lauantai 15. joulukuuta 2012

162. Ilman jalustimia aluevalkussa [video]

Niinkuin viime vuonnakin, niin ensimmäisten varsinaisten aluevalkkujen ekana päivänä hypättiin ilman jalustimia. Viime vuonnahan menin Annilla, ja sillä olin hypännyt ennenkin paljon ilman jalustimia ja ilman satulaakin. Nasulla olen kumminkin mennyt vaan muutaman kerran kavaletteja/pieniä esteitä ilman satulaa, joten vähän mietitytti, että mitäköhän tästä nyt tulee..

Koko valmennus meni kumminkin tosi kivasti! Alkuun tehtiin sileällä töitä, otettiin ohjat yhteen käteen (ulkokäteen) ja mentiin laukkavoltteja ja sitten myös kavaletteja yksittäisenä ja kahta peräkkäin kaarevalla linjalla (näkyvät tuossa alla olevalla videolla, nuo mitkä tultiin viimeiseksi). Tarkoitus oli kääntää istunnalla ja ulkoapuja käyttäen, eikä sisäohjaa kiskomalla. Se oli tosi kivaa, Nasu kääntyi helposti ja meni muutenkin nätisti. Kerran teki pienen pukkisarjan, mutta ei mitään kovin villiä onneksi, koska ilman jalustimia on kumminkin aika paljon heikommat mahdollisuudet pysyä kyydissä.





Sitten tultiin muutama rata ihan pienillä esteillä, videolla oleva oli ensimmäinen ja tultiin sitten vielä toinen, mikä oli sama rata mutta toisin päin. Eka meni paremmin, se oli melko siisti ja hyvä. Toisella kierroksella tuli vähän ongelmia etäisyyksien kanssa, mutta ilman suurempia virheitä päästiin koko rata loppuun. Koko valmennus mentiin siis ilman kieltoja, hieno Nasu!

mutta mikäs nyt meni pieleen? :D


Oli kyllä tosi hyvä päästä menemään koko valmennus vaan pieniä esteitä, ilman mitään ongelmia. Ja mikä tärkeintä, meillä molemmilla oli tosi kivaa! Tänään hypätään sitten enemmän, mutta koska äiti ei lähde mukaan eikä siis kuvaa, en siitä postausta tee. Mutta toivotaan että menisi yhtä hyvin kun eilenkin.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. aluevalkuissa Sanna Backlund, kotona Sanna Markkanen.

      Poista
  2. eikäää mun lemmppari tunti viime vuonna :D mäki oisin halunnu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah nii(: tän vuoden tunti oli viel kivompi ku se viime vuoden;)

      Poista
  3. voisitko tehä jonkun videon jossa puhut. Oot sika hyvä ratsastaan. Missä käyt valmennuksissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noo katotaan saanko semmoista tehtyä. käydää tuossa naapurissa yleensä ja aluevalkut on Siilinjärvellä tk:lla:)

      Poista
  4. Venla oot PITKÄ ! Herranjumala oikeesti :D mut tosi hienosti meette nasun kanssa !♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nii oonki, toisin ku sinää;) mut nii teki viltsun,kallen ja keijon kaa♥

      Poista
  5. Kummasta ponista luopuisit jos olisi pakko Anny vai Nasu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nasu, annysta en voisi ikinä luopua, se on liian tärkee♥

      Poista