sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

194. Myday kuvina - tai ei sittenkään

Varautukaa todella reiluun kuvamäärään! Ihan oikeasti, nyt tulee kuvia. Minulla oli vaikeuksia karsia kuvat näinkin vähään (tai paljoon oikeastaan...) ja silti tuntuu että näitä on varmaan miljoona. Tämä on nyt muutenkin tämmöinen sekalainen postaus eiliseltä, epätoivoinen myday kuvina-yritys, joka meni vähän pieleen sitten aamun jälkeen, ja sitten vielä heppajutut ihan tavallisena postauksena. No, ei se mitään, aloitetaan nyt sitten.


Heräilin aamulla puoli kahdeksan aikaan, ja tein nopean laittautumisen. En jaksanut hirveästi panostaa, mutta sen verran että kehtaan ilmestyä julkiselle paikalle. Perus meikit, ja hiusten suoristus.


Lopputulos näytti sitten tältä. Ja joo, mulla on vielä aamutakki päällä :D


Sen jälkeen söin aamupalaa ja kävin koneella. Tein edellisen postauksen, luin blogit, kävin facebookissa..



Puoli yhdeksältä oli tavoitteena lähteä, koska olin menossa kuvailemaan aluevalkkuja, jotka alkoivat yhdeksältä. Mutta kun laitettiin ponit ulos, niin lähtö viivästyi 20 minuuttia. Okei, oltiin me muutenkin jo myöhässä, niinkuin aina... Äiti siis vei minut TK:lle, missä aluevalkut pidettiin.



Mutta vaikka oltiin TK:lla vasta yhdeksän jälkeen, valkut eivät olleen vieläkään alkaneet. Ne olivat melkein puoli tuntia myöhässä, joten kerkesin hyvin paikalle ja jouduttiin vähän odottelemaankin. Tosiaan yhdeksältä siis suunnilleen siellä aloitin kuvailut, ja kotona olin vasta neljän aikaan, eli melkein koko päivä vierähti siellä katsellessa ja kuvaillessa. Tarkoitus ei ollut olla ihan koko päivää, mutta halusin mennä heti ekaa valkkua kattomaan, kun siinä oli ponit ja pari kaveria. Tiia ja Pinjakin oli tulossa, mutta vasta viimeiseen valkkuun, ja kun ei oltu nähty pitkään aikaan niin halusin sitten odotella sinne asti ja pääsin niiden kyydillä sitten alkumatkan kotiinkin. 


Kuvaaminen oli välillä aika epätoivoista sekin, mutta sain silti muutamia kivojakin kuvia ja opettelin käyttelemään uutta kameraa paremmin :) Onneksi TK:n maneesi on tosi valoisa, niin siellä oli aika helppo kuvata. Aloitin kuvaamaan lyhyellä putkella, mutta se ei oikein onnistunut, joten vaihdoin pitkään melkein heti, ja kaikki kuvat on otettu sillä.









Kotona tosiaan olin vasta neljän aikaan. Siellä sitten melkeimpä heti lähdin kumminkin uudestaan kuvailemaan ulos. Ensin otin muutamia otoksia Ellasta ja Roxiesta, kun ne leikkivät pihalla. Niihin kuviin olin itsekin tosi tyytyväinen, ulkona on niin ihana kuvata, kun aina onnistuu! Lopuksi suuntaisin moikkaamaan poneja ja räpsin niistäkin vähän kuvia.







Kuvailun jälkeen käväisin nopeasti sisällä vaihtamassa vaatteet, ja lähdettiin Nasun kanssa maneesille. Sain äitin suostuteltua mukaan kuvaamaan. Tosin, eipä se kuvannut kuin alle kymmenen minuuttia, joten ei kovin montaa kuvaa saatu. Muutenkin, tämä oli eka kerta kun äiti kuvasi maneesissa tällä kameralla, ja asetuksetkaan eivät olleet parhaat mahdolliset, niin kuvista ei tullut mitään huippuluokkaa. Jouduin myös rajaamaan kuvia, ja siinäkin laatu kärsi. Kyllä niistä silti Nasun erottaa onneksi! 

minulla on tässä estejalustimet, ja jalka muutenkin jotenkin koukussa, en siis tavallisesti mene koulua näin lyhyillä jalustimilla :D

Ratsastus itsessään meni ihan hyvin. Koulupuoli ei tällä hetkellä ole meillä ihan parhaalla tasolla, kun en ole ollut nyt kovin ahkera kouluratsastaja... Pitäisi taas ottaa itseä niskasta kiinni ja suunnata maastolenkin sijaan maneesiin useammin. Tällä kertaa Nasu meni silti siis oikein mukavasti. Se oli reipas, eikä tarvinnut koko ajan   potkia eteenpäin. Ja muuten, tiedostan itsekin, että sisäohja roikkuu löysänä kokoajan, siitä ei tarvitse huomauttaa.. :)




Maneesissa olikin tosiaan esteet pystyssä, niin kuin ehkä huomasitte, niin otettiin sitten muutama hyppykin. Ei pompittu paljoa tällä kertaa. Ja Nasu oli kyllä ihan superhieno! Nyt se oikeasti liikkui omalla moottorilla, teki hyviä hyppyjä ja etäisyydetkin osui paria poikkeusta lukuun ottamatta kohdalleen. Mentiin aluksi ihan pienenä, n. 80cm, ja lopuksi tuota keltaista pystyä n. 100cm korkeudella. Oli tosi kivaa, sekä ponilla että kuskilla!


äiti kuvasi vaan ekan hypyn, joten loppuajalta ei ole enää kuvia

innokas poni

Kun tultiin takaisin kotiin, otin Nasulta varusteet pois ja tein muut jutut. Kävin taas pikaisesti sisällä, ja menin sitten tekemään vielä iltatallin, eli siis annoin heinät ja väkirehut poneille.



Sitten kello olikin jo yhdeksän illalla. Pääsin viimein sisälle. Huomasin myös, että en ollut syönyt koko päivänä muuta kuin leipää ja karkkia, joten oli ihana päästä syömään! Syömisen jälkeen katselin kuvat läpi, aloin jo valmistella niitä tätä postausta varten ja tein muita juttuja.


Viimeiseksi kävin vielä saunassa ja pesulla, ja sitten pääsinkin nukkumaan, ja kyllä muuten väsytti pitkän päivän jälkeen!

 


Tänään käytiin ponien kanssa maastossa, mutta se päättyi aika ikävästi. Yritän tehdä postausta huomenna, jos saan ajatuksia vähän selviämään..

31 kommenttia:

  1. oks toi yks poni Halbe?:) ja millä asetuksilla otit nää kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on :) ja vähän kaikilla, maneesikuvat Tv & M, ulkokuvat urheilulla :)

      Poista
    2. muistatko mikä suljinaika ja mikä ISO? :)

      Poista
    3. aauts en yhtään :D iso oli vaihdellen 3200/6400 mutta suljinajasta en osaa sanoa mitään.. :)

      Poista
    4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Voi ei, toivottavasti ei käynyt maastossa pahasti. No, seuraavassa postauksessa sitten selviää sekin. Nyt kun sinulla on uusi kamera ja kuvausintoa, niin menepä peilin eteen ottamaan itsesätis kuvia ja opetteleppa vielä tuota ilmettäsi. Se on taas samanlainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha pitää kokeilla! :D mutta kun on vaikeeta, kun on tottunut tuohon ilmeeseen.. :D ja joo huomenna toivottavasti kuulette sitten

      Poista
  3. Kiva kun oli niin paljon kuvia :)
    Ja teillä on ihana talli :DD

    VastaaPoista
  4. aws miten söpö tuon pikkuponin ikkuna karsinassa :') en kestä :D

    VastaaPoista
  5. hienoja kuviahan niistä tuli!! jajoo huomisen postaus ei ehkä oo ihan nii kiva

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehheh no jaa mut mut.. :D ja niimpä niin taisit arvata oikein

      Poista
  6. aws ku tolla shetulla on just sille sopivan kokoseksi räätälöity karsina :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi nii, se on kyllä ihan niinku tehty taikalle :3

      Poista
  7. talliesittely videolla? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kyllä tehny jo kuvina, mutta voisinhan mä videollakin tehdä varmaan :)

      Poista
  8. Ihanaa,kun oli niin paljon kuvia :D

    VastaaPoista
  9. Tää oli tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kiva postaus, etenkin kun oli reilusti kuvia :)

    VastaaPoista
  11. kiitti kaikki kolme ja kiva jos tykkäsitte :)

    VastaaPoista
  12. Tee postaus teijän tallin hepoista? :) Ku ite ainakin tunnistin vaan Nasun ja Annin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eipä meillä ole kun kaksi ponien lisäksi, Kerttu (tuo ruunikko lv) ja Taika (shettis) :) mutta voin mä tehdä joo :)

      Poista
  13. Ihana tuo Taikan karsina :D tommone pieni :3

    VastaaPoista
  14. onko tuo yks poni Nat Kelly Cole?

    VastaaPoista
  15. Moikka! En oo lukennu blogias vielä kauaa, mutta nyt pari kysymystä. Kuka tuo pienin poni on? Kenen se on? Ja onko teillä oma talli? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pieni poni on Taika, se on meillä ylläpidossa. Ja juu on oma talli :)

      Poista
  16. Ihana toi pikkukarsu Taialle :DD aww <3

    VastaaPoista