maanantai 12. maaliskuuta 2012

89. Takaisin tavalliseen

Uusi viikko ja uudet kujeet, vai? No, toivottavasti ei niitä pahimman laatuisia kujeita :D Tänään ainakin näytti erittäin hyvältä, molemmat ponit käyttäytyi aivan loistavasti.

Annin kanssa ajattelin lähteä käymään maastossa, jos se vaikka ei enää jumittaisi heti pihaan. Tietystihän se teki sen, vaikka koko viime viikkona ei ollut mitään ongelmia? Tosin silloin oli aina joko kävelijä tai Nasu mukana, se voi johtua siitäkin. Talutin ponia sitten pari kymmentä metriä, ja uusi yritys. Nyt käynnistyi, ja käytiin ihana maastolenkki keväisessä ilmassa. Laukattiin yksi pitkä matka, jolloin annoin Annin mennä sitä vauhtia kun se halusi, en käyttänyt pohjetta enkä ohjaa. Anni ei edes kiihdytellyt pahasti, vaan laukkasi tosi nätisti koko ajan! Takaisin päin tullessakin pystyin ravailemaan loppuverkan pitkin ohjin, ja neiti vaan hölkkäili rauhassa.

Nasulla käytiin maneesissa palauttava liikunta eilisen valkun jälkeen. Aluksi Nasu ei jaksanut keskittyä, mutta sitten alkoi liikkua ihan nätistikin. Ja olin itseenikin tyytyväinen, sillä jaksoin tehdä töitä asian eteen, tehtiin avoja ja väistöjä ja taivutuksia, laukassa katsoin että vaihdot toimii hyvin. Nasukin herkistyi ja meni tosi hyvin ♥

söpöilyjä eilisestä valkusta

Ainiin, ja se Annin ja Roosan eilinen ratsastelu. Mentiin siis silloinkin maneesille, ja ne hyppäsi vähän pikkuesteitä. Anni meni nätisti ja suhteellisen rauhassakin.





Kiitos muuten erittäin paljon kaikille, kun olette kommentoineet ahkerasti viime postauksissa! ♥ Ja haittaako teitä, jos laitan tuleviin postauksiin julkaisemattomia kuvia viime viikolta? Niitä nimittäin jäi niin paljon, ja nyt varmaan ei tule muuten kuvia hirveästi. Vai haluatteko vaan mielummin kuvattomia postauksia?

9 kommenttia:

  1. Tottakai mielummin kuvia kuin kuvattomia postauksia! :)

    VastaaPoista
  2. Kuvia kuvia, piristää postausta ja jaksaa kummasti paremmin lukea kokonaan :)
    Psst. olisiko mahdollista, että ottasit kommenttien sanavahvistusten pois käytöstä, ois kivempi kommentoida (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin ainakin yrittää :D En nimittäi yhtään tiedä miten se toimii, ja haluaisin itekin sen pois, se on ärsyttävä.. ;)

      Poista
  3. Kuvia ehdottomasti!
    Näitä postauksia on ollut kiva katsoa, kun on ollut kuvia. :D

    VastaaPoista
  4. kuuuuviiiiaaaa oli ne sitte otettu vuonna nakki ja muusi mutta silti! Ja hei tee joskus erikoispostaus siitä miten sun ratsastusharrastus alkoi? (ellet oo tehny sellasta jo)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voin toki tehdä sen sitten kun oon saanut tuon varustepostauksen loppuun (:

      Poista
  5. Voi kuinkas suloista, taas!
    Millä maneesilla te kävittekään? Oon muistaakseni sen joskus lukenut, muttei millään tahdo muistua mieleen! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Ja en ookkaan kai kertonut, mutta tuossa vieressä, vajaan puolenkilometrin päässä meiltä on se Kallioharjun ratsutila :)

      Poista