perjantai 27. tammikuuta 2012

56. Tykkiannilla hyppytreenit







Annilla on nyt tämän torstaista sunnuntaihin mennyt ja menee mun kaveri, ja Annin tekemisistä löytyy tarkemmin Siirin blogista. Siiri päivittelee sen ensi viikon alusta, kun menee kotiin, eli ei ihan vielä ole sinnekkään kuulumisia tulossa.  Mutta tänään, kun Siiri hyppäsi maneesissa, niin lopuksi menin itsekin yhden neljän esteen radan, joista on tuossa kuvia. Meni ainakin mun alla superisti, Siirilläkin näytti ainakin maasta katsottuna hyppäävän hienosti, niin kun aina. Voi kyllä hyvällä mielellä lähteä Tahkolle hyppäämään ensi viikonloppuna kun on noin hieno poni ♥

tätä mieltä Anni oli Taffelin sipseistä :D
Nasulla olin torstaina Outin kouluvalkussa. Tehtiin avoja ravissa ja laukassa, niin että pitkän sivun alkuun voltti, ja pitkä sivu sitten avoa. Ravissa aluksi vähän heikosti, mutta loppuun sujui nätisti. Laukassa oli paljon helpompi, kun Nasua on muutenkin helpompi työstää laukassa. Lopuksi tehtiin raviväistöjä, jotka taas ei sujunut oikeen mitenkään... Mutta poni oli ihan hyvä silti.

Tänään ja lauantaina olisi pitänyt olla aluevalkut, mutta sitten ilmotettiin ettei olekkaan, kun on luvattu liian kylmää. Ja aamulla olikin sitten vaan -10 astetta pakkasta, ja lähettiin maneesille tarkotuksena hypätä. Oltiin saatu rata rakennettua ja olin verkannut, kun äiti soitti että huomenna (lauantaina siis) on aluevalkut, ettei hypätä tänään. Mentiin silti puomeja ja kavaletteja.

3 kommenttia:

  1. Oii, ihania kuvia! :3 sulla on upeet ponit! Ootko keväällä tulossa etelään kisoihin? (:

    VastaaPoista
  2. Kiitti (: ja Milla ollaan me ainaki kesällä parit kisat tulossa :)

    VastaaPoista