torstai 21. maaliskuuta 2013

192. Kisakauden avaus

Noniin, saatiinhan mekin viimein aikaiseksi lähteä aloittamaan tämän vuoden kisakausi! Oltiin siis sunnuntaina kisoissa Siilissä, mutta olen nyt yrittänyt löytää jostain kuvia, siinä onnistumatta. Joudutte siis tyytymään videolaatuun... Minulla on ollut jotenkin tosi turha ja tylsä viikko, ja paljon aikaa olen ollut tekemättä mitään, mitä kyllä nyt näin loppuviikosta harmittelen, koska kaikki ne jutut, mitä jätin tekemättä, pitäisi tehdä nyt, ja sen takia pitää olla kokoajan tekemässä jotain!

Video kisoista onkin ollut youtubessa jo sunnuntaista asti, joten osa on ehkä jo nähnyt sen. Lisäksi tein yksi päivä pari uutta välilehteä, ja tuosta kilpailut ja tulokset-välilehdestä on jo muutaman päivän ajan löytynyt pieni info kisoista. En vielä oikein tiedä, miten toimin tuon jutun kanssa, lisäänkö sinne vain tulokset vai tuollalailla selitän enemmän ja laitan kuvan tms. Kokeillaan nyt aluksi näin, jos tämä onnistuisi näin.




Mutta sitten, niihin kisoihin. Aloitettiin kisakausi ihan pikkusista seurakisoista (koska unohdin ilmottautua toisiin kisoihin, mihin oli tarkoitus mennä..) mutta kävihän tämä näinkin! Siiliin ei ole kovin pitkä matka meiltä, ja eka luokkakin alkoi vasta 12, joten ihan aamusta ei tarvinnut lähteä. Onnistuttiin silti myöhästymään ihan kivasti, koska aikataulua miettiessäni olin ensinnäkin unohtanut, että minun pitäisi verkata Nasu ja sitten meillä oli vähän ongelmia traikun kanssa. Lopulta päästiin kumminkin perille, ja kerkesin nopeasti vielä verkkaamaankin. Mutta kiiressä sitten en tehnyt asioita niin huolellisesti, joten Nasu ei tullut niin hyväksi kuin olisi voinut. 





Radalla lyhyt verkka ja kiire sitten näkyivät. Mentiin ekaksi siis 90cm. Rata oli osittain aika hutiloitu. Välillä meni ihan hyvin, varsinkin aluksi. Nasu oli reipas, itse taas en ollut ihan 100% mukana. Perusrata mentiin kumminkin puhtaasti, mutta uusinnan alkaessa laitoin lisää vauhtia ja sitten kaikki alkoi mennä huonompaan suuntaan, ja lopulta sitten löysin itseni maasta! Tosiaan, linjalla en ollut ihan varma, että miten monta askelta siihen otettiinkaan, ja kun unohdin ottaa pidätteen, Nasu oli tulossa yhden askeleen vähemmällä. Minä sitten käskin ponia ottamaan miniaskeleen (oi, miksi?) ja Nasu kielsi, vähän liian myöhään, ja mentiin puolittain esteestä läpi. No, aina ei vaan voi onnistua!

ollaan me kyllä kieltämättä hyviä!


Mentiin siis myös metri. Siinä oli sama rata kuin 90cm, mutta luokka oli harjoitusluokka, missä ei ollut palkintoja. Silloin sitten itsekin keskityin, verkkasin Nasun hyvin, ja rata menikin ihan superhyvin! Tehtiin puhdas, siisti rata, ja olin tosi tyytyväinen siihen :) Oltaisiin sijoituttu luokassa toisiksi, jos siinä olisi palkintoja jaettu.







Kisoista ylipäätään jäi kyllä iloinen mieli, Nasu oli hyvä molemmissa luokissa. 90cm moka oli ihan virhearvio minulta, Nasun syy se ei ollut. Tavallisia kieltoja ei tullut ollenkaan, mistä jo saa olla tyytyväinen. Tästä on sitten hyvä jatkaa.

Lisäksi, huomasitte varmaan että täällä on taas uusi ulkoasu. Pakotin pyysin kauniisti Siiriä tekemään meille uuden bannerin, ja samalla sitten vielä koko ulkoasunkin, kun en itse sitä jaksanut osannut tehdä. En tiedä miksi, mutta nyt olen kyllästynyt kaikkiin ulkoasuihin tosi nopeasti, ja haluaisin uuden. Mutta kun siinä on se pieni ongelma, että en osaa itse tehdä bannereita oikeastaan yhtään...

Ja hei, loppuun teille pieni arvoitus! Olen huomenna lähdössä kaupunkiin, ja sieltä mukaan lähtee sitten yksi vallan kiva juttu ;) Uskoisin, että se on teille ja blogille varsin mieluinen ja hyvä asia, ja minä taas olen odottanut ja toivonut sitä jo tosi kauan, ja nyt kyllä innoissani odotan huomista! Okei, enempää en paljasta vielä. Arvaako kukaan, mikä tämä juttu voisi olla?

29 kommenttia:

  1. mulle tuli mieleen että uus kamera tmv?:D vaikka en tiiäkää et millanen sul nyt on, mut ei mul muutakaa tuu mielee mikä vaikuttas positiivisesti blogii:D

    VastaaPoista
  2. Kameera kans heti mieles :D

    VastaaPoista
  3. Kamera? Tai joku arvonta palkinto? :D

    VastaaPoista
  4. KAMERA!!!???!!!:Dmut sul on tosi hiano banneri!:)

    VastaaPoista
  5. kamerakamerakamerakamera venla oot paras

    VastaaPoista
  6. Kamera tai joku tekninen laite :D

    VastaaPoista
  7. Järkkäri! (; Ja tosi hyvin meni ainakin toi 100cm! :)

    VastaaPoista
  8. Hyvin meni molemmat radat ainaki tippumiseen asti :)

    VastaaPoista
  9. Hyvin meni molemmat radat vaikka tipuikki!
    Ja arvelisin uutta kameraa! :D

    VastaaPoista
  10. Hyvinhän ne meni ennen tippumista,Este kyllä meni lyttyyn...

    VastaaPoista
  11. Kamera? Kamera? Kamera? Kamera?
    XD Aika hieno tippuminen...

    VastaaPoista
  12. sponsori tai kamera ? :D

    VastaaPoista
  13. Mahto sattua toi sun lentäminen!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sattu aluks vähän mut kipu meni onneks aika nopeeta ohi :)

      Poista
  14. Piä hauskaa Englannissa Venlarakas<3

    T. Jenni

    VastaaPoista
  15. Jotain varusteisiin liittyvää? (:

    VastaaPoista
  16. :'D Nauroin niin paljon tuolle hidastuksen äänelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehheh et oo ainut, täälläkin tuli vähän naurettua :D

      Poista
  17. Hui hirvee tippumine:O Mä oon tippunu yhen kerran yhelt nipsulta♥ mut ei sattunu♥ sitte ku ratsastan yhel tallil ni siel kaatu mu lempiheppa Stifu♥

    TOIVOTTAVASTI EI SATTUNU♥♥☻☻☺☻☺ Toivoo 4 vuotta ratsastanut heppatyttö

    VastaaPoista