tiistai 31. tammikuuta 2012

59. Lyhyt ratsastus ja jäätyneitä jäseniä

Täällä on tätä pakkasta riittänyt, tänään ja eilen on ollut yli kolmekymmentä astetta pakkasta. Eli ei oikein ole mitään pystynyt tekemään ulkona. Ponitkin on jäänyt aamulla sisään, ja kun tulen koulusta, laitan silloin ulos, ja ne on siellä muutaman tunnin. Annia ja Kerttua ei varmaan haittaisi pitempäänkään olla, mutta Nasu kun on klipattu, niin vaikka sillä on sisä- ja ulkotoppaloimi, niin sille tulee kylmä.

Eilen käytiin illalla maneesilla molemmilla poneilla. Ratsastus meni suurinpiirtein näin: 10min kävely maneesille, menin Annilla + 5-10min ravailua + vaihto Nasulle + 5-10min ravailua + 10min kävely kotiin. Eli yhteensä reilussa puolessa tunnissa liikutin molemmat. Maneesissa oli kyllä vaan -25, mutta minä jäädyin kun en voinut tehdä mitään, varsinkin sormet oli ihan jäässä. Kotimatkan kävelin että lämpenisin vähän, mutta ei siinä muuta tapahtunut, kun nenä paleltui tunnottomaksi...  Tänään poneilla saattaa olla vapaa, tai sitten käyn taas kävelemässä.

Tykkäättekö te muuten enemmän siitä, että postailen usein, ja postaukset ovat lyhyitä kun kirjoitan vain yhdestä päivästä, vai että postailen harvemmin ja monesta päivästä kerrallaan? Saa kommentoida. Ja muistakaa käydä kurkkaamassa Siirin blogista, www.horsebloggeer.blogspot.com, että mitä Anni teki viime viikonloppuna (: Olen muuten taas ajatellut erikoispostauksia, eli laitelkaa toiveita tulemaan, mitä haluaisitte?

3 kommenttia:

  1. must on kiva et postailet useemmi! (:

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä on just kiva ku kirjoitat useasti, sillä harvemmin jaksan lukea sellaista pitkää postausta, ellei ole joku erikoispostaus tms :) Ja näitä lyhyempiä jaksaa lukea ilman kuviakin, joten kirjottele vaan niin useasti kun jaksat :)

    VastaaPoista
  3. No kiva tietää (: Yritän siis postailla aina kun kerkeen, jos olen mitään ponien kanssa tehnyt (:

    VastaaPoista