lauantai 3. maaliskuuta 2012

83. Neljän kuukauden tauko takana

Hihhei meillä onkin nyt hiihtoloma! Ja suunnitelmatkin on vähän muuttunut, nimittäin Nasuhan sai oikeaan takajalkaansa hokinpolkeman jonkun aikaa sitten, en muista olenko siitä sanonut. Joka tapauksessa, se jalka turposi järjettömästi, ja oli todella lämmin. Ponilla on nyt antibiottikuuri ja kävelyloma, joten en pääse sillä huomenna sinne Korholaan kouluvalkkuun Tiian ja Pinjan kanssa. Mutta onneksi mulla on toinenkin poni, joten lähden sinne Annilla!

Vähän tosin mietityttää tämäkin, sillä Anni ei tosiaankaan ollut ihan normaalissa treenissä..  Viimeksi oltiin kouluvalkussa silloin Pikkupiha-aikoina, eli marraskuussa, eli suunnilleen neljä kuukautta sitten taisi olla se viimeinen. Maneesissa neiti oli viimeksi tammikuun lopussa, tai no oikeestaan silloin Kuvansin kisoissa, mutta siis kunnolla työskentelemässä, toivottavasti ymmärätte mitä tarkoitan :D Eli huomisesta voi tulla oikeastaan mitä vain, pikkusen jo pelottaa että miten pahasti poni sekoaa..


Kuten tuossa aiemmin sanoinkin, Nasun jalka on nyt ollut vähän kipeä. Tänään ja eilen olen siis jo vain kävelyttänyt, ja huomenna sitten vielä. Maanantaista keskiviikkonhan me ollaan Vantaalla, eli sen ajan ponit lomailee. Ja se on sitten semmoinen juttu, että Nasulla on aika reilusti vauhtia torstaina, kun se on viikon ollut lomalla/vain kävellyt.. Mutta eletään hetkessä ja murehditaan sitä myöhemmin, ja nautitaan niistä kolmesta hevosettomasta päivästä ;) Tosin mulle saattaa jo siinä tulla jotain vieroitusoireita, mutta murehditaan sitäkin sitten myöhemmin. Ohoh, mä taas vähän karkasin aiheesta. Nasua olen siis kävelyttänyt, perjantaina kävin taluttaen, ja siitä voin sen verran kertoa, että molemmat vihasivat toisiaan syvästi. Tänään taas oli tosi helppo lenkki, ei mitään ongelmia! Nasu käyttäytyi loistavasti.

Annilla kävi torstaina meijän naapurin pikkutyttö ratsastamassa, ja neiti oli kuulemma käyttäytynyt hyvin. Perjantaina sillä oli vapaa, ja tänään perehdyttiin taas ohjasajon alkeisiin. Olen edelleen ihan innoissani siitä lajista, hurjan siistii! Mentiin tällä kertaa kentällä, sillä meidän piha on ihan peilijäätä näitten ilmojen takia. Tehtiin paljon siirtymisiä, seis-käynti-ravi, sekä kokeiltiin asettelua ulos ja sisään, mikä sujuikin yllättävän hyvin! Eiköhän me tästä pian opita pikkuhiljaa.


Oon huomannut, että miltei aina kun on tarhakuvia poneista, Annista on paljon enemmän. Sehän johtuu siitä, että Nasu ei tosiaankaan näytä noin suloselta ja lutuselta kun Anni, vaan kököttää korvat luimussa, kääntyy poispäin minusta tms. Sen takia nyt tämän kerran saatte muutaman vahnan tarhailukuvan Nasbesta (: Toinen asia koskee tätä mun kirjottamista. Tätä tekstiä kirjotellessa, tuntuu etten osaa kirjottaa, ja teksti on tönkköä ja ei kovin mielenkiintoista tai mukavaa luettavaa. Mulla oli oikeestaan aika vaikeeta kirjottaa tätä, kun tuntui etten osaa, ja pyyhin ainakin kolme kertaa melkeen jokaisen kohdan kun ne ei tuntunut hyviltä. Miten teistä, oliko tää ihan normaalia, vai jotenkin tavallista huonompaa?



10 kommenttia:

  1. mustaki tuntu et tää on normaalii tönkömpää tekstii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhh kiitos! ♥ Jos kukaan ei olis sanonut mitään, mulla olis varmaan sellanen olo että olisin tullu hulluks :D:D:D

      Poista
  2. Se on aina silleen että kun on loma ja on suunnitellu kaikkea ihanaa ni ponille sattuu jotakin...:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii :( Mut onneks se jalka on jo parempi, että kai sillä pääse sitten torstaina kun tullaan Vantaalta niin ratsastamaan ihan normaalisti ;) Että enää yksi kävelypäivä!

      Poista
  3. Tee postaus teijän tallista ! :) Ois kiva nähä minkälainen se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tehnyt jo (: Tuossa "Suositut tekstit" palkissa on linkki siihen. Saatan kyllä tehdä jossain vaiheessa uuden ja paremman, kone oli juuri silloin kun tein tuota niin kaikista inhottavin ja kuvat on pahasti vammaantuneita :D:D

      Poista
  4. Ei tää teksti silleen tönkköö ollu ku jotenkii kirjotat aina mielenkiintoisesti ja kuvia on paljon :) Mulla on melkeempä aina sellanen ongelma että en saa mitään oikeen kirjotettua!

    Harmi kun just loma alko ja Nasu onnistu säheltämään ittesä kanssa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos ;) ja emmä nyt sanois että kuvia paljoo ois, mut ens viikolta tuleekin sitten niitä kuvapainotteisempia postauksia :D

      Nii, mut sillä nyt on aina jotain pieniä haavoja jaloissa, kun se on tarhassa sählä ja rikkoo ittensä, tää oli vähän isompi, muttei kumminkaan kauheen paha (: Että kun tullaan sieltä Vantaalta niin voi toivottavasti jo ihan normisti ratsastaa, ja viikonloppuna pitäis sitten estevalkkukin olla ♥

      Poista
  5. ei oo munkaan mielestä mitenkään tylsää luettavaa tms, joskus sun postaukset kyllä tuntuu tosi pitkiltä lukee, kun on niin paljon sitä tekstiä, mutta ei läheskään aina!: ) mut en kyllä oikein muuten osaa sanoo mitään tohon, kun mulla vaan tulee hirmu luontevasti se teksti, ettei mun tarvii paljoakaan miettiä. muutaman erikoisemman sanan kohdalla saattaa tulla stoppi, että voiko noin nyt sanoa, ja kuulostaako se ihan tyhmältä? mutta kirjota vaan miettimättä liikaa; ), hyviä nää sun tekstit on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on yleensä silleen, ettei ees tarvii miettiä mitä kirjottaa kun sitä tekstiä tulee, ja sen takia sitä tuleekin joskus aika paljon :D Mut tätä postausta tehdessä tuntu ettei oo niinku hyvä, ja kukaan ei jaksa lukea kun on niin surkeeta tekstiä.. mutta kiitos silti! (::

      Poista