maanantai 16. huhtikuuta 2012

104. HA-71 alue-este

Kisoissa oltiin tänään taas. Nasuhan ei päässyt tällä kertaa mukaan, koska se ei liikkunut perjantaina puhtaasti. Anni kumminkin lähti hyppäämään, mutta fiilikset ei ollut ihan parhaat, kun toinen poni ei ole kunnossa...

80cm esteet näytti radankävelyssä tosi pieniltä, samoin myös hypätessä. Rata oli aika helppo, ainoa vaikeampi kohta oli tie sarjalle, se oli hassusti kulman takaa. Perusrata meni hyvin, ei tainnut olla kuin yksi ristilaukka. Uusinta oli tällä kertaa kivompi kun Tahkolla, enemmän kääntämistä. Ja Anni ainakin kääntyi ja baanaili välit huuurjan hienosti, ja nollahan sieltä irtosi (: Lopulta sitten voitettiin luokka, on mulla kyllä superanni! Ja kiitos uuden nettiyhteyden, saatte kerrankin videon 80cm luokasta jo nyt. * video lisätty 18.4 *


90cm se sarja koitui kumminkin meille kohtaloksi. Arvosteluna oli siis A.2.0, eli koko rata aikaratsastusta. Sarja oli ainoa este, mihin piti tehdä huolellisempi tie, koska oli edelleen vaikeassa paikassa. Oikasin sitten liian paljon, ja Anni stoppasi sille. Toisella kertaa meni yli kumminkin, ja loppuratakin meni sujuvasti. Harmitti vaan kun ihan oma moka, mutta ensi kerralla sitten tarkemmin.

Tuli taas vähän kuvapainotteisempi postaus, ei kai teitä haittaa?













(c) aiino.kuvat.fi



(c) Tiia

12 kommenttia:

  1. Onnee teille voitosta ! (: Onneks anni sai sulta hyvän kodin (: ! Leikkiikö se vieläkin sillä sen kielellä ratsastaessa ? (::

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. leikkii se ;) välillä on nyt pitänyt lyhyitä hetkiä sitä sisälläkin. Ja kiitos paljon!

      Poista
  2. Oivoi, ihana tuo Annin kieli. Näyttää siltä kun se sanois "lälläs lää, ei nää oo meille mittää". Hieno suoritus, onnea teille!

    VastaaPoista
  3. onnee venlaa (: ! anni on ihana ♥

    VastaaPoista
  4. Onnee!! :) Ja ei tosiaankaan haittaa että on enemmän kuvia, just kiva ;)

    VastaaPoista
  5. Te ootte tosi söpöjä ja Anni sopii sulle ihan mahtavasti! Onnet minultakin:)

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi!(: Liityin lukijaksi:> käy kattoo http://hevos-koira-harrastukset.blogspot.com/ ja ois kiva jos tulis lisää lukijoitakin !

    VastaaPoista
  7. kiitos kaikille onnitteluista! (:

    VastaaPoista
  8. onnea voitosta, hienosti ratsastit (: !

    VastaaPoista
  9. Ihana ton ponin kieli :)

    VastaaPoista