lauantai 10. joulukuuta 2011

32. Oma kenttä käytössä taas + muutamat hypyt

En oo nyt pariin päivään ehtiny kirjottaa, mut eilen, perjantaina, molemmilla poneilla oli vapaapäivä. Torstaina taas menin molemmat omalla kentällä, Nasulla paljon väistöjä, takaosakäännöksiä, pysähdyksiä ja peruutuksia. Näistä pysähdykset oli vaikeimpia ponin mielestä, piti kokoajan häslätä ja peruutella ja hyppiä jne. Ja kun Nasulla on vaan kantahokit, eikä tilsakumeja (no, ei Annillakaan ole tilsakumeja mut 4hokkia/jalka kumminki) nii liukasteli vähän. Annilla menin pelkällä riimulla ja narulla, ilman satulaa (: Toimi tosi nätisti, tehtiin Anninkin kaa väistöjä, peruutuksia ja takaosakäännöksiä aika paljon. Annilla myös vähän ravailin.

Tänään kävin Annilla parin meijän melkeen naapurissa asuvien ponin ja suokin kaa maastossa. Ne näytti meille pari uutta reittiä, ja Anni oli vähän liianki innoissaa ja yritti mennä aina edessäolijan ohi, tai jos oltiin ekana nii oltiin pari sataa metriä niitä edellä :D Vähän ravailtiin ja pienet laukat.

Nasulla olin maneesilla hyppäämässä! Poni oli ihan innoissaan (; Jo aluverkoissa oli tosi hyvän tuntunen, kevyt ja herkkä avuille ja liikkunmuutenkin nätisti. Mentiin kahta kavalettia ympyrällä, vähän et pystyy säätelemään laukkaa ja ponnistuksia, ja ne meni paljon paremmin kun viimeks, ei lähteny kun ihan pari kertaa liian kaukaa, ja nekään ei ollu mitään banzai-loikkia. Sit mentiin diagonaalilla olevaa ristikkoa molempiin suuntiin, meni yhtä hyvin kun kavaletitkin. Tuli tosi nätisti takas. Pystylle tuli oikeeseen kierrokseen vähän huonommat hypyt, mut vasempaan supernasuli ♥  Mentiin myös pientä ja kapeeta okseria oikeeseen kierrokseen muutama kerta. Loppuun mentiin pieni "rata", jos sitä nyt semmoiseksi voi kutsua. Siitä mulla olis video, mutta tää meidän ihana kone ei anna ladatasitä tubeen eikä tänne, joten jäätte nyt ilman. Mut laitoin nyt silti muutaman äitin ottaman kuvan sitten ettei ihan pelkkää kirjotusta tulis (; Mutta ne on sit ihan tosi laadukkaista, varoitan! Ekaks tultiin ne kaks kavalettia päädyssä, sit suora linja okserille, päädyn kautta diagonaalilta pysty, taas päädystä kavaletit, ja sit vähän kokorataleikkaan-tapainen ja okseri uudestaan. Meni kaiken kaikkiaan hyvin, paitsi että Nasu lähti jo okserin jälkeen vähän ylinopeutta, ja päädyssä olevat kavaletit meni aika vauhdilla, ja okseri lähti aika läheltä. Sama juttu kaks kertaa, toka kerta meni superhypertykkkinasulla ♥ Loppuravit ja kotiin (:

ps. Mulla ja Nasulla on ens tiistaina eka kunnollinen estevalkku täällä, sen maneesin omistaja Sanna Markkanen pitää sen meille (:


6 kommenttia:

  1. tää sun ponis on kyllä ihan sikakivan näköne!:D

    VastaaPoista
  2. kiitos, ja Nasu on kyllä mukava poni (: ♥

    VastaaPoista
  3. Nuo kuvat on just hyviä, eikä yhtään liian epäterväiä :) Laita se video joskus myöhemmin tänne niin nähdään vähän teidän menoa. Nasu on hieno.

    VastaaPoista
  4. tää Nasu on kyl super hieno ! :) Tähtäätkö sen kanssa aluetasolla mihin luokkiin ? :D

    VastaaPoista
  5. nasu on kyl hieno (: ois muute kiva nähä millane se talli teijä pihas on, nii voisit joskus laittaa jotai kuvii? :D

    VastaaPoista
  6. 1. Anonyymi, katotaa nyt et mite tää lähtee sujumaa (: mut ajatuksen olis et yli siihen alue 90cm, ehkä kansalliselle, en tiiä viel ;)

    2. Anonyymi, joo mä yritän nyt saada tehtyy semmosen postauksen, mut kun tää kone on senverran hidas että kestää aika kauan ladata kuvia. Mut lupaan et viikon sisällä tulee!

    VastaaPoista