perjantai 1. maaliskuuta 2013

186. LOMA!

Vihdoin, vihdoin, vihdoin meilläkin alkoi hiihtoloma! Olen ihan lomafiiliksissä jo nyt, ihanaa kun ei tarvitse mennä yli viikkoon koulun lähellekkään. Tätä on kyllä odotettu jo monta viikkoa, olen laskenut, kuinka monta tuntia pitää vielä istua koulussa ennen lomaa, ja nyt odotus palkittiin ja päästiin viimein vapauteen.


meillä oli mustikan ja kameran kanssa vähän omaa kivaa 

Tiistaina meillä oli taas Nasun kanssa estevalkku. Te olette varmaan jo ihan täynnä valkkuvideoita, kun näitä tulee nyt aika paljon, mutta kun ei oikein ole mitään muuta postattavaa. Tällä kertaa laitoin videoon ihan kaiken, mitä tehtiin tunnilla (tai no alusta jäi pari verkkahyppyä, koska äiti tuli kuvaamaan vasta kun oltiin aloitettu). Tehtiin aikalailla samoja juttuja kuin viime kerrallakin, esteet oli samankokoisia ja meni yhtä hyvin. Nasu oli tosi rohkea, pari kertaa hyppäsi vaikka toin huonosti. Yksi kielto tuli, mutta se oli täysin minun vika, kun jäin taas vaihteeksi vaan pidättämän, mutta muuten jäi superhyvä mieli!





tämän takia saatte vain videoita valkuista...


Anni on ottanut tämän viikon rennommin, oikeastaan lomaillut melkein koko viikon. Meille nimittäin sattui pieni onnettomuus viime sunnuntaina. Yritän tiivistää tämän mahdollisimman lyhyeksi, mutta olen siinä tosi huono...
En ole tainnut kertoa, että tilattiin jo jonkun aikaa sitten hiihtoratsastusvaljaat Annille, ja ollaan niitä on muutaman kerran kokeiltu. Minä olen aina ennen ratsastanut, mutta halusin käydä kokeilemassa myös hiihtämistä, joten äiti meni ponin kyytiin. Alkuun meni tosi hyvin, mutta kun oltiin menty ehkä kolme kilometriä, Anni alkoi punkea tien sivuun. Meillä on tiet aurattu liian leveiksi monesta paikasta, ja kun Anni sitten hyppäsi reunaan, se putosi alas kun maa petti sen jalkojen alta.

Ihan kuperkeikkaa Anni ei tehnyt, mutta lähellä oli. Poni kompastui edestä, äiti tippui ja sitten Annin tasapaino petti ja se kaatui kokonaan. Se oli kieltämättä aika pelottavan näköistä katsoa sieltä takaa. Jämähmetyin vaan paikalleni, mutta aika nopeasti toivuin ja käänsin sukset Annin ohi, etten minäkin vielä olisi vetänyt siihen samaan kasaan. Anni oli jo nousemassa ylös, ja nappasin sen kiinni, ettei se karkaisi, vaikkakin Anni ei ole kyllä ikinä karannut tippumisen tms. jälkeen, mutta ei sitä koskaan tiedä. Äitikin pääsi ylös, ja tarkastettiin että mitä kävi. Löydettiin molemmista takasista ihan pienet hokinpolkemat, ja sitten etusesta, ihan ylhäältä kainalon alta vähän isompi haava, mutta kaikki jalat oli silti tallella. Anni säikähti tietysti vähän, mutta yllättävän rauhallinen se silti oli, toisin kuin minä...

isompi haava ensiavun jälkeen

Kun päästiin tallille, putsattiin haavat. Ukki sanoi, että se isompi haava on tullut kahdesta hokinreiästä. Äiti leikkasi karvat siitä pois ja laitettiin vielä kylmät kaikkiin jalkoihin. Uhhuh, ette kyllä usko mikä paniikki mulla oli, Anni on kumminkin mulle niin tärkeä. Mitään jälkioireita ei onneksi ponille ole tullut tähän mennessä, haavat on parantuneet tosi hyvin, eikä poni ole ontunut. Säikähdyksellä siis toivottavasti selvittiin! :)

Nyt meillä tosiaan on loma, ja en halua sitä kokonaan käyttää koneella istumiseen, joten voi olla, että nyt tulee pientä postaustaukoa. Jos kumminkin innostusta tulee, niin teen ehkä jonkun postauksen, ja tiistaina olisi taas estevalkku mutta en taida enää tehdä lisää näitä samanlaisia postauksia, ettette ihan kyllästy. Mutta nyt, hyvää lomaa kaikille kenellä se vasta alkaa, ja niillä, joilla on ollut jo, toivottavasti teillä oli kiva loma!



36 kommenttia:

  1. Mitä ainetta käytätte haavojen putsaamiseen? :) ++ Kiva postaus1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä on semmosta Terramycin-ainetta, vähän sama kuin tavallinen haavaspray mutta tehokkaampi :) värjää vaan tosi pahasti, Anni on vieläkin ihan sininen :D

      Poista
  2. Kiva postaus (: Jaksan lukee näitä tälläisiä joissa on jotain kuvia ja videoita (: Kauheen näköinen toi haava, mutta toivottavasti paranee. Hieno blogi teillä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos kivasta kommentista :) ja se haava on nyt jo paljon parempi onneksi :)

      Poista
  3. Kiva postaus ja hyvää lomaa! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus! Mua ei ainakaa yhtään haittaa vaikka videoita tulisikin vähän enemmän, on kiva kattella kun meette nii hienosti!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoksia, ja hyvä jos kaikki ei ole jo kyllästyneet videoihin :)

      Poista
  5. Tuli muuten mielen että milloin se kirja sieltä pennygirlistä (?) missä kannessa on Anny, tulee? :D Vai onko jo tullu? Ja tiedän ton tuskan ku ottaa kuvia pimeässä maneesissa .___. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meille sanottiin että se tulee tänä keväänä ja me saadaan se sitten, mutta tarkempaa aikaa ei kerrottu. mekin ollan kyllä jo odoteltu sitä, toivottavasti tulee pian ;)

      Poista
    2. Ai siis onks anni jonku kirjan kannes ?

      Poista
    3. en tiiä onko kannessa, mutta viime keväänä siis meitä kuvattiin yhteen kirjaan, mikä siis tulee penny girlistä (entinen pollux). siinä on siis vaan ihan pari kuvaa meistä :)

      Poista
  6. Kiva postaus!! :) Voisitko tehdä joskus my dayn? :):)

    -Nea

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voin tehdä, vaikka sitten loman jälkeen :)

      Poista
  7. Valkkuvideot on just parhaita! (: Niitä ei voi olla ikinä liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D tuntuu vaan että näitä on nykyään jo joka postauksessa.. :D

      Poista
  8. Tosi kiva postaus! Meillä on tollaista samanlaista haavasprayta ja se on ihan kamalaa kun se ei lähde millään :D kimossa se näkyy vielä niin selvästi. Ja videoita ei voi olla koskaan liikaa, niitä on kiva kattoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, näkee vielä kuukaudenkin päästä missä on ollut haava :D

      Poista
  9. Estevalkkuja ei voi olla koskaan liikaa :) Niitä on kiva katsoa. Pikaista paranemista Annille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no kiva, saatte sitten jatkossakn valkkuvideoita, jos kerta niitä jaksatte vieläkin katsoa ;)

      Poista
  10. Oon jo vähän pitempään kattonut kaikkia estevalkku videoita ym, ja täytyy vaan sanoa että istut tosi "siististi" Nasun selässä. Hyppyihinkin sä myötäät vaan sen mitä tarvii, ja jotenkin et näytä tekevän tuolla mitään ylimäärästä :D
    Mun mielestä tosi kivan näköstä katseltavaa! / ja en sitten tiedä oonko ihan väärässä, mutta tuolta se ulospäin näyttänee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitti paljon kivasta kommentista! :) ♥ ja sehän se on se tavoite mihin pyritään :)

      Poista
  11. Nää valkku videot on just parhaita joten niitä vaan lisää !! :)) Ja muutekii ootte nii hyviä Nasun ja Anninkin kanssa ! :)) <3

    VastaaPoista
  12. tykkään ite näistä ihan tavallisista postauksista :)

    VastaaPoista
  13. oot noloin ku et laittanu sitä kuvaaa

    VastaaPoista
  14. Istut niin hyvin mikä on isoin este minkä oot Annylla hypänny PS:tosi kiva postays tee lisää niitä valmennus videoita =)=)=)=)=)=):):):D=D:D:)=D:D=D:):D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ollaan hypätty joskus 110cm, mutta enää ei hypätä kun ihan pieniä :)

      Poista
  15. Tosi kiva postaus ja ratsastat tosi hyvin kummallakin ponilla :)

    Ontuiko Anny sen jälkeen kun kaatui ?:)

    VastaaPoista
  16. mitä toi tarkottaa, ku toi valme huusi "jalat" ?? :o

    VastaaPoista