perjantai 3. toukokuuta 2013

213. Näitä päiviä on odotettu

Nyt on vaan pakko kiittää teitä kaikkia ihania yli 700 lukijaa! Olette nyt kommentoineet tosi ahkerasti, jatkakaa vaan samaan malliin ja muistakaa, että kommentteja ei tuli koskaan liikaa.

Mutta nyt, olen saanut vähän kuvailtua tässä lähipäivinä, niin saatte taas ihan peruspostausta. Ja eilen oli myös yksi parhaista jutuista aikoihin, mutta siitä vasta tuolla alempana ;)  Päivä oli siis eilinen. En jaksanut lähteä ratsastamaan Annilla, vaan päätin että tehtäisiin jotain erikoisempaa. Ensin ajattelin irtojuoksuttaa ponin, mutta kun olin jahdannut sitä tarhassa 15 minuuttia, kun neiti ei tahtonut antaa kiinni vaan laukkasi ympäri tarhaa, hylkäsin sen ajatuksen. Sen sijaan lähdettiin sitten pitkästä aikaa ohjasajamaan! Alun alkajenhan opetin Annin ohjasajoon hiihtoratsastusta ajatellen, mutta kun huomasin, että se onkin tosi kivaa, ollaan aina välillä tehty sitä muuten vaan. Anni alkaa nykyään jo ymmärtää, mitä pitää tehdä ja toimii tosi hyvin, niinkuin eilenkin.

huii poniparka vietiin yksin talliin! 



Sitten se, mistä äsken mainitsin.. Illalla nimittäin lähdettiin Nasun kanssa, ja arvatkaas vaan mitä superkivaa oli luvassa! Suunnattiin maneesille tarkoituksena hypätä, jee! Viime kerrasta olikin jo piitkä aika, yli kaksi kuukautta. Olin koko päivän ihan innoissaan siitä, ja illalla, kun äiti tuli kotiin, päästiin vihdoin lähtemään.

ei vitsi oon taidokas photoshoppaaja! mutta kun siinä oli kakkakasa :(

Ei tietysti hypätty todellakaan paljoa, kumminkin ensimmäinen kerta pitkän tauon jälkeen, ja piti katsoa, miten jalka toimii. Maneesissa oli valmiina kaksi kavalettia ja kaksi ristikkoa linjoina. Verkkailin Nasun nopeasti ravissa, se oli ihan hyvä. Laukassa en verkannut kuin ihan vaan kerran maneesin ympäri, ja sen jälkeen tultiin kavaletit kahdesti. No, ei mennyt mitenkään hirveän hyvin, kumpikin meistä oli vähän että mitä ihmettä. Päästiin kyllä yli, ei sillä. Mutta eka kerta, ei heti tarvitse mennä ihan täydellisesti!






Lopuksi tultiin sitten kerran ristikot. Ne olivat siis linjana, ja en tiennyt mikä niiden väli oli. Eka hyppy meni tosi hyvin, paikka osui ja kaikki sujui. Sen jälkeen en tiennyt, pitääkö mennä eteen vai ei, joten laukkailtiin vaan, jolloin paikka ei sitten osunut ja hypättiin aika kaukaa. Rehellinen Nasu, vaikka kuski mokasi! Jäi silti hyvä mieli, oli ihanaa päästä viimein Nasullakin edes vähän hyppäämään!



Nyt jatketaan sitten hyppäämistä vähitellen enemmän. Mietittiin äitin kanssa, että nyt ottaisi aina kun menee kentällä kavaletin molempiin suuntiin, ja jos polvi ei reagoi, niin seuraavalla kerralla taas yksi kerta enemmän. Äh, harmittaa niin paljon, kun tuli juuri nyt tämä saikku juuri nyt, kun Nasu oli niiin hyvä ennen sitä! Kaikki alkukevään kisat jäi nyt välistä, olisi ollut hallimestaruudet, Sorsasalon äitienpäiväkisat tai Ponyevent, muutama ponicupin osakilpailu... Mutta toivottavasti päästäisiin kesällä vielä kisaamaan. Tosin, tärkeintä on että Nasu tulee kuntoon, ja sen asian kanssa ei kiirehditä yhtään! :)


En nyt enää jaksa (okei en pysty enää keskittymään kirjoittamaan) koska mm-kisat ja eka peli! Suomi-Saksa tosiaan menossa, tällä hetkellä tilanne on 1-0, mutta vielä on aikaa jäljellä. Tätäkin on muuten odotettu jo vaikka kuinka kauan! ;)

41 kommenttia:

  1. eka!:D mut meette tosi hyvin ja ootte hieno pari

    VastaaPoista
  2. ihana toi vika kuva ☺ kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. jeee!:) toivottavasti ei tuu enää takapakkia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä, pitää vaan ottaa rauhassa niin että jalka kestää :) mut silti niin kivaaa! :) ♥

      Poista
  4. tosi kiva postaus ja voi että nasu on suloinen ja innoissaan :3
    2-1 <3

    VastaaPoista
  5. kiva tossa videon lopussa uuu;) toivottavasti ei tuu takapakkia enempää nasun kanssa!:)

    VastaaPoista
  6. Vähä oot nätti, mutta toivottavasti ei tuu takapakkia ! Nasu ja Anni on niiiiin söpöjä :) mutta onko Kerttu teiän heppa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitoos ja niimpä toivotaan! :) hihi ponitkin kiittää ♥ joo kerttu on äitin ja ukin :)

      Poista
  7. Oot joku yliproo photoshoppaaja! ;) mut suloset anni ja nasu :)

    VastaaPoista
  8. Kiva postaus! :) tykkään tosi paljon sun kirjotustavastas, oot jotenkin aina tosi positiivinen ja näitä sun postauksia on kiva lukea.

    Meilläkin on vähän toi sama juttu, että poni joutuu saikulle kisakauden alkaessa vaikka se olisi ollut huippukunnossa valmiina kisoihin. Meillä on tosin saikku vasta edessä... Mutta paljon tsemppiä teille jatkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oooi kiitos! :) joo oonki lukenu sun blogista, ja tiiän niin tän tunteen... paranemisia ja tsemppii teillekin!

      Poista
  9. Vähä nää sun postaukset on oikeesti kivoja ! Varsinki nykyään kun on kuvii ja yleensä videoo, jeejee ;) Tätä on nii kiva lukee :) Anni ja Nasukin söpöilee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiitti! :)) ja hyvä jos tykkääät ;) hihi ponit kiittää ♥

      Poista
  10. Oivoi anni on niin ylisulonen <3 ja toivottavasti nasu pysyis nyt kunnossa nii pääsisitte kisailee,ja oon kans niin innoissani noist lätkän mm-kisoist, jeejee hyvä suomi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaw anni on ♥ jep toivotaan! haha mäki oon aivan sillee apualätkääpakkokattoauuh :D:D eilinen 4-3, kiitos ♥ !!

      Poista
  11. Anni hieman muuttanu väriään tässä talven/kevään aikana ;)

    Mutta toivotaan parasta Nasun suhteen, pitää ottaa vähän rauhallisemmin nii pääsisitte pian kisailee :) ! Tosi kiva postaus :)


    -KaisAA A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD hyi anni on niiin likanen, välillä ei ees tiiä onko se kimo vai joku muu! :D ja jep toivotaan kiitos :)

      Poista
  12. Hyvä Leijonat! :D Mä meen kattoo tänää Suomi-Slovakia pelii ihan paikan päälle, jee ;)
    Ja toivottavasti ei tuu enää mitää takapakkii Nasun kaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpää!! aaaah voinks tulla sun mukaa????? :))) ja niimpä toivotaan :)

      Poista
    2. eipä oo ylimääräsii lippujaa :D mutta unohtu sanoo et kiva postaus (::

      Poista
    3. voiei :( mut toivottavasti sul oli kivaaa ja varsinki koska 2-0 ♥

      Poista
  13. Jes! Kiva postaus! Toivottavasti Nasu pysyy nyt kunnossa. Pidän peukkuja teille.

    VastaaPoista
  14. Moikka sul on kiva blogi :) ja toivottavasti nasu pysyy kunnossa :) mun blogi on elvisjatiia.blogspot.com jos haluut käydä kattoo?? :)

    VastaaPoista
  15. Miksi tässä on tunnisteena (tai mitkä lie onkaan) laama? :D

    VastaaPoista
  16. Ihania noi ekat kuvat annista ja sitte toi vika maisemakuva. Osaisimpa mäkin kuvata noin :D

    VastaaPoista