sunnuntai 30. joulukuuta 2012

169. Maastossa ja hyppäämässä

Sori kun postaus tulee vasta tänään, mutta meillä oli eilen Nasun kanssa hyppyvuoro vasta 20-21, niin en jaksanut illalla yöllä tulla enää kirjoittamaan.  Nyt kumminkin saatte postauksen eiliseltä, ja tuleekin paljon kuvia!

Eilen olikin Annin vuoro päästä maastoilemaan! Käytiin pitkä lenkki, mentiin tiellä, metsässä, hangessa, koulun pihalla... Vaikka missä. Poni oli ihan innoissaan :)








Illalla lähdettiin siis Nasun kanssa maneesille. Rakennettiin muutama este, yksi okseri ja kolme pystyä ja sen jälkeen verkkailin ponin. Alotettiin hyppäämään ihan pienillä esteillä, tultiin ympyrällä kahta pikkupystyä ja hypättiin ne toisetkin pieninä. Meni ihan hyvin, Nasu oli vähän hidas, joten yritin herätellä sitä ja baanailin aina välillä vähän reippaammin.



Sitten nostettiin esteet n. 80cm korkeuksiin ja hypättiin linjat läpi joka suunnasta. Tultiin niitä eri askelmäärillä, välillä eteen ja välillä kiinni, jolloin Nasu alkoi olla jo paljon paremmin avuilla ja liikkua nätisti eteenpäin. Pari kertaa jäin itse vähän liikaa jarruttelemaan, mutta sain korjattua asian melko hyvin.




Lopuksi hypättiin metrissä vielä yksi rata. Siinä tuli okserille yksi kielto, koska kaarteessa otin kaiken laukan pois ja jäin vaan pitämään vaikka olisi pitänyt ratsastaa eteen. Uusi yritys ja meni hienosti yli! Muuten kaikki meni ihan superhyvin, Nasu oli tosi reipas ja hyppäsi kaiken.








Sitten tultiin kerran vielä molemmat linjat läpi, siitä video tuossa alla. Tuo ensimmäinen pystyltä okserille linja meni vähän huonommin, kun en ratsastanut tarpeeksi, mutta Nasu pelasti hienosti. Toinen linja meni hyvin, ja tultiin sitten vielä se pystyltä okserille uudestaan (ei ole videolla) niin meni ihan täydellisesti!



Jäi tosi hyvä fiilis hyppäämisestä, Nasu oli niin hyvä. Se kieltokin oli ihan oma moka, ja sain sen sitten vielä korjattuakin niin ei se haitannut paljoakaan. Ensi viikolla on sitten taas aluevalkut, niin päästään siellä sitten valmentajan silmän alla tekemään töitä :)

13 kommenttia:

  1. mistä oot ostanu noi keltaset hanskat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on samanlaiset ja ostin ne agri marketista :)

      Poista
  2. etkö käy enää muissa valmennuksissa ku aluevalkuissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käydään tietysti, mutta nyt on ollut vähän taukoa kun valmentaja oli lomalla :) ja muutenkin piti pitää vähän hyppytaukoa.

      Poista
  3. Voisitko tehä talli päivä videon jossa puhut ?
    Anny oli sika söpö noissa kuvissa.

    VastaaPoista
  4. Ihana toi este missä on noi liikennekartiot alla :D

    VastaaPoista
  5. Onko Roosalla blogia? :)

    VastaaPoista