sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

108. Taidekuvausta

Olen tänään viettänyt paljon aikaa kameran linssin takana, päivällä olin Siilissä kattomassa kisoja ja auttelemassa Tiiaa ja Pinjaa. Oli ihan mukava olla kerrankin kisoissa ilman että itse hyppäsi, kun ei ollut kiire mihinkään, mutta kyllä oli kokoajan pieni semmonen, että voikun olisi kiva itsekin hypätä. Kuvailin sielläkin jonkin verran, ja illalla sain suuren inspiraation napsia oikein taidekuvia! Kehittelin niistä sitten kuvapostauksen, jotta tekin saatte nähdä niitä. Poneista on muutama kuva, mutta suurin osa ei niihin liity. Itse olen muutamaan kuvaan tosi tyytyväinen, koska tosiaan kamerani ei ole mikään järkkäri ja minä en ole mikään huippukuvaaja.. ;)
























hmm onkohan sillä joku ongelma?






6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia :)
    Tykästyin eniten tuohon kuvaan mikä on tuon linnunpöttökuvan yläpuolella eli viies alimmainen, siinä on jotain tunnelmaa!

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! En nyt osaa sanoa, mikä kuvista olisi ollut paras, sillä kaikki olivat tosi hienoja! Mieleen painui ehkä parhaiten tuo kuva, missä aurinko näkyy puiden lomitse ja kuva, jossa on nasun korvat. Pajunvitsakuva oli myös kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos molemmille, ja kiva että tykkäsitte tämmösestä erilaisemmastakin postauksesta :)

    VastaaPoista
  4. ihanii kuviii :) ja ponit on söpöjää <3 anna anskille pokuja multa ja muillekki ;)

    VastaaPoista
  5. Haha kolmas Riina ilmottautuu :D Mutta siis ihania kuvia! :)

    VastaaPoista