keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

209. Täysin turha postaus kaikesta turhasta



Joo, tässä postauksessa ei ole varmastikaan päätä eikä häntää eikä tässä ole mitään järkeä, mutta haluan silti tehdä postauksen. Miksi? En tiedä. Nyt on vaan jotenkin niin kova postausinto, mutta yksinkertaisesti ei mitään aihetta kirjoittaa. Saatte kumminkin tällaisen sekalaisen ja tavallistakin tasoa alemman postauksen, koska minä haluan tehdä tämän. Lupaan kyllä, ettei tämmöisiä tule enää tämän jälkeen.. Nyt olen silti ihan tyytyväinen viimeaikaiseen postausrytmiin, mikä on ollut tiheämpi kuin pitkiin aikoihin! Tai ainakin minusta tuntuu siltä. Mutta kumminkin, jätetään nämä turhat alkuhöpinät ja siirrytään vielä turhempiin höpinöihin jostain muusta. Ohoh, ompas tullut jo monta "turhaa"-sanaa... Nyt lupaan myös etten käytä sitä sanaa koko loppu postauksessa!

Tänään käytiin kävelemässä maastossa kaikkien kolmen ponin kanssa, ja siihen päälle vielä yksi pyöräilijä ja koira. Minä menin Nasulla. Ennen lähtöä päätettiin sitten pestä Anni, koska se oli aivan järkyttävän likainen! Äiti on halunnut koko talven päästä ponia pesemään, ja nyt viimein oli tarpeeksi lämmin päivä ja aikaakin vielä. Ihan valkoista ponia ei saatu kyllä esiin, muutama keltainen läikkä Anniin jäi, mutta on se ainakin paljon puhtaampi nyt mitä eilen. Noniin, sen jälkeen käytiin sitten liikkumassa noin puolen tunnin verran. Otin kokeiluun uudet ohjat ja otsapannan (se ei tosin ollut uusi, mutta käyttämätön kylläkin),  mistä viime postauksessa kuulitte ja näitte kuviakin. 





Ihan hyvin menneen maastolenkin jälkeen käytiin hakemassa kamera, koska päätin ottaa teille vähän kuvia Nasusta ja sen aivan liian ihanasta otsapannasta. Rakastuin vaan siihen niin täysin! Sopii Nasulle ihan täydellisesti. Mutta... Se kuvien ottaminen ei sitten onnistunutkaan kovin hyvin, ja epätoivoisesti räpsin kuvia, kun Nasu laamailee korvat luimussa, tai sitten seisoo jotenkin huonosti aurinkoon nähden tai aina jotain, minkä takia kuvaaminen ei onnistunut. Lopulta Nasu jaksoi armeliaasti seistä pienen hetken korvat hörössä, ja sain sentään muutaman ihan edustavan kuvankin ponista. Nasu on oikeasti aivan toivoton kuvattava! Aina kun se näkee, että joku ottaa kameran esiin, se vetää korvat taakse ja näyttää ihan tylsistyneeltä etanalta.

vielä yksi kuva, missä näkyy hyvin otsapanta ja uudet ohjat!

Nasukin sai muuten tänään viimein hokit pois ja nyt poni on kesäkengässä! Anniltahan kierreltiin hokit viikonloppuna pois, mutta Nasulla ne oli niin tiukassa, etteivät lähteneet. Nyt kumminkin onneksi irtosivat, ei täälläkään ole enää yhtään lunta tai jäätä, niin mihin niitä hokkejakaan tarvitsee.



Loppu-illan sitten kuvailin vähän, edelleen aika huonolla menestyksellä. Kun sitten en enää jaksanut (lue: kuvat eivät onnistuneet missään määrin edes kohtuullisesti ja vaivuin täydelliseen epätoivoisuuteen) lähdin sisälle. Nyt parin tunnin päästä siitä, en enää edes muista, mitä tein. Kahdeksan jälkeen kävin tekemässä iltatallin, sitten saunassa, tein läksyt ja nyt olen täällä tekemässä postausta ja haluan nukkumaan, koska herätys on 8 tunnin päästä puoli seitsemältä. Vielä kaksi koulupäivää ennen viikonloppua, yhteensä 30 ennen kesälomaa! Ei enää kauaa, mutta silti ihan liikaa... 



Koulusta puheenollen, se saattaa olla nyt syy, minkä takia tämän jälkeen postauksia tulee vähän harvemmin. Meillä ei ole tällä ja ensi viikolla ollenkaan kokeita, mutta sitten niillä viimeisillä neljällä viikolla meillä on sitten ainakin yhdeksän koetta. Ja nyt tänään päätin, että loppuvuoden aion panostaa kouluun oikein kunnolla, näihin viimeisiin kokeisiin varsinkin. Sen takia joudun varmasti moneen kertaan valitsemaan kokeisiin lukemisen bloggaamisen sijaan, toisin kuin tähän asti. Mutta kesälomalla toivottavasti saatte sitten taas kivoja lomapostauksia, kun päästään menemään ulkona niin siellä saa parempia kuvia ja muutenkin aikaa riittää! 



yritin ottaa hienoa auringonlaskukuvaa Mustikasta, mutta en oikein onnistunut..
Mutta nyt oikeasti alan nukkumaan ja tämä ehkä maailman surkein postaus loppuu tähän. Moimoi vaan kaikille ja tsempatkaa nyt loppukevät kaikki jotka olette koulussa, niin mäkin yritän ;) Ja hei tähän loppuun pieni mainostus! Elii, monet varmaan tietävät Rajalan kuvauskilpailun tms. Niin sieltä löytyy yksi tosi hieno kuva, mitä kannattaa käydä äänestämässä, ja se löytyy tästä linkistä (klikkaa ihan oikeasti!). Se on siis Siirin kuva, sama ihminen joka vähän aikaa sitten kirjoitteli teillekkin postauksen. Hehheh, luulitte ehkä että se on minun kuva, mutta olen itse niin laiska etten jaksa osallistua mihinkään kilpailuihin, enkä edes tarvitse mitään uutta ja hienoa (ja vaikeakäyttöistä) kameraa, kun minulla on tämä omani. Mutta nyt moimoi! :)

tämä kuva on myös facebookissa, mutta piristämpäs teidän muidenkin päivää, kun ajattelette
kuinka mukavaa minulla oli Annia harjatessa eilen...!

24 kommenttia:

  1. Heei tää oli tosi kiva! Tällaiset sekapostaukset on huippuja, koska tulee vähän erilaista tekstä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uuh en uskalla enää edes lukea tätä uudestaan... :D mut hyvä jos tykkäsit :)

      Poista
  2. ooiijj vooii Annii:DDD

    VastaaPoista
  3. Hah, siinä sulla ollu harjaaminen :D mutta se se vasta on rasittavaa, kun puunaat hevoses kiiltäväksi ja se menee suoraan piehtaroimaan tarhassa.. Nimimerkillä kokemusta on liikaakin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpäää tosin anni ei ennen tuotakaan ollut puhdas :DD

      Poista
  4. Anni ei ole sitten yhtään likainen :D

    VastaaPoista
  5. Mikä se niistä kuvista oli,:)

    VastaaPoista
  6. Oikeesti rakastan tota otsapantaa♥ Tää oli kyllä aika turha, mutta saipa ees kunnollisia kuvia noista ohjista ja otsapannasta;)

    VastaaPoista
  7. Mikä tolla teidän koiralla on suussa!? :DDDD

    VastaaPoista
  8. oii tosi kiva blogi sulla, ryhdyin lukijaks!
    kauheen tutulta näytti toi sun anni- ponis, ja kappas olin joskus 4 vuotta sitte ite ratsastellu sillä keiramolla,oikee unelmaponi oot onnekas kun sen oot saanu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos ja tervetuloa! :) hihiiii anni on maailman paras poni ♥

      Poista
  9. kivan puhhdas anni. ei toi postaus ollu niin tylsä. (:

    VastaaPoista