torstai 27. joulukuuta 2012

167. Iltaratsastukset

Heti alkuun vastaukset pariin miljoonaan kertaan kysyttyyn kysymykseen:

Kuka on Roosa?
Roosa on paras kaverini, joka asuu Vantaalla ja käy pitkän matkan takia meillä aika harvoin.

Onko Roosalla blogia?
Ei ole blogia, mutta youtubesta löytyy nimimerkillä rrrroosaa.

Mikä kamera Roosalla on?
Canon EOS 1100D, sekä Canonin 18-55mm ja 75-300mm objektiivit.


Noniin, nyt päästään alkuun. Roosa on siis taas meillä, joten nyt on luvassa paaaljon kivoja postauksia! Oltiin meillä vasta kuuden aikoihin, joten ilta on mennyt kokonaan ratsastaessa molemmilla poneilla. Roosa meni tavalliseen tapaan Annilla.


Roosan mukaan meni ensimmäiseksi kerraksi pitkään aikaan ihan hyvin. Minun silmään taas näytti siltä että meni täydellisesti. Ne tekivät temponsäätelyitä ja taivutteluja, että Roosa sai ponin pohkeen ympärille ja takapään alle paremmin. Anni parani loppua kohti tosi paljon, aluksi ponia vähän jännitti. Kumminkin se oli aika superhieno, ihan koko ajan!




Nasu taas ei ollut ihan yhtä hyvä kuin Anni. Välillä tuli kivojakin pätkiä, tosin niitä ei tullut kovin montaa. Poni oli aika hidas kaikille avuille ja en osannut ratsastaa. Mutta nyt on ollut kyllä aika paljon taukoa kunnon koulutreeneistä noiden pakkasten takia, joten ehkä parin kerran jälkeen meno on jo parempaa, toivotaan niin.





NÄIN!


Tällä kertaa tämä oli tässä, mutta tulossa on kyllä vaikka mitä kivaa! Maastoilua, hyppäämistä, ehkä hiihtoratsastusta... Kuka tietää? On kyllä vaan niin ihanaa kun kerrankin on käytössä kamera jolla saa hyviä kuvia :)
 




7 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja niin hyvä laatusia :) ! ja en oo löytänyt täältä vastausa, kun mietin, vuokraatteko te tota maneesia vai onko oma?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo oma sentää :D tuossa naapurissa on, meillä on silleen että maksua vastaan saadaan sitte ratsastaa siellä niin paljon kun halutaan, samalla tavalla kun tuon tallin asukkaat. ei siis mitenkään meille omaa käyttöön vuokrata, tänään siellä vaan ei sattunut olemaan muita :)

      Poista
  2. voivitsiiiii on hienoja kuvia!! have fun ;)

    VastaaPoista
  3. Heeei! Voisitko ottaa videota kun käytät Annilla tuota miracle roomia, kun mullakin on sellainen, mutta en saa sillä yhtään puhtaampaa ponia? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meillä se on toiminut ihan hyvin, kaikista likaisemmat kohdat eivät aina lähde pois. Mutta menee hetki ennen kun aine vaikuttaa, joten tulisi varmaan vähän liian pitkä video.. :D

      Poista
  4. Sulla on ilmeisesti omassa pihassa talli? Onko sielä vaan sitten Anny ja Nasu, vai muitakin? Kun mulle tulossa ponit 1.1 tänne kotiin, ni aattelin vaan kysyä, että jos teillä ponit kahdestaan tallissa, niin hyvinkö pärjäävät yksin jäädessään, kun toisella lähdetään ratsastamaan? Ja miräten totutitte yksin olemiseen? Toivottavasti tajusit tän mun kysymyksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt meillä on kolmaskin heppa tallissa mutta kesän ponit olivat kahdestaan. ei me niitä mitenkään erityisesti totutettu, kyllä ne aina pärjäsi ihan hyvin ratsastuksen /kisareissun ajan :)

      Poista