lauantai 21. tammikuuta 2012

53. Hiihtoratsastusta!

Tänään kokeiltiinkin Annilla hiihtoratsastusta! Laitettiin kaksi liinaa kiinni satulaan, liinojen päät äitin käteen, minä selkään ja äiti suksille. Alkuun poni oli vähän ihmeissään ja mietti, että mitä tuolla takana tulee, mutta unohti sitten kun lähdettiin ravaamaan. Ainoastaan vastaantuleva trakrori, jolla oli lumilinko perässään, aiheutti pienen jumituksen ja järkyttyneen ponin, mutta matka jatkui. Laukkakin sujui siihen asti hyvin, kunnes piti jarruttaa. Ja kun se ei ollut Annin mielestä hyvä idea, se päätti vähän ruveta poikittamaan. Kaikkihan sen ymärttä, että kun poni poikittaa se näkee taakseen, missä tulee suksilla äiti, jolla on myös laskettelukypärä ja -lasit päässään. Ponin pienessä päässä se on yhtä kuin avaruusolio. Isot silmät ja pallopää, vai mitä? No, siitähän poni järkyttyi vähän lisää, ja onneksi ei meillä päin poliiseja liiku, sillä oltaisiin varmaan saatu ylinopeussakkoja, ja varmaan kasa muitakin sakkoja. Sain kumminkin ponin pysähtymään, ja siitä kotiin matka meni tosi hyvin!

Kotona jätettiin äiti ja liinat pois, ja kävin kävelemässä koululla. Sititä tuli matkaa yhteensä kilometri. Sen jälkeen kokeiltiin vielä laittaa pulkka perään, ja käveltiin pulkankin kanssa pihatie päästä päähän. Kukaan ei kyllä vielä ollut pulkan kyydissä. Eiköhän me Annista vielä pulkkaponi saada (:

videolta, laatumitämahtavin

3 kommenttia:

  1. Hei vinkkinä vaan ettei kannata laittaa mitään remmejä satulaan kiinni ku sillon se hevonen vetää satulalla eikä kropalla... eli satula voi mennä pilalle ;)

    VastaaPoista
  2. ^^jos on rintaremmit, kuten kuvassa näkyy niin ei ainakaan niin helposti, ja kun ei varmasti joka päivä tuota harrasteta, niin vielä vähemmällä toden näköisyydellä: )

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, ja kun meillä ei ole hiihtoratsastusvaljaita, niin ei keksitty muuta kun laittaa satulaan kiinni. Mutta on meille _ehkä_ ne valjaat tulossa, en tiedä (:

    VastaaPoista