sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

84. Uutta ja jännää - kouluvalkussa Korholassa


Tänään oltiin Annin kanssa Korholassa kouluvalmennuksessa Tiian ja Voiton sekä Pinjan ja Lillin kanssa. Sinne ajoi meiltä n. 45min, joten varattiin ihan reilusti aikaa matkaan, ja ihme, oltiin kerrankin ajoissa! Ollaan nimittäin melkein aina myöhässä kaikkialta. Annin laittokin sujui hyvin, tosin ei sille tarvinnut laittaa kun satula, muut oli valmiina päällä jo.



Valkussa tehtiin verkan jälkeen väistöjä käynnissä ja ravissa, ja lopuksi ravi/laukka-tehtävää. Annihan ei ole neljään kuukauteen ollut kouluvalkussa, joten odotukset ei ollut kovin korkealla. Mutta ei poni ihan hölmö sentään ollut, vähän säpsyi ja ei ollut ihan avuilla. Ja Nasun jälkeen tuntui, että Anni ravaa paikallaan, koska sillä on todella lyhyt raviaskel, toisin kun Nasulla. Myös minun suurin ongelma ratsastaessa korostui Annin kanssa enemmän, nimittäin nojaan eteen kokoajan. Sitä Ellu korjailikin paljon. Tuli kumminkin välillä ihan hyviäkin pätkiä (: Lopussa laukatessa Anni meni jo ihan nätisti, ja oli jo hyvin ratsastettavissa, mitä en olisi uskonut etukäteen.


Kameraa ei ollut Korholassa mukana, joten saatte valitettavasti tällä kertaa videon! Tosin en usko että se ketään haittaa, koska moni on pyytänyt videoitakin. Jos joku ei tiennyt, niin en pysty lataamaan videoita tänne enkä YouTubeen siksi, koska meidän kone on rikkinäinen ja nettiyhteydet täällä metsässä ovat suoraan sanottuna surkeat. Mutta nyt saatte sitten erikoistapauksena videoa valkusta, kiitos siitä kuuluu Tiialle (: Ainiin ja sen videon voisinkin tähän linkittää, eli tässä: Venla ja Anny kouluvalmennus. En saanut laitettua videoa suoraan tähän, joten joudutte nyt tyytymään linkkiin. Lisäilin kumminkin näitä videoilta stopattuja kuviakin mukaan, että postaus ei olisi taas pelkkää tekstiä.

tämä kuva havainnollistaa hyvin tuon könötyksen :D

toinen on nii tomerana, sulonen.. (;

Nasun kanssa käytiin tänäänkin kävelemässä sama lenkki kun eilen, ja meni ihan yhtä hyvin. Minulle sydämentykytyksiä aiheutti vain se, että tuli moottorikelkka vastaan. Nasukin oli vähän järkyttynyt, sillä se näki ensimmäistä kertaa ikinä kelkan. Se, siis kelkka, onneksi kääntyi koulun pihaan, ettei ihan lähelle jouduttu.


Pientä infoa ensiviikosta: Huomenna lähdetäänkin aamusta ajelemaan kohti Vantaata, ja olen siellä keskiviikkoon asti, joten siinä saattaa olla lyhyehkö postaustauko. Mutta koska pääsen nopealle ja hyvin toimivalle (♥) koneelle, blogi saattaa kokea pienen muodonmuutoksen.. ;) Sen näette sitten! Ja ehkä, en tiedä vielä, saatatte saada pienen yllätyspostauksenkin. Niin, ja Vantaalta mukaan lähtee loppuviikoksi kaverini Roosa, joka oli täällä tammikuun alussakin, ja sillä on iki-ihana Canonin 1100D järjestelmäkamera, joten hyviä kuvia on luvassa ja paljon. Eli odotelkaas rauhassa!

2 kommenttia:

  1. Kivaa jos blogi muuttaa ulkoista olemustaan, ei sillä että tää nykyinen ois "ruma" (tää on just söpö :DD), mut vaihtelua elämään :) miullakin on danoni 1100D järkkäri (niinku sillä roosallakin) ja tosi hyvä kamera on!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ebn ite tykkää tästä ulkoasusta kovin paljoa, niin siksi vaihtuu (; Tosin banneri pysyy samana, koska tuo Tiian tekemä on niiiin hieno! Ja se on kyllä ihana kamera :D

      Poista