tiistai 26. maaliskuuta 2013

196. Sairastuspäivä

Kiitos ihan tositosi paljon kaikille edellisen postauksen kommentoijille, te piristitte mun päivää niin paljon! On meillä kyllä parhaat lukijat kaikista ♥ Teitä on muuten jo 600, ohhoh ja kiitos. Ootte ihania!

Innostuinpas tekemään vielä yhden postauksen, ennen kun lähden lomalle. Kyllä tuo kamera ja hyvät kuvat tuovat tosi paljon intoa ja motivaatioa blogin suhteen. Mutta tosiaan, taisin jo viime postauksessa mainita, että olen lähdössä Englantiin, moikkaamaan meidän siellä asuvia serkkuja. Meiltä lähtee siis minun lisäksi veli, sisko ja isi. Tänään, ihan kohta oikeastaan, lähdetään ajelemaan Vantaalle ja sieltä lentokentältä sitten lähtee viiden aikaan kone kohti Lontoota. Ollaan Englannissa ensi viikon keskiviikkoon, jolloin lennetään yöllä takaisin ja torstaina ollaan kotona, eli yli viikon loma. Sen ajaksi blogi jää sitten automaattisesti myös lomalle. Mutta se on vaan hetki, sitten palaan entistä reippaampana takaisin!

Eilen olinkin kotona kipeänä, koska minulla oli aamulla niin kova päänsärky. Nukuin aamulla pitkään, jonka jälkeen kipu helpotti ja pääsin nousemaan ylöskin. Koko päivä meni tavallaan hitaasti, mutta tavallaan nopeasti. Suurimman osan päivästä, tai ennen iltaa, löllöilin omassa huoneessa, missä oli seurana puhelin, tietokone ja muutama eläin aina välilla.

päivän paras paikka ♥


Kirjoittelin edellisen postauksen, missä meni aika kauan aikaa, koska oli tosi vaikeaa löytää oikeita sanoja, saada niitä tiivistettyä, ja eihän se ole niin helppoa kirjoittaa ikävistä asioista, kuin vaikka hyvin menneistä kisoista. Lisäksi järjestelin ja karsin paljon kuvia, sekä aloittelin tekemään koostevideoa meidän epäonnistumisista, saa nähdä milloin saan sen valmiiksi. Tekemistä ei myöskään helpottanut se, että nettiyhteys pätki välillä ja kone ei ollut ihan kokoaikaa yhteistyökykyinen... Kiva asua metsässä!



Ja kerrankin, kun oli aikaa, kävin kunnolla suihkussa, mikä on ehkä yksi ihanimmista asioista ikinä! Samoin kuin kaikki höyrysaunat, ja turkkilainen sauna, aah... Eikä pidä unohtaa pore- ja lämminvesialtailtakaan. Kaivelin myös kaapista muutaman Body Shopin suihkugeelin ja läträsin niitä. Kun oltiin pieniä, meillä oli joku pakkomielle ostaa niitä. Minulla oli ennen melkein joka tuoksua, ainakin kymmenen purkkia. Nyt on onneksi suurin osa käytetty. Mutta ei voi kieltää, onhan ne ihanan tuoksuisia!


Toinen ihanista vapaapäivien asioista on tuo jumpin. Minulla oli se koko päivän päällä, oikeastaan se on melkein jokapäiväisessä käytössä kotona. Se on vaan niin mukava päällä! Äiti löysi Puuilosta tämän, maksoi kymmenen euroa, eli ei kovin kalliskaan :) Olen yrittänyt pitää sen siistinä, että olen se päällä vain sisällä enkä mene ollenkaan talliin. Joskus kumminkin lipsuu sekin päätös, saatan käydä vaihtamassa Nasun kylmät lämpimiin tai laittamassa mössöt turpoamaan, mutta muuten olen yleensä jaksanut vaihtaa tallivaatteet.




Päivällä tein pannariakin. Se oli yksi niistä harvoista, minkä tekemiseen en tarvitse yleiskonetta (siitä lähtee niin kova ääni, ettei minun pää olisi kestänyt sitä silloin) joten päätin tehdä sitä sitten. Oikeastaan ajatus lähti siitä, että minulla oli nälkä, enkä jaksanut voidella leipää. Kumminkin sitten tajusin, että taikinan piti antaa turvota puoli tuntia ja paistua saman verran, niin jouduin silti niitä leipiä tekemään.. Lisäksi ohjeessa oli ihan liian vähän sokeria, minkä takia pannarista tuli mautonta. Ehkä jätän tulevaisuudessa pannarin tekemisen äitille...



Äiti tuli käymään kotona iltapäivällä, ja letkutettiin Nasun jalka silloin. Se oli aamulla ollut kuulemma vähän kipeä, ja Nasu oli kävellyt huonommin, mutta iltapäivällä poni käveli jo ihan hyvin. Lisäksi se oli ihan iloisella tuulella, ja poseerasi kiltisti paikallaan, toisin kuin Anni, joka juoksi koko ajan karkuun. Välillä menee muutenkin hermo sen ponin kanssa, on tainnut päästä vähän liian helpolla nyt joka suhteessa. Pitää alkaa laittaa Anniakin kuriin, kun tulen takaisin kotiin.


Illalla kävin sitten ottamassa ponit sisälle. Joku kyseli pari postausta taaksepäin meidän muista hepoista, niin tässä nyt on kuvat niistä. Ylemmässä kuvassa näkyy lv-tamma Kerttu, se on sen minunkin ravuriruunan emä, äitini ja ukkini hevonen. Kerttu tuli meille aluksi Annin seuralaiseksi. Alemmassa kuvassa on sitten meidän uusin tulokas, ylläpitoshettis Taika. Se taas on lähinnä Ellan ratsuna, kun Anni on pienelle vähän liian iso.. Ja muutenkin, ollaan pitkään haluttu shettistä meille, ja nyt vihdoin löytyi Taika.



Kun olin saanut ponit sisälle, tein sitten iltatallin silloin. Nasulle laitoin ensin lääkkeen, se sai siis antibiotti-kuurin nyt viideksi päiväksi. Sitä jauhetta pitää laittaa aika paljon, ja se ei ole Nasun mielestä kovin hyvää, joten se pitää sekoittaa aika määrään herkkuja, jotta ponin saa syömään. Nasun syödessä laitoin polveen sideharson ja siihen hetkeksi vielä kylmäpatjan päälle, niin että tuli jalka kylmättyä, kun se on vähän turvoksissa.



Mutta nyt, minulla on edessä viiden tunnin automatka, ja siihen päälle vielä pari tuntia lentokoneessa, jes! Matkustaminen ei ole minun lempipuuhaa, mutta pakko sekin on tehdä että pääsee lomailemaan ;)

37 kommenttia:

  1. Nää on vaan niiiin ihania postauksia ettei mitään rajaa :) <3 pidä hauskaa lomalla :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi jee kiitti veera ♥ ja joo pidän tottakai :)

      Poista
    2. Paranemisia pikku Nasulle ♥ ja taas aivan ihana postaus! mukavaa lomaa sulle! :-)

      Poista
  2. Pidä hauskaa lomalla ja pikaista paranemista Nasulle! :)

    VastaaPoista
  3. Pidä hauskaa ja mä taidan piiloutua sun matkalaukuun et mäkin pääsisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo pidän :) haha et taida mahtua kun mulla on nii paljon tavaraa :D

      Poista
  4. Tee joskus huonepostaus:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voin tehdä toki, mutta mulla ei ole kovin erikoinen huone.. :)

      Poista
  5. Hauskaa lomaa, unohda blogi kokonaan ja nauti vaan!

    VastaaPoista
  6. Hei sulla on tosi kiva blogi! En oo varmaa paljoa näyttäytyny täällä mutta tosiaan olen vakituinen lukija. Kirjotat elävästi, niin että mielenkiinto pysyy yllä hieman "tylsemmissäkin" teksteissää. Lisäksi tykästyin tuohon ylägrafuun ja varsinkin siinä olevaan keskimmäiseen laukkakuvaan ;3 Teillä on ihania poneja ! Ai niin ja muuten hyvää lomaa sulle Englantiin (:

    P.S yritän terästäytyä ja kommentoida usemminkin

    VastaaPoista
  7. Haitko ponimiittiin?:)

    VastaaPoista
  8. vähä kivoi kuvii, ihanan laatusii :)! ja voi nasuu.. mut hei paljon paranemisia nasulle ! Söpöjä otuksia haha toi koira kuva tuiiii niin söpö :D cool englantiin, ota sit blogiin kuvii sielt ! ja hyvä et viel postasit koska sul postaukset on nii kivoi :) hyvää matkaa !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittii! :) ja joo otan varmasti paaaaljon kuvia täältä ;) :)

      Poista
  9. Ootko sä Instagramissa? :) jos olet niin kertoisitko sun käyttäjän nimen? :)

    VastaaPoista
  10. Onks teille tullut koiruli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei silleen mut silleen joo :D roxie on meillä kotona aina välillä, about joka toinen viikko ehkä :) itseasiassa onhan se ollut sillätavalla jo vuoden :D

      Poista
    2. miks sillee joka toinen viikko? eisiis tarvi vastata,kunhan kysyin :)
      ps. hyvä blogi ♥

      Poista
    3. no en oikee osannu selittää :DD ääh no se on välillä meillä täällä ja sillon kun äiti on kaupungissa nii sekin on kaupungissa :) okei et varmaa ymmärtäny mut.. :D

      Poista
  11. Tota.. Mun vuokraponilla on tollane samanlainen loimi mikä tuol sun varustepostaus noist loimist se vika:) tosi hyvä kyl on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahaa okei :) en nyt muista mikä loimi se on mutta eiköhän se ihan hyvä oo :D

      Poista
  12. Ootko ratsastanut Taikalla?:))

    VastaaPoista
  13. Taika on vain niin söpö <3
    Kaikki muutkin ovat tietysti todella söpöjä mutta Taika on tuollainen söpöläinen <3
    Minkä ikäinen Taika on?

    VastaaPoista
  14. Voisitko ottaa kuvan teiä trailerin vetoautosta ? :)

    VastaaPoista
  15. Miten teet noi sydämet postauksiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koneella saa tehtyä, kun painaa samaan aikaan fn + alt + 3 (sivussa olevasta numeronäppäimistöstä). Niin mä ainakin teen, ja puhelimella mulla on valmiina näppäimistössä tai silleen :)

      Poista
  16. huone postaus ois kiva! :) tee ihmeessä joskus!

    VastaaPoista