sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

98. TAHKO-R alue/kansallinen

Eilen aamulla suuntasimme kohti Tahkoa. Siellä oli siis paitsi kisat, myös aluevalkkujen toinen päivä, eli Sannan kanssa käveltiin radat ja verkattiin, ja sitten se analysoi radat. Hyppäsin molemmilla poneilla kaksi luokkaa, Annilla 80cm, molemmilla 90cm, ja Nasulla metrin. Postauksesta tulee nyt kuvapainotteisempi (kiitos Tiialle kuvista), kun en jaksa tehdä valtavia tekstimääriä sen edellisen pitemmän postauksen jälkeen :D

Kasikymppi oli arvostelultaan A.1.0, eli clear round (kaikki puhtaat radat voittaa), ja me hypättiinkin nolla, eli sieltä tuli ensimmäinen ruusuke, ja päivä oli pelastettu. Ainakin yksi puhdas rata. Rata oli siisti ja Anni hyppäsi varmasti ja nätisti, jee ♥

verkasta



90cm olin Annilla ekassa ja Nasulla tokassa verkkaryhmässä. Annin kanssa verkka meni tosi hyvin, pari kertaa tuli pystylle juureen, mutta okserit meni superisti. Ja yhtä superisti meni ratakin. Ei mitään ongelmia muutamia ristilaukkoja lukuunottamatta, poni oli niin innoissaan! Uusinnassa ei ollut oikein mitään käännöksiä, vain pitkiä suoria joissa piti baanailla. Joo, Anni on niissäkin hyvä, mutta sekin tykkää enemmän tiukemmista teistä, niinkuin minäkin (: Joka tapauksessa saatiin taas puhdas rata.


Nasulla lähdin verkkailemaan ja se oli myös hyvä. Radalle lähdettiin, ja nollahan sieltä tuli, ja melko nopea aikakin! Koko rata meni hyvin, ei suuria virheitä joten olin todella tyytyväinen. Martingaalikin oli tällä kertaa mukana, toisin kun siellä Ohenharjun kisoissa.



verkasta



Myös tuloksissa näkyi kieltämättä hyvin, että mulla on ihan superponit. Annilla nimittäin voitin luokan, ja Nasulla olin toinen! Eli kaksoisvoitto tuli siitä ysikympistä ;)


Metriin verkkasin vähän vähemmän, ettei Nasu ihan väsähdä. Hypyt meni hyvin, muutaman kerran lähdettiin aika kaukaa, mutta hypyt ei kertaakaan ollut niitä banzaii-loikkia mitä tehtiin pari viikkoa sitten ihan ahkerasti.

Rata meni saman kaavan mukaan kuin edellisetkin. Arvostelu oli A.2.0, eli koko rata ns. uusintaa. Nasu oli tosi hyvin avuilla, kahdelle okserille se lähti vaan niin kaukaa, että Sanna sanoi ettei melkein edes uskaltanut katsoa :D Mutta hienosti siis meni, sarjalle asti. Se oli seitsemäs este, mutta luulin että se oli vasta kuudes. Siinä vaiheessa tuli oikosulku, mihin pitää mennä? Yritin etsiä 7-numeroa, mutte ei löydy. No eipä tietenkään kun olin hypännyt sen jo. Päätin sitten että hyppään 8-esteen, ja onneksi hyppäsin, enkä lähtenyt kiertelemään maneesia etsien seiskaa :D Eli ei käynyt kuinkaan, pitemmän kaarteen takia hävittiin vähän aikaa. Metristä ei valitettavasti ole mitään kuvia, mutta videon löydätte erillisestä postauksesta, jonka näette tästä linkistä. Siinä on myös se Annyn 90cm (:


Oltiin kumminkin luokan nopeimmat, kun sain alkuradasta ratsastettua aikaa, ja voitettiin siis metrikin! Olin ihan supertyytyväinen meihin kaikkiin, koska jokainen rata oli siisti, ei mitään hassuja hyppyvä, ponit toimi täydellisesti, ja itsekin jätin suurimmat mokailut pois. Ja tietysti näistä voitoista ja sijoituksista myös. Ei olisi päivä voinut paremmin mennä ♥

15 kommenttia:

  1. Voi harmi kun en päässyt katsomaan, onko radoista videoo? :D Onnea tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On videot, mutten saa ladattua niitä tänne/youtubeen, koska koneemme on vähän rikki ja nettiyhteydet huonot... Mutta ehkä keksin jotain ja saatte ne vähän myöhemmin :D ja kiitos!

      Poista
  2. Mahtavaa Venla! :D Ei olisi kyllä voinut paremmin kisoissa mennä! :D Oot tehnyt upeaa työtä ponien kanssa :)

    VastaaPoista
  3. onnee, teil meni ihan super hyvi! :)

    VastaaPoista
  4. Teillä on kyllä menny ihan tosi hyvin kisat ! =) onnea !
    sulla on hienot ponit ja meet niillä myös hyvin

    VastaaPoista
  5. onnee tosi paljon ja onneks annikin pääsee vielä voittamaan jotain :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, Anni saa kisata ja toivottavasti voittaakkin niin paljon kun ikinä haluaa ;) Ja Annin tuntien, jos mitään yllättävää ei tapahdu, se haluaa sitä vielä pitkään ♥

      Poista
  6. Onnea! Ei kyllä kisat voisi paremminkaan mennä! :))

    VastaaPoista
  7. sanon tän taas mutta oot superhyperpari ponien kanssa!!D

    VastaaPoista
  8. Yhteinen kiitos kaikille ihanille onnittelijoille ♥♥(:

    VastaaPoista
  9. Sulle oisi tunnustus tuolla mun blogissa(;

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva blogi, liityn lukijaks :))
    Oma blogini: www.vekkilife.blogspot.com toivottavasti teet vastapalveluksen ;)

    VastaaPoista