maanantai 16. tammikuuta 2012

50. Maastoilua varjostavat pelottavat postilaatikot

Ei taida olla mun päivä tänään... Tai no miten sen nyt ottaa; kun tulin koulusta kotiin, katoin olohuoneen ikkunasta poneja, niin tuli semmone: "mitääääääh Kerttu on irti! :o" Sit aika reipasta tahtia kengät takasin jalkaan ja juoksin tarhoille, ja joo, Kerttu oli hajottanut koko portin, laudat oli kappaleina, ja tullut sitten ulos vapaudesta riemastuneena Annin kanssa. Onneksi, kun tuon päiväheiniä, lasken ne hetkeksi siihen maahan Kertun tarhan eteen, joten siinä oli vähän heinää, ja Kepa jäi siihen syömään ettei lähtenyt kauemaksi. Anni taas oli juossut pikkutarhaan, jossa se on välillä ollut yksin kun Kerttu ei anna sen syödä, ja niin ne siinä molemmat nätisti seisoskeli. Voi olla kyllä, että ne on käynyt vähän hankitreenissä, kun näin hangessa jälkiä mutta ne voi kyllä olla myös jonkun muun jälkiä. No mutta, ei siinä sitten tarpeeksi, kun Kerttu oli avannut myös Nasun tarhasta ylälaudan, mutta Nasu on onneksi senverran hölmö, ettei tajunnut lähteä pois.

Myös mun viime yön unet jäi aika vähäisiksi, kun toinen meidän kissoista, Mustikka, päätti tulla mun viereen nukkumaan, ja se piti mua monta tuntia hereillä, kun ei osannut päättää, että missä päin sänkyä se nukkuisi. Ei kelvannut olla jalkojen alla, jalkojen päällä, tyynyllä, mahan päällä, ei mikään. Lopulta se sitten päätti tulla vaan mun viereen nukkumaan. Toinen taas, Mansikka, lähti aamulla ulos (kissat ei siis ole ollut meillä kun viikon, ja ollut suurimman osan ajasta sisällä, ulkona vain lyhyitä hetkiä) ja sitä ei näkynyt sillonkaan kun tulin koulusta. Lähdin sitten seurailemaan sen jälkiä, ja huomasin, että se on seurannut rotan, hyihyi jälkiä, mutta hävitin molemmat jäljet sitten, ja hävitin molemmat. No, toivottavasti Manski tulisi yöksi sisään ja toivottavasti se on saanut sen rotan syödyksi ;)

Eilen kävin Nasulla maastossa, käytiin aika pitkä, varmaan yli tunnin lenkki kiertämässä. Nasulla oli vauhti päällä, ja laukattiinkin aika paljon. Oli jo aika pimeä, ei nyt ihan pilkkopimeetä, ja meillä ei täällä ole kauheesti katuvaloja, joten  Nasua vähän jännitti kaikki, varsinkin postilaatikot. Mutta ihan reipas se oli siihen verrattuna, että tämä oli sen kolmas maastolenkki koko sinä aikana kun se on  ollut Suomessa.

kesäkesäkesäkesä ♥ voikun tää talvi jo loppuis... ♥

Anny kesä 2011


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti