tiistai 13. maaliskuuta 2012

90. Karkailun maailmanmestarit vauhdissa

Ponit on nyt keksineen uuden harrastuksen piristämään pitkiä tarhapäiviä. Ne jyrsii aitoja. Ja meillä kun on puuaidat tarhoissa, tie vapauteen on helposti vapaa. Kertun ja Nasun tarhan välinen aita on muutaman päivän ollut tosi helposti murrettavissa, ja tänään, kun söin välipalaa ihan rauhassa, ikkunan ohi vilahti tumma hahmo lumi pöllyten. Nasu ja Kerttu olivat päässeet vapaaksi.

En kerennyt pukea mitään päälle, kun vauhdilla säntäsin ulos. Nasulla oli omatoiminen hankitreeni menossa takapihalla, ja Kerttu söi heinää siinä tarhan edessä. Nappasin Nasun kiinni, ja pienten ongelmien jälkeen myös Kepsu oli vangittu. Anni juoksi järkyttyneenä ympäri tarhaa, kun sen kaverit oli kadonnut. Tässä vaiheessa minullakin alkoi olla kylmä, koska päälläni oli vain todella ohut pitkähihainen, leggingsit (kirjoitetaankohan se noin?) ja aamutossut ilman sukkia. Tosin hyvä että oli sentään ne tossut, paljain jaloin olisi ollut pikkusen varpaat jäässä. Heitin sitten kaikki sisälle, se ei ollut noin helppoa miltä kuulostaa, mulla oli hirveä työ siinä, ja menin itse lämmittelemään. Huhheijjaa mikä show!

Nasulta ainakin väistöt onnistuu (;
Nasullahan minulla oli tänään sitten estevalkku. Verkkailin ponin, ja kerettiin muutama hyppy ottaa, ja sitten naps, kenkä irti. No, onneksi tallilla on kengittäjä, joka laittoi kengän samantien takaisin jalkaan! Kieltämättä hyvää palvelua, kun kerettiin sitten vielä takaisin hyppäämään. Tosin kyllä siinä oli senverran aikaa kulunut, että muut oli jo kerennyt hyppäämään melkein kaiken, mutta tulin sitten vielä lopuksi samat tehtävät mitä ne oli mennyt, ja lopuksi yhden radan. Nasu tykitteli koko ajan, ei kieltoja ollenkaan, esteet oli aika saman kokoisia kun sunnuntaina, eli 90-100cm.

Mulla oli kamera mukana, mutta sen kenkä-jupakan takia unohdin äitille sanoa, että pitää kuvata, joten tältä kertaa ei tule sitten mitään :( Mutta laitoin tuohon muutaman uubersulosen kuvan molemmista poneista.


3 kommenttia: