sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

88. Pomppufiilistely vaan jatkuu ja jatkuu

Nasu pääsi tänään melkein kahden viikon hyppytauon jälkeen hyppäämään taas! Ja kuten ehkä arvaatte, ponilla oli koko tunnin ihan hurja vauhti päällä, ja mentiin milloin kovaa eteen, milloin ylös.
Tänäänkin aluksi tehtiin kontrolliharjoituksia, oli kolme kavalettia S-muotoisella kiemuralla, ja välissä piti siirtää raviin. Monta kertaa piti tulla että Nasu suostui edes hiljentämään, ja muutaman kerran otin käyntiin asti, kun ravissa vaan pomppi ja poikitteli eri suuntiin. Saatiin kumminkin ainakin yksi onnistunut kierros.




Mentiin sitten muutamia linjoja, mm. pysty-okseri, 14m linjaa kolmella askeleella.Sehän on hevosellekin jo ihan ratalaukka, ja Nasun kanssa sai tulla todella reippaassa laukassa että päästiin kolmella, ja ponihan venyi joka kerta hienosti! Lisäksi tultiin samaa kahden pystyn sarjaa mitä eilenkin Annin kanssa. Siinä poni kerran innostui pukittelemaan villisti, ja yllätysyllätys mätkähdin taas maahan.. Mutta kun toisen kerran yritti, pysyin kyydissä, tosin jalustimet tippui ja ohjat lähti kädestä, siinä sitten lähestyt seurava estettä ilman jalustimia ja ohjia ja Nasu laukkaa tuhattamiljoonaa? Sain sitten jotenkin kerättyä ohjat ja päästiin hengissä tehtävä loppuun.



Sitten tultiin vähän pidempi tehtävä, joka meni ihan hyvin, poni kuumui jonkunverran, mutta oli kumminkin hallinnassa. Se 14m linja villitsi ponia edelleen, ja sen jälkeen pitikin ottaa ihan kunnolla kiinni, mutta muuten meni tosi nätisti.





Viimeiseksi tultiin vielä vähän pidempi rata, jossa esteet oli n. 90cm, muutama ehkä isompikin, muutama pienempi. Ja siitä voi jo melkein sanoa, että poni kiikutti minua koko radan, tai siltä varmaan ainakin näytti, koska mentiin todella lujaa. Välillä sain aina otettua kiinni, mutta Nasu vaan innostui lisää ja lisää. Lähdettiin suurimmalle osalle esteistä tosi kaukaa, ja tehtiin banzaiii-loikkia. Mutta poni hypäsi silti kaikki esteet rohkeasti ja ei välittänyt vaikka roikuin kyydissä miten päin ikinä roikuinkaan. Mutta tärkeintä oli, että molemmilla oli kivaa, ja sitä kyllä olikin!








banzaiii-loikka on juuri tällainen! :D
Postailen sitten huomenna Roosan ja Annin ratsasteluista, normaalin maanantaipostauksen lisäksi. Nyt on jo inhottava ajatus mennä kouluun loman jälkeen, mutta kai se on aina semmosta. Nyt voi taas tosin olla, etten näinkään usein postaile, koska ei ole niin paljoa aikaa, ja ei ole kiva tehdä postausta jos ei ole kuvia. Huomasin sen varsinkin nyt, kun olen saanut postauksiin niin paljon hyviä kuvia, että on paljon kivompi kirjoitella ja motivaatiokin on paljon suurempi kuin normaalisti. Välillä on melkein jo miettinyt, että onko tässä jo liikaa kuvia, mutta mitä mieltä te olette?

18 kommenttia:

  1. Mun mielestä on kivaa kun on ttooosi paljo kuvia, mut sitten jos se määrä hipoo lähemmäs 25 niin on jo aika rasittavaa selailla sivua alaspäin. Niinkuin sanotaan "Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla nyt ei varmaan ikinä tule olemaan edes yli 20 :D:D:D Mutta yritän nyt ainakin jonkun kuvan jokaiseen postaukseen laittaa (;

      Poista
    2. tykkään lukea kun on paljon kuvii! :) no hei, mieti et mä laitoin kerran 36 kuvaa :D:D

      Poista
    3. Se on kyllä aika paljon ;o mutta sinänsä jos on hyviä ja laadukkaita kuvia, niin kyllä semmoisia jaksaa lukea :)

      Poista
  2. Taas ihana postaus! Jotenkin kerrot asiat niin ytimekkäästi ja napakasti että jaksaa lukea ja kuvia on hauska katsella! =) Minusta niitä oli oikein sopiva määrä.

    VastaaPoista
  3. ei oo tosiaa liikaa kuvii ku just sopivasti :D ja nii.. bääätmän duunissaan :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bätmäni tekee jo ylitöitä :D:D ja kiittti ♥

      Poista
    2. Joo, se on tosi ankara työnantaja ;) mä irtisanon itteni kohta tosta hommasta, bätmäninä olo on tosi rankkaa :D

      Poista
    3. no mitä luulet.. Nasu saa liian vähä viikkorahaa että se pystyis mulle mitää palkkaa maksamaan :D mut toi on niin harvinainen ja vaativa työ, että tarviis tosi isot palkat, mutta minkäs teet.. ;)

      Poista
  4. Rrrakastan sun postauksia kun niissä on aina niin paljon kuvia! :D Pakko muuten kysyä, kuinka monta kertaa oot tippunut jo Nasulta? :D Sen pukit kyllä näyttää tosi hurjilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En nyt oo tosta tippumis-lukumäärästä kovin varma, mutta jos suunnilleen sanoisin, niin jotain 15-20 välillä :D Alotin ne lentelemiset jo koeratsastuksessa ;)

      Poista
  5. katala kakkiainen et laittanu ceit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! minä olen kuvannut kaikki nämä ihanat kuvaset ♥ ja joo venla on mulju

    VastaaPoista
  6. Venla:
    Koska tulee se varustepostauksen osa suojat ja ne.. ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen sen tämän viikon aikana (: Tää loma oli niin kiireinen, etten missään vaiheessa kerennyt niitä kuvailemaan :D

      Poista