keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

208. Ostoksia



En olekaan ikinä tainnut tehdä ihan vaan ostospostausta tänne blogiin ikinä, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Mitään kovin suuria tai ihmeellisiä ostoksia ei kyllä olla hankittu, mutta silti. Nasulta meni vähän aikaa rikki sekä ohjat että satulavyö, ja ne sitten tilattiin Börjesiltä. Vanhatkin ohjat, sekä meidän panssari on sieltä tilattu, ja ne on tosi hyviä tuotteita, joten sieltä päätettiin taas tilata. Vyötä ei muuten oltaisi tarvittu, meillä on paljon satulavöitä, mutta koska Nasu on niin lihava, ettei Annin toinen 110cm vyö mene sille kiinni, niin oli pakko tilata uusi... Tosiaan, otettiin ihan tavallinen ruskea, 120cm pitkä nahkavyö, jossa on joustot. Se maksoi 45€.



Uudet ohjat tarvittiin siis myös. Itse en tykkää ratsastaa muilla kuin kumiohjilla, joten semmoisia tietysti etsittiin. Nämä, mitkä valittiin, ovat super soft-mallia, eli tosi taipuisat. Ohjat ovat full-kokoa, joten toivottavasti ne eivät ole liian pitkät. Hintaa näillä oli 25€.



Lisäksi, tämä nyt ei ole varsinainen ostos, mutta silti. Löysin laatikostani otsapannan, minkä sain synttärilahjaksi Roosalta vuosi sitten. Se on aivan ihana, ruskea panta, missä on kirjaimina Nasu ja vaaleanpunainen sydän perässä! Harmittaa kun en ole tätä aikaisemmin muistanut, koska tämä on niin söpö ♥ Mutta tänään sitten testikäyttöön! Harmi tosin, kun Nasulla on vaan yhdet suitset ja kaksi kivaa otsapantaa, niin on aina kauhea valinnanvaikeus...


Tämä oli nyt vaan ihan pikapikapostaus, koska äiti odottelee ulkona, kun lähdetään ratsastamaan ponit. Tuolla alkoikin juuri paistaa aurinko koko sadepäivän jälkeen, jee!

12 kommenttia:

  1. Ihana tuo otsapanta :)Mukava postaus !

    VastaaPoista
  2. Kumiohjat on kyllä ihan parhaat!

    Ja tuo otsapanta on niin sulonen♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä, en suostuis poneille ottamaan enää mitään muita kun kumiohjat! :D hihi jepjep ;) ♥

      Poista
  3. http://sanniandpounit.blogspot.fi/2013/04/arvonta.html käy katoon:DD

    VastaaPoista
  4. jeejee mun antama ihq otsis ;););) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiiiiii niimpä ;)) se on nii ihanaaa!!! ♥♥

      Poista
  5. Ryöstöä, mulla on ihan samanlainen tommonen nahkavyö ja maksoin siit jotain 97e!? :----DD

    VastaaPoista