keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

85. Videoita!


Taisinkin tuossa edellisessä postauksessa mainita jotain yllätyspostauksesta, vai? Ja nyt saattekin sen, eli videoita tammi/helmikuisista valmennuksista, ja niistä Kuvansin kisoista.


Ensimmäisena nämä Kuvansin aluekisat, missä oltiin siis helmikuun puolessa välissä. Tässä postaus kisoista, ja siellä tarkemmat selittelyt sitten, mutta pieni kooste kumminkin: nämä oli kauden avauskisat, ja myös Nasun ja minun ensimmäiset yhteiset. Hyppäsin Nasulla 80cm, jossa saimme 0/0 radan, ja se ylitti kaikki odotukset, koska treeneissä poni on kiellellyt jonkun verran. Annylla menin sen 80cm, jossa sijoituimme toiselle sijalle, ja 90cm jonka voitimme. Ja se ysikymppi oli muuten arvostelulla A.2.0, jos joku ihmettelee miksi ratsastin alusta asti aikaa.

                                        

Sitten aluevalmennuset 11.2, postaus niistä tässä. Tuossa on siis vain yksi rata, mikä tultiin lopuksi, mutta siihen väliin tuli pieni hidaste, joten siksi video kahdessa osassa.


Ja lopuksi vielä niin onnistumisia, kuin epäonnistumisia kotivalmennuksista. Linkkailen tuohon kaikki postaukset, mistä on videoita. Ja niin, tuo ensimmäinen video, jossa lukee että olisi 7.1, onkin 17.1, eli siinä tullut vain ajatteluvirhe :D
Ja mehän ollaan tänään lähdössä takaisin Kuopioon, ja käydään illalla varmaan kävelyttämässä ponit. Huomenna sitten Nasu pääsee kunnolla töihin viikon loman jälkeen, ja siitä laitan ehkä kuvia illalla, ja tietysti Annista ja Roosasta :)

3 kommenttia:

  1. hui, toi aluevalmennuksen putoaminen oli hurja! :D kiva nähdä nasustakin videota ekaa kertaa :) ja ratsastat ihan superhyvin!

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihan hirmu kiva istunta! Tosi eleetöntä ja siistiä ratsastusta, näyttää hirveen helpolta! =)

    VastaaPoista
  3. Todella kaunista ratsastusta sulla! Noin nuoreksi hirveen eleetöntä. En ihmettele, miksi olet alueringissä (?). Hienoa.

    VastaaPoista