perjantai 16. maaliskuuta 2012

91. Kisavalmisteluita ja kouluilua

Hui mikä postaustauko! Sorisori, mutta suoraan sanoen en ole viime päivinä edes muistanut koko blogin olemassaoloa, on ollu niin paljon tekemistä. Ja sen takia myös se varustepostaus viivästyy entisestään, mutta lupaaaan että teen sen ensi viikolla. Muuten tosin voisin tehdä sen jo viikonloppuna, mutta me mennään lauantaina molemmilla poneilla kisoihin Ohenharjuun. Kaverini tulee sinne kisahoitajaksi, ja jää sitten yöksi, joten en sunnuntainakaan voi sitä tehdä. Ja se videopostaus, Roosa ei ole vielä saanut sitä valmiiksi, mutta julkaisen senkin heti kun valmistuu! + en jaksanut kauheesti panostaa tähän postaukseen, koska kuolen väsymyksestä, ja siksi voi olla kirjoitusvirheitä yms.

Ponit on ollut nyt aika kevyellä, Annilla kävi keskiviikkona äiti yhden oppilaansa kanssa, torstaina sillä oli vapaa ja tänään ohjasajoin.



Nasulla olin keskiviikkona Paken kouluvalkussa, ja poni oli tosi hieno! Onkohan se sittenkin koulutykki? Tai no enpä tiedä, hyppääminenkin on kyllä nyt alkanut sujumaan paremmin. No mutta miten vain, takaisin aiheeseen. Valkussa tehtiin pääosin avoja, takaosakäännöksiä, ja lopuksi laukan säätelyä. Koko tunti sujui oikeastaan ihan loistavasti.

Ja niin, iloisia uutisia, Nasu sai oman satulan! Torstaina käytiin kokeilemassa sitä, ja ratsastin hetken aikaa maneesissa, sekä otin muutaman pienen hypyn. Satula oli kivan tuntuinen, vähän isompi ja jäykempi kun se meidän toinen, mutta eiköhän siihen totu. Pikkuhiljaa (: Tänään käytiin normaali maastolenkki.

viikonlopun estevalkusta, en tippunu :D

Tulin tuossa ihan äsken tallista, olin siellä laittamassa varusteet valmiiksi huomiselle, ja yritin vähän siistiä Annia. Paino sanalla yritin, sillä se ei tosiaankaan onnistunut. Se poni on keltainen karvapallero. Hinkkasin niitä keltaisia läiskiä vaikka millä, mutta ei irtoa. Karvaa tosin irtoaa sitäkin enemmän, kun poni pääsi takaisin karsinaansa, lattia lainehti keltaisista karvoista. Ja ne muuten todella oli keltaisia! Lisäksi heti karsinaansa päästyään Anni heittäytyi suoraan piehtaroimaan. Kiitos myötätunnosta ponikulta ♥

ai miten nii likainen?

9 kommenttia:

  1. hahaha :DD eiikkäää ihanan likane poni. koititko perunajauholla ja vedellä hinkata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä en kyllä koittanut :D mutta huomasin tänäaamuna, että mun ihanarakas kuivapesuaine oli vaikuttanut yön aikana, ja poni näytti jo ihan valkoiselta ;)

      Poista
  2. millaisen satulan nasu sai? =)

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo toinen kuva :) minua kiinnostaa myös minkälainen tuo uusi satula on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaus myös Anonyymille, se Nasun satulan on Zaldin estepenkki, en osaa muuta sanoa :D

      Poista
  4. kiva postaus!:) anni on niin söpö, niinkun myös nasukin!

    mutta mulla ois yks kysymys.. ootteko te annin kanssa tässä postauksen ensimmäisessä kuvassa? näyttää ihan teiltä! :D

    http://ponitarinoita.blogspot.com/2012/03/kisafiilistelya-kameran-linssin-takaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos (: Ja luulisin että ollaan, kone ei nyt suostunut näyttämään blogia, mutta olin Ohen kisoissa eilen ja sainkin Riikalta jo kuvia niistä.

      Poista
  5. Venla haluaisitko että kokeilisin tehä sulle uutta ulkoasu, kun toi Tiian tekemä on ollu jo aika kaunan :)

    VastaaPoista