasten paikka siis :) Siinä maneesilla käydään.

      Poista
  3. onko omas pihas talli?

    VastaaPoista
  4. et sä mun mielestä liian hiljaa puhunu tossa, mä ainaki kuulen iha hyvin vaik ei oo äänet täysillä ja telkkari aika kovalla tossa mun vieressä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, sitte mulla vaan on huono kuulo kun en edes ite kuule :D

      Poista
  5. aivan ihana video!!!!!! (--: olette nii upeita, sekä sinä että ponit. Kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en tarkkaan tiedä tuosta pituudesta, mutta varmaan n. 160cm? Viime mittauksessa syksyllä taisin olla 155cm, mutta olen kasvanut aika paljon sen jälkeen :) ja kiitos!

      Poista
  6. Nasu ja Anny on ihania :)!

    VastaaPoista