sunnuntai 9. joulukuuta 2012

159. Winter sports with Nasu

Pitkästä aikaa ihan peruspostausta! :) Tänne on tullut jo jonkun verran lunta, ja päätin mennä Nasulla omalle kentälle vähän hankitreeniä. Nojoo, ei täällä nyt niin paljoa lunta ole, että pitäisi oikeasti tarpoa, mutta kumminkin vähän raskaampi mennä kuin auratulla kentällä/maneesissä. Sain myös äitin kuvailemaan, tosin vaan minun kameralla. Huom: Tiedän itsekin, että katson kokoajan alas, enkä eteen niinkuin pitäisi. Asia on siis tiedossa joten teidän ei tarvitse siitä huomauttaa, kiitos!

En mennyt kovin kauaa, koska viime talvena huomattiin, kun käytiin kävelemässä hangessa vähän pitempi lenkki, ei siis oltu ennen sitä käyty, niin poni meni jumiin. Alkuun ravailtiin ja Nasu sai vähän tunnustella pohjaa ja lunta. En alkanut vaatia mitään täydellistä peräänantoa tms, kunhan vaan ravattiin.




kiva könötys


Otettiin vielä muutamat laukkapätkät, iha rauhallista laukkaa vaan. Nasu oli kyllä tosi kivasti lapasessa, eikä yrittänytkään lähteä käsistä tai pukittaa, päin vastoin. Lopuksi käytiin vielä rannassa ottamassa yrittämässä ottaa muutama poseerauskuva, mutta eipä oikein onnistunut, kun poni ei olisi jaksanut seistä paikallaan, eikä varsinkaan laittamaan korvia höröön...




lopulta saatiin korvat hörössä-kuva, tosin poni oli ihan laama
Ei siis menty kovin rankasti kentällä, joten käytiin vielä maastossa auratuilla teillä. Annoin Nasun laukata ihan reippaasti pitkää laukkaa rentona, että se sai oikein venyttää askelta. Sitten pitkät loppuravit ja kävelyt, ettei toivottavasti tällä kertaa menisi niin jumiin.

Ensi viikolla on sitten edessä aluevalmennukset, katsotaan että teenkö niistä postausta, voi olla että teen, voi olla että en. Mutta muutama erikoispostaus on vielä kehitteillä, ja kahden viikon päästä onkin jo joulu!

9 kommenttia:

  1. eks oo nasulle jo vähän iso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on koulu jalkkarit... Ei ole yhtään liian pitkä!

      Poista
    2. öö wtf toi ratsastaja painaa ehkä 45kg ja ei ees näytä isolta?:D

      Poista
    3. ei kyllä oo yhtään liian iso!

      Poista
    4. Venla ei oo todellakaan Nasulle iso ja vielä koulujalustimetkin kuvissa, Venla on kevyt tyttö ja saisi kasvaa vielä paljon pituutta jotta olisi ponille iso. Taidat vaan (ensimmäinen ano) olla kateellinen kun Venlalla on niin hienot ponit! ;) Hahah oli pakko :D

      Poista
    5. Eihän venla ole yhtään liian iso! Vai mitä mieltä ootte?

      Poista
    6. Onhan Venla pitkä, muttei liian pitkä. Ja painonsa vuokdi voisi mennä varmaan jopa shettiksillä:) kuuleppas eka ano, koita eka selvittää totuus, ennenkun tuut huutelee!

      Poista
  2. Moi! Sait uuden lukijan!!! IIhana blogiii <3<3<3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista