torstai 14. maaliskuuta 2013

191. Taas vaihteeksi estevalkkua



Vaikka sanoinkin, ettei nyt tule vähään aikaan videoa estevalkusta, niin nyt oli pakko, koska Nasu oli tiistaina ihan superhieno! Tuosta videosta näätte suurimman osan, siinä on kaikki tehtävät verkkahyppyjä lukuunottamatta, hypättiin tällä kertaa vähän vähemmän. Eikä ole kyllä pitkään aikaan jäänyt noin hyvä fiilis valkusta! Nasu oli niin reipas, alkutunnista pukitti pari kertaa (mikä on tällä hetkellä hyvä asia, kertoo että poni alkaa olla taas oma itsensä) ja muutenkin sain jo pidätellä, kun poni kuumui vähän. Kieltojakaan ei tullut yhtään, ja videollakin näkyy kuinka jäätiin monta kertaa kauas, mutta kun molemmat oltiin hereillä, niin Nasu uskalsi hypätä kauempaakin. Ainoa asia mikä jäi ärsyttämään, oli tuo viimeinen hyppy vihreälle okserille, koska jäin pitämään liikaa, joka siis on yksi meidän isoimmista ongelmista. Mutta tultiin vielä kerran se okseri (ei näy videolla, koska äiti onnistui sumentamaan kameran juuri silloin) ja sain sitten korjattua asian. Mutta oi että olen niin ylpeä pienestä Nasusta ♥

+ tuossa lopussa oli pikku pätkä jostain väliravailuista, kun joku joskus toivoi videota sileältäkin. No, ei ehkä parasta meiltä mutta... ;)


muutama kuva jostain vanhasta valmennuksesta

30 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kyllä mä ainakin tykkään katsoa estevalkuista videoita, joten mielelläni tällaisia postauksia lisää lueskelen/katselen! Siistiä ratsastusta ja muutenkin tosi tasaisen näköistä menoa :)

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään estevalkku viedeoista! :)

    VastaaPoista
  3. tosi siistin näköstä menoa :) huomaa että kehitytte koko ajan :)

    VastaaPoista
  4. Menittepä hyvin ! Ja näitä estevalkku videoit on kiva kattoo ! :)

    VastaaPoista
  5. Meette tosi hyvin. Oon katsellut vanhempia estevalkku-videoita ja oot paljon parempi nyt.

    VastaaPoista
  6. voi että, teiän meno on niin kivan näköstä, että tekee aina itekin mieli hyppäämään! :) mielelläni kattelen jatkossakin näitä estevideoita!

    VastaaPoista
  7. Tosi hienosti kyl meet Nasun kanssa ja kyllä huomaa miten kehitytte koko ajan! :)

    http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. oiiiiii ihanaaaaa!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

      Poista
  9. moooi mikä ois susta mulle oikeen lainen oma poni oon ratsastanu n.5 ja hyppään noin 60-80cm esteitä olel 11.v haluaisin kehittyä ja sellaisen ponin minkä kanssa pääsen pitkälle mieluiten 2000-2005 syntynyt olen enemmän este kuin koulu painoitteinen mutta ponilla pitäisi olla myös liikettä ainakin he b niin että minkä lainen olisi minulle täydellinen poni?

    PS: se olisi ensimmäinen oma poni

    VastaaPoista
  10. En oo kauaa lukenu sun blogia, ja vastauskin saattaisi varmaan löytyä jostain täältä, mutta oon laiska enkä jaksa ettii, nii kysympä tässä : kuinka pitkä olet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon 165cm :) ja ei se mitää, aina saa kysyä, ihan mielelläni mä vastaan vaikka oliskin aikasemmin kysytty :)

      Poista
    2. Oot tosi sopivan pitunen molemmille poneille! Hassuu kun itse oon sua vaan 2,5 cm pidempi, mut mulle 155cm korkee (läski) heppa on sopivan kokoinen! :D Sulle Nasu ja Anni on aivan täydellisiä!!! Se on kiva kun poneillekkin on sopivan kokosii ridaajii ja hyvii sellasii! :)

      Poista
  11. Oootko miettiny kenttäkisoihin lähtemistä?? Ku ainakin ponnua ja liikkeitä löytyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eipä oikeestaan olla mietitty ees.. :) ei olla ikinä hypätty nasun kanssa maastoesteitä ja koulupuolikaan ei ole kovin vahva, niin se vähän haittaa :D mutta olisi ihan kiva joskus käydä kokeilemassa :)

      Poista
  12. ihana ulkoasu<3 ja meette tosi hyvin (: mikä on korkein este minkä oot hypänny? annilla? nasulla? entä ratana? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti! :) mm, nasulla 120, annilla 110, ratana joku 110-115 :)

      Poista
  13. Ihana ulkoasu! Kun sillä sun kaverilla rosalla on se valkoinen poni niin onko se Rosan oma vai vuokraponi? Missä tallilla se asuu? Onko rosalla blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en nyt ole ihan varma, mitä ponia tarkoitat? :D blogissa olleissa postauksissa/kuvissa roosa on mennyt annilla. jos tarkoitat romaa, josta roosalla on videoita youtubessa, niin roma on roosan vuokraponi :) en nyt täällä kerro millä tallilla se on, ja roosalla ei ole blogia. Ja muuten, ei rosa vaan roosa ;)

      Poista
  14. Onko sulla koskaan ollut hoitoheppaa jossain ratsastuskoululla? Jos on niin voisitko tehdä siitä postauksen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on ollut, mutta en tiiä että saisinko mitään postausta siitä kyllä tehtyä :/ :D

      Poista