perjantai 28. joulukuuta 2012

168. Kiltit ponit - vai miten se menikään?

Tänäänkin ratsastettiin taas molemmat ponit Roosan kanssa. Nasulla lähdettiin käymään heti aamusta, koska mentiin ulkona niin piti olla valoisaa että saatiin kuvia.


Mentiin ensin käymään vähän maastossa alkuverkkoja. Ne kumminkin venähtivät vähän pitkiksi, koska Nasu päätti piristää päivää pukittelemalla ja minä tipuin. No, tarkalleen ei tiedetä missä poni oikein juoksenteli, mutta ei se suoraan kotiin kumminkaan mennyt... Kummallekkaan ei kumminkaan sattunut mitään, käveltiin sitten Roosan kanssa kotiin, äiti oli ottanut Nasun kiinni. Sen jälkeen käytiin vielä kiertämässä sama lenkki uudestaan, ettei Nasu ajattelisi että siellä saa aina pukittaa.



Sitten mentiin meidän "pellolle" syvempään lumihankeen. Se ei siis tosiaan ole mikään pelto, vaan aika kapea puuton alue missä päästiin vähän ravaamaan ja laukkaamaan. Nyt Nasu toimi tosi nätisti, ei tehnyt mitään tuhmuuksia. Kun oltiin hetki siinä menty, käytiin taas loppuverkat maastossa auratulla tiellä.




Roosa ja Anni menivät tänäänkin maneesille. Kun päästiin sinne, ei ollut vielä ihan pimeää, niin päätettiin käydä siinä kentällä pyörähtämässä. Sielläkin oli vähän enemmän lunta, ja Anni saikin tehdä ihan kunnolla töitä. Hyvin se silti meni, eikä ollut yhtään niin villi kun silloin kun viimeksi siinä mentiin.



Sen jälkeen Roosa ja Anni menivät sitten maneesiin. Samoja juttuja tekivät kuin eilenkin, ja lisäksi muutamat avot ja väistöt. Poni toimi tänäänkin oikein mukavasti, vaikka Roosa sanoikin ettei ollut itsensä osalta paras päivä. Omaan silmään en taaskaan mitään virheitä huomannut, molemmat menivät hirmu hienosti! Huomenna sitten jatketaan tästä mihin jäätiin :)




16 kommenttia:

  1. oli kiva postaus, ja noi ponit on molemmat kyllä niin nättejä! (: ihania kuvia ootte saanu!

    VastaaPoista
  2. Roosa saa Annyn kulkemaan hirmu kivan näköisesti, hienoa, että joku vähän enempi koulupainotteinen vähän läpiratsastaa sitä, voisi tehdä Nasullekkin hyvää? :) Innolla huomisen postausta odottaen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo Roosa menee yleensä Nasullakin kun on meillä :) ja äitikin läpiratsastaa sitä aika usein, kun meillä ei vielä tuo koulupuoli suju kovin hyvin.. ;)

      Poista
    2. Niinkuin sulla se este puoli on ppaaaaaaaaaaaaallljooooooon parempi (:

      Poista
    3. haha joo, esteratsastaja ;)

      Poista
  3. Kiva postaus. Hienoja kuvia.:):)
    www.larijasuvi.blogspot.fi
    Käy kattoon meijän blogia.c::

    VastaaPoista
  4. hienoy ponit ja ihana kun postailet kunnolla:))

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva kun tuli kunnon postausta!
    mutta onko tuolla roosalla blogia :)?

    VastaaPoista
  6. mistä toi sun kypärä on? (:

    VastaaPoista
  7. IHUNA BLOGI ! (:
    Oikeesti on noi Anni ja NAsu niin söpöjä!
    sulla on ihana tapa kirjottaa :D

    shettispoweria.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Onko Roosalla blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aikaisemmissakin kommenteissa löytyi sama kysymys, eli käys katsomassa edellinen postaus.

      Poista