perjantai 13. tammikuuta 2012

48. Maastolenkkejä, koulua ja ravuriratsasteluja

Se tulee aina niin ilosena yllätyksenä kun tulee postailemaan ja huomaa että on tullu lisää lukijoita ♥ Kiitos siis teille kaikille 88:lle, vaikka mä en nyt ole viime aikoina kovin paljoa bloggaillu, mutta ei ole hirveästi aikaa käydä koneella, kun koulu alkoi, kaksi ponia ratsastettava ja kyllä tuo oma talli jonkun verran työtä teettää, arkipäivisin kun siivoan yms. siellä, niin siihenkin menee 45-90min. Yritän nyt silti postailla vähintään 2-3 kertaa viikossa.

Anny & Roosa

ponia väsyttää, tuitui ♥


Tiistaista torstaihin olen ratsastanut molemmat ponit kaikkina päivinä, ja kerran kipusin Kertunkin selkään. Maanantaina molemmilla oli vapaa, ja tänään taidan ratsastaa vain Nasun. Annilla olen käynyt kaksi kertaa maastossa ja eilen käytiin ensin pikkumaastokävely ja koulua maneesissa. Nasulla taas kerta maastossa, kerta koulua maneesissa itsenäisesti ja kerta valmennuksessa. En nyt noista maastoista sen enempää kerro, joka kerta normi lenkki, laukkaa enemmän tai vähemmän, lujempaa tai hiljempaa (Annilla yleensä lujempaa, koska sen kanssa lapanen aina vähän hukassa maastoillessa, ja Nasun kanssa taasen rauhallisemmin).

aluevalkku
(c) bonbon.galleria.fi


Nasun kanssa tiistaina oltiin siis tuuppailemassa, tein paljon 90 asteen käännöksiä ja temponvaihteluita. Poni liikkui aika kivasti, laukassa vähän löysä alkuun, mutta kun vähän työskenteli niin hyvä! Torstain kouluvalkussa tehtiin siirtymisiä, pysähdys-käynti, käynti-ravi, pysähdys-ravi jne. Istuntaa korjailtiin myös paljon, minulla kun on tapana nojata eteen ja sitten kaikki vähän levähtää, mutta sain sitäkin lopputunnista jotenkin paranneltua (:

Nii, ja se Kertulla ratsastelu! Olikohan se tiistai vai keskiviikko, niin tuli vaan semmonen että olis kiva mennä Kepsulla, ja siitä sitten heppa talliin ja suurentelin vähän Annin suitsia ja päähän ne ja lähettiin kentälle. Kertulla ei ole siis satulaa, ja sillä ei oo muutenkaan paljoa ratsastettu, mä olin vaan kerran ennen tätä ratsastanu sillä täällä kotona. Ponit oli aivan järkyttyneitä kun niitten pomo ja turvamies ja täti ja vaikka-mitä-muutakin lähti pos tarhasta. Tai no Anni oli järkyttyny ja juoksi ympäri tarhaa, ja Nasu tuijotteli vieressä vähän sillee "mitä tässä nyt pitäis niinku tehä?!" mutta otti sitten Annista mallia ja juoksenteli myös tarhassa miettien varmaan että mitäs ideaa tässä on... Olin kolannut meidän kentälle uran, kun siellä oli varmaan puoli metriä lunta, ja ei siinä olis kukaan jaksanu juoksennella. Menin pääasiassa käyntiä, mutta myös ravia ja yksi pääty me jopa laukattiin, mikä ei ole Kertulle ihan normaalia, kun ravurihan se oli.

söpöilijä :3
(c) Roosa


Tuli nyt vähän sekavaa, mut alan olla jo viikonloppufiiliksissä enkä jaksa oikeen keskittyä kirjottamiseen,joten laitan nyt tähän kuvia viime viikolta. Ja muistuttelen edelleeeeen siitä kysymyspostauksesta (: Teen sen kun kysymyksiä on tarpeeksi, kommenttia siis vaan!

aluevalkku ekapäivä
(c) Roosa

(c) Roosa

5 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas ja hyvin sopii toi teidän uus ulkoasu tänne :))

    VastaaPoista
  2. hyvä kepa ja sinä ! <3 ens kesänä se on jo huippuratsu :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos Pinja ♥ ja joo toi Tiian tekemä banneri on iiiihana (:
    karla joo tietysti ;D saattaa olla et ei ihan sinne gp-tasolle päästä mut yritetään nyt ainaki kansaivälisiin luokkiin ;)

    VastaaPoista
  4. Onko nuo jalustimet Jin Stirrupit vai minkä merkkiset? Ajattelin vain, jos ovat Jinit, niin ovatko lilat vai myydäänkö niitä pinkkeinäkin? Mistä ostettu? :) Hieno blogi!

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon! Ja on ne joo Jin Stirrupit (: ja ostettiin HIHSistä, en muista että mistä liikkeestä ne oli.

    VastaaPoista