perjantai 23. joulukuuta 2011

41. Nasulla on joulufiilis + tuuppailua

Nasu

Anny

Anny
¨


Saattepas jo tänäänkin kuvia! Mutta kyllä huomennakin tulee, nyt tulee vaan tämän päivän ratsastuskuvia. Kävin molemmilla poneilla maneesilla, sileellä menin kummatkin. Nasu oli vähän hidas pohkeelle, löntysti, ja paino päin ulkopohjetta, ja sillon tuntu et mikään ei suju ja että kouluratsastus on liian monimutkasta ja ärsyttävää. Välikäyntien jälkeen päätin sitten tehä asialle jotain, ja huh, onneks Nasu alko kuuntelemaan ja liikku ihan nätisti! Tein paljon erikokoisia voltteja ja ympyröitä, ja lyhyitä ja nopeita siirtymisiä, ja ponikin suvaitsi huomata että sillä oli ratsastajakin.
Loppuun oli tosi mukava ratsastaa (:

Annin selkään noustessa tuntu, että olisi istunu karvamammutin selässä, ja kun lähti ravaamaan, olin ihan varma että poni vaan liikkuu paikallaan tai polkee taaksepäin, kun Annilla on niin paljon lyhyempi askel kun Nasulla. Senkin kanssa ravit, laukat, vaihdot ja muut perusjutut, ja sitten pari kertaa kavalettia molemmista suunnista ja pitkällä ja lyhyellä lähestymisellä. Reipas poni!

Nasu

Nasu on ollu nyt pari päivää tosi ilonen ja pirtee ja kokoajan haluis vaan herkkuja ja rapsutteluja ;) Sillä on ainaki joulufiilis kohillaan ♥ No mut iha hyvä, koska kahen tunnin päästä on jouluaatto!

2 kommenttia:

  1. Pieni muistaminen lukemilleni blogeille näin jouluna :)

    http://i475.photobucket.com/albums/rr117/tifaf/joulua.jpg

    VastaaPoista