lauantai 13. huhtikuuta 2013

202. Kevät tulee (?)

Vihdoinkin viikonloppu ja kerkeän taas tulla tännekkin postailemaan! Nytkin, kun ei hirveästi huvita olla ulkona tuolla sateessa, niin on kiva tulla kirjoittelemaan teille. Tosin en kerkeä hirveän syvällistä postausta kirjoittaa, koska kohta alkaa telkkarista Alvin ja pikkuoravat 3, mikä on pakko katsoa!

Tällä viikolla on ollut tosi hyvät ja aurinkoiset säät, tätä ja eilistä päivää lukuunottamatta. Sen takia on ollut ihana käydä ratsastamassa maastossa, ja se onkin ollut tälläkin viikolla ainoa juttu, mitä ollaan ponien kanssa tehty. En ole nyt yhtään seurannut tätä herpesvirus-hässäkkää, joten en tiedä enää missä mennään, mutta me pysytellään siis edelleen kotona, eikä käydä maneesilla. Kentälläkin on vielä liikaa lunta, joten siinäkään ei pysty menemään. Se tarkoittaa siis sitä, että maastoilua luvassa vielä aika pitkäksi aikaa.



Nyt tekisi kyllä tosi paljon mieli päästä menemään ihan kunnolla poneilla, varsinkin Anni tarvitsisi tehotreeniä koulussa, että saisi sitä avuille millään tavalla. Olisi myös hyvä päästä pomppimaan jotain jumppasarjoja, koska Anni on nyt aika jäykkä, ja se on yleensä auttanut. Tälläisissä tilanteissa sitä huomaa, miten paljon tuo maneesi helpottaa meidän elämää ja treenaamista, ilman sitä me ei pystyttäisi talvella tekemään yhtään mitään! Anni on muuten ollut ihan kiltisti. Se on suostunut mennä kaikkialle minne olen pyytänyt, joten jumittamis-ongelmaa ei ole ollenkaan tällä hetkellä. Jarrut taas on melkein kokoajan hukassa, varsinkin laukassa, mutta mitä pienistä, maastossa voi mennä vähän lujempaa ;)

Maastossa ollaan kierrelty koko viikko myös Nasun kanssa. Nasulla alkuviikosta vaan käveltiin, mutta nyt ollaan saatu aloittaa myös ravin kokeilu. Poni on ollut joka kerta tosi innokas, ja mikä tärkeintä, se ei ole ontunut! :) Aloitettin ravaaminen ihan vaan yhdestä lyhyestä pätkästä, ja nostetaan sitä määrää joka kerralla vähän. Nasukin on tosi reippaana aina menossa. Välillä vähän liiankin, poni alkaa selvästi kerätä energiaa ja se purkaa sitä sitten säikkymällä ihan kaikkea. Jokaikinen vesilätäkkö ja kivi saattaa tietysti syödä pienen ponin, vai mitä? Mutta muuten Nasukin on edelleen ollut kiltisti, ei sählää tai pompi ollenkaan.

onkohan Nasu ihan kunnossa...

Eli poneille kuuluu hyvää, samoin minulle. Kouluun oli tylsä palata loma jälkeen, mutta pitää vaan yrittää ajatella, että kohta on piiiitkä kesäloma. Siihen asti vaan kova panostus päällä! ;) Ainiin vielä yksi asia. Mekin ollaan nykyään gifboomissa, samalla nimimerkillä kuin monessa muussakin paikassa, eli venlaww. Sielläkin saa käydä seuraamassa jos huvittaa. Mutta joo, nyt se leffa alkaa, joten laitan enää tähän loppuun vielä sekalaisia kuvia tältä viikolta :)

hehheh ilosen väriset tallivaatteet ;) 







löysin Annin vanhan otsapannan :D Tämä on ostettu puolitoista vuotta sitten, mutta oli meidän kakkossuitsissa, eli tätä ei käytetty todellakaan usein. Mutta, vähän on mennyt rikki... 




25 kommenttia:

  1. ihana shettis<3 + tietty myös anni ja nasu:)

    VastaaPoista
  2. Oi, kivoja kuvia. Osaat kuvata hyvin!:)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus ja ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirteä tuo vihreä loimi !:--) Kiva postaus

    VastaaPoista
  5. Toi ensimmäinen kuva Nasusta! Haha :DD :3

    VastaaPoista
  6. Sun blogi on tosi hyvä. Kivaa on myös se et näyttää et oot kunnon ilopilleri =) Joka kuvassa iloinen =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) hahaha no mä oon aika ilonen ihminen :D

      Poista
  7. Oot niin kaunis!!:) ja muuten kuinka pitkä oot?:)

    VastaaPoista
  8. Tosi kiva blogi ja kivaa kun kuvia tulee yleensä (: jatka samaan malliin ! Ps. Pidän myös siitä kun suurempia postaustaukoja ei ole nyt tullut ! :)

    VastaaPoista
  9. tosi kiva blogi, kiitosta myös siitä että vastaat jokaiseen kommenttiin jotain, harvassa näin on ja tosi isoissa blogeissa tietysti mahdotontakin,mutta minusta tässä silti tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ja teille on aina kiva vastaille kun laitatte niin kivoja kommentteja :)

      Poista
  10. Sun blogi on nii kiva ja oon aina sillee JES, jos oot postannu. Kiva postaus!

    VastaaPoista
  11. Vähänkö sulla on kiva blogi, liityin vähä aika sit lukijaks! Ja ihanat ponit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti ja samoin, mäki aloin vähä aikaa sitte lukee sun blogia :D ja jep ne on! :)

      Poista
  12. Onko Anni vähän Likainen ekassa kuvassa? <3:-) :-D:-D:-D


    - emma/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anni on ihan järkyttävän likanen ihan jokaisessa kuvassa :DD

      Poista
  13. tee taas joku videopostaus tai semmonen! ne on parhaita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah en mä ihan vielä varmaan kun just tuli edellinen alle viikko sitten ;) kun en jaksa ja meiän kone on niin hidas että kokoaminen ja lataaminen vie aika kauan aikaa :DD

      Poista