perjantai 30. joulukuuta 2011

44. Kaverisumua seuraavat viikot

Pääsinpäs postailemaan tänään! (: Mulla oli nyt keskiviikosta perjantaihin täällä pari kaveria Vantaalta, ja ne on suurimmaksi osaksi ratsastanut Annylla ja vähän Nasullakin. Käytiin joka päivä maneesissa. Loppuviikosta tulee sitten toinen kaverini tänne, ja ensi viikolla viielä yksi, eli paljon kavereita, mutta vähän postailua, sorryy..

Keskiviikkona menin itse Nasulla melkeimpä kokoajan, menin ilman satulaa. Ravailin ja laukkasinkin jonkun verran, mutta ponilla aika kevyt päivä, pääasiassa käyntiä. Annilla menivät siis kaverini.

Torstaina hypättiin molemmilla poneilla, Nasulla ensin menin n. 40-65cm, se meni tosi nätisti, paitsi yhdellä esteellä kävi vähän hassummin; Nasu oli hyppäämässä tosi kaukaa, ja olin varautunut siihen, mutta kun ottikin vielä yhden askeleen, ja tuli ihan pohjaan, multa meni ihan kokonaan tasapaino, jalustimet lähti ja ja Nasu alkoi siihen päälle vielä pukittelemaan! Tein sitten hienon lennon sieltä alas, mutta poni ei onneksi päässyt irti, kun pidin ohjista kiinni. Hypättiin muutama lyhyt rata ja muitakin 2-3 esteen tehtäviä. Annilla hyppäsi mun kaveri, sillä mentiin vähän isompaa, yksi pysty taisi olla 90cm, muut 60-80cm varmaan. Anni oli tosi hyvä, ei kieltäny tms. kertaakaan.

Perjantaina en itse ratsastanut ollenkaan, kaverit meni molemmilla. Tosin Annilla menin loppuun n. 10minuuttia ilman satulaa, poni oli aivan ylihieno! ♥

Anny kesä -11 UHU seurakoulu

1 kommentti:

  1. Hieno blogi sulla ! Liityin lukijaks(: Käy ihmees kattomas myös mun blogi ja saa tietty liittyy lukijaks ;) http://suskintallielamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista